Gebelik testi.

Negatif :) biliyordum sonucun bunun olacagini
Adet bazen 1,2 gün sekebilir... stres kaynaklı ya da hamilelige çok takarak yasarsan çok daha uzun süre adet olmayabilirsin. Psikolojik olarak... 1 hafta kadar bekle canim o kadar bekleyemem dersen sana yakın sağlık ocağında ya da hastanede kan testi yaptir bir iki gün sonra sonuç çıkacaktır en kesin kanda belli olur

Adetim gecmedi daha ben sabırsızım :)

Benimkiside geçikti bugün 5. gün test yaptım sabah negatif çıktı kesin stresten geçikti zaten bizde şans nerde bebiş olsun hemencik

Benimkiside geçikti bugün 5. gün test yaptım sabah negatif çıktı kesin stresten geçikti zaten bizde şans nerde bebiş olsun hemencik
Benimde ayni.Bugün 3. Gün gecikeli. bir yandan da polikistik over tedavisi oluyorum.Allahım hepimiz hakkında hayırlısı versin ins

Benimde ayni.Bugün 3. Gün gecikeli. bir yandan da polikistik over tedavisi oluyorum.Allahım hepimiz hakkında hayırlısı versin ins
çok sinir bozucu bir durum hamile değilsem ne demeye gecikip ümitlendiriyor bünyem beni anlamıyorum allahım hepimize hayırlısıylan nasip etsin inşallah

çok sinir bozucu bir durum hamile değilsem ne demeye gecikip ümitlendiriyor bünyem beni anlamıyorum allahım hepimize hayırlısıylan nasip etsin inşallah
Aynen öyle canım ya ne diyelim em iyisini Rabbim bilir.En hayırlı zamanda isteyen herkese nasip etsin ins

Merhaba hocam biz nişanlım ile 9 Kasım da sürtünme ile ilişkiye girdik zevk suyundan şüphelendik 29 kasımda adet oldum üstüne görmeden şüphelendik ve bir sonraki adet tarihine kadar 10 a yakın idrar testi yaptık negatif çıktı 2. Adetimide 30 aralıkta gördüm birtürlü emin olamıyorum gebe olup olmadığımdan kan testide yaptıramıyorum sanki karnım şişiyor gibi sizce hamilelik söz konusu mudur ilişki üzerinden 2 ay geçti testte çıksa çıkar mıydı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…