gebelik testi

gebelik testlerinde marka onemli?

• evet

OY: 2 66,7%
  • hayir

OY: 1 33,3%

• Ankete Katılan
    3
  • Anket Kapalı .

umut2016

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2016
6
1
1
36
Merhaba arkadaslar benim son adet tarihim 25 ocak ama 2 gun ve cok az geldi gebelik belirtilerini yasiyorum bir hafta once test yaptin silik cizgiydi bugun tekrar yaptim negatifti kafam cok karisti bir de marka olarak fark varmidir ilki bebetime ikincisi certain di yardimci olursaniz sevinirim

Demin test yaptım, en son adetim 27 ocaktı. Elim ayağım titriyor, eşim ise şokta...
Allahım sen bize hayırlısını nasip et.

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 165
ayyy nekadar guzel ya:KK46:.kımbılır nasılda sevındınız dimiiiii?Rabbim bızede nasıp eder ınsss

ayyy nekadar guzel ya:KK46:.kımbılır nasılda sevındınız dimiiiii?Rabbim bızede nasıp eder ınsss

Canım anlatamam, şu an eşimle uykuyu unuttuk film izliyoruz, sabah erken kan testine gidicez. İşi gücü boşverdik. Şoktayım hala.
İnanamıyorum ki hala. Gerçekten hamile miyim yani???

5 aylık evliyiz, gecen ay hesap ettim, olmamıştı. Bu ay ise hiç hesap kitap yapmadık. İşle güçle koşturuyorduk.
Allahım sen onu bana hayırlısıyla ver İnşallah. Sen ne kadarlık evlisin? Ne zamandır istiyorsun canım

aaa daha cok yenıymıssınız ya :) zaten hesap etmıcekmıssın öle oluyormus:) ben 4 senelık evlıyım cnm.pko var bende.polıkıstık over yanı.gecen subat ayından berı ıstıyoruz cnm

aaa daha cok yenıymıssınız ya :) zaten hesap etmıcekmıssın öle oluyormus:) ben 4 senelık evlıyım cnm.pko var bende.polıkıstık over yanı.gecen subat ayından berı ıstıyoruz cnm

İnşallah en kısa sürede kucağına alırsın bebegını. En kısa sürede. Senin için dua edeceğim.

Bnde de var pko. İnşallah biran önce evladımız olur

inş cnm .senın pko nasıl duzenlı regl oluyormusun mesela ?
Canm şöyle anlatayım benm pko yanında kilo problemim de var ilk gittiğim doktor kilo vermeye calıs dedi gecen sene nisandan bu yana 18 kilo verdim. Doktor yumırtalıklarımı çalıştırsın diye glucophage ilacını verdi. Yumurtalıklarını calıstrır dedi. Gecen temmuzdan beri kullanıyorm. Temmuzdan beri adet oluyorum, sadece Kasım ayında bir defa duzensizleşti ozamandan beri düzenli oldı. Doktor bna pkoluların yumurtalıkları tembel dedi onlar calısınca hamile kalınıyor. Ben bir kere hamile kaldım ama düştü malesef. Bu şekilde yani.

Back
X