- 18 Ekim 2015
- 3.436
- 1.866
- 53
- Konu Sahibi Ask sana benzer
-
:) dayanamıyorum :)4-5 qun daha bekleyn bnce ama dayanamyrm diosanz bi sansnizi deneyn
Ozman ypin hemen belki cikar sans ya bze atarsnz snclarnizi :):) dayanamıyorum :)
Negatif :) biliyordum sonucun bunun olacaginiOzman ypin hemen belki cikar sans ya bze atarsnz snclarnizi :)
Olsun karamsarliqa dsmeyn hmn tabi dediqm qbi braz dha bekleyin adet olmassanz bi test dha yaparsnz ins Allah qonlunze qre verir bnde baydr uqrasyrm olmyr 6 nsan adet bakalm nlcak Allah hakkimzda hyrlisni versn ☺☺☺Negatif :) biliyordum sonucun bunun olacagini
Aminn aminn insallah sizde hamilesinizdirOlsun karamsarliqa dsmeyn hmn tabi dediqm qbi braz dha bekleyin adet olmassanz bi test dha yaparsnz ins Allah qonlunze qre verir bnde baydr uqrasyrm olmyr 6 nsan adet bakalm nlcak Allah hakkimzda hyrlisni versn ☺☺☺
Ne kadar süredir ugrasıyorsunuz?Olsun karamsarliqa dsmeyn hmn tabi dediqm qbi braz dha bekleyin adet olmassanz bi test dha yaparsnz ins Allah qonlunze qre verir bnde baydr uqrasyrm olmyr 6 nsan adet bakalm nlcak Allah hakkimzda hyrlisni versn ☺☺☺
Adet bazen 1,2 gün sekebilir... stres kaynaklı ya da hamilelige çok takarak yasarsan çok daha uzun süre adet olmayabilirsin. Psikolojik olarak... 1 hafta kadar bekle canim o kadar bekleyemem dersen sana yakın sağlık ocağında ya da hastanede kan testi yaptir bir iki gün sonra sonuç çıkacaktır en kesin kanda belli olurNegatif :) biliyordum sonucun bunun olacagini
6 aydr uqrasyorm bnde ama dha olmadi her ay hep bi uzuntu esimle bakalm eqer 6 nsanda olursm adet bu sfer doktora qidicemNe kadar süredir ugrasıyorsunuz?
Adetim gecmedi daha ben sabırsızım :)Adet bazen 1,2 gün sekebilir... stres kaynaklı ya da hamilelige çok takarak yasarsan çok daha uzun süre adet olmayabilirsin. Psikolojik olarak... 1 hafta kadar bekle canim o kadar bekleyemem dersen sana yakın sağlık ocağında ya da hastanede kan testi yaptir bir iki gün sonra sonuç çıkacaktır en kesin kanda belli olur
Siz daha yenisiniz canım doktora git sen yine de bir sene bekleyin diyorlar6 aydr uqrasyorm bnde ama dha olmadi her ay hep bi uzuntu esimle bakalm eqer 6 nsanda olursm adet bu sfer doktora qidicem
Evet oyleymisde ne bilm korkuyrm bsey vardr dye ins yoktr bseySiz daha yenisiniz canım doktora git sen yine de bir sene bekleyin diyorlar
İnsallah rabbim tez vakitte nasip etsin :)Evet oyleymisde ne bilm korkuyrm bsey vardr dye ins yoktr bsey
Amin cnm ikimzede ins :)İnsallah rabbim tez vakitte nasip etsin :)
Benimde ayni.Bugün 3. Gün gecikeli. bir yandan da polikistik over tedavisi oluyorum.Allahım hepimiz hakkında hayırlısı versin insBenimkiside geçikti bugün 5. gün test yaptım sabah negatif çıktı kesin stresten geçikti zaten bizde şans nerde bebiş olsun hemencik
çok sinir bozucu bir durum hamile değilsem ne demeye gecikip ümitlendiriyor bünyem beni anlamıyorumBenimde ayni.Bugün 3. Gün gecikeli. bir yandan da polikistik over tedavisi oluyorum.Allahım hepimiz hakkında hayırlısı versin ins
Aynen öyle canım ya ne diyelim em iyisini Rabbim bilir.En hayırlı zamanda isteyen herkese nasip etsin insçok sinir bozucu bir durum hamile değilsem ne demeye gecikip ümitlendiriyor bünyem beni anlamıyorumallahım hepimize hayırlısıylan nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?