Gebelik testi

shinpico

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2016
1
0
1
36
merhaba ben gelebik testi yaptım bir kaç kez hep negatif çıktı bir yaptığımdada ikinci çizgi hafif görünür gibi oldu ama 5 dakika sonrasında negatifti bundan sonra bir yapışımda daha negatif çıktı sizce neden öyle oldu?

Bazı testler idrari aldiktan sonra ikinci çizgiyi gösterip sonucunda yok ediyor...emin olnak icin kan testi yaptırın...

İyi günler sabah test yaptım Ç ve T nin tam ortasında çıktı test bozukmu yoksa direk negatif mi sizce

Kızlar bende dün akşam üzeri test yaptım negatif çıktı test sabah baktığımda silik çok hafif hayalet çizgi oluşmuş gerçi yarım saatten sonra geçersiz diyolar ama ilk defa oldu kaç zamandır yaptığım onca test var hiç böyle olmamıştı kafamda deli sorular...

Arakadaslar yeniyim ve nereye yazacagimi bilemedim cok merak icindeyim 2 defa test yaptim ve ikinci cizgi hep bu sekilde cikti ama en son yazdigim 2 saat sonra falan silik olan cizgi dahada koyulasti sizce hamilemiyimdir regl gunume 2 gun var hemsire bir arkadas hamilesin aabah yapsan daha net cikardi dedi lutfen yardim

Eklentiler

• 20160722_225742.webp
    20160722_225742.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 134
Canım var gibi gözüküyor bir tane daha test al sabah ilk idrarda yap Rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin

Ben ilk bebegim de tam 5 tane test aldım adetim 3 gun falan geçmişti ardarda hepsini yaptım bi umut hani bozuk olur çıkmaz diye garanti olsun dedim ama negatif çıktı öğlen gibi hastanede kan testi yaptırdım beta hcg 57 çıktı hatta 6 aylik hamileydim sırf çift çizgiyi görmek için bi tane test aldım yaptım yine negatif çıktı :))) idrar testlerine çok güvenmeyin kızlar kiminin idrarina gebelik hormonu çok fazla geçmiyorMuş doktorum benim böyle bir durumda olduğumu söylemişti

Ayyy insallah allahim herkesin gonlune gore versin 2 defa kaybedince ve uzunca bir aradan sonra gercekten umutlarim tukenmisti bugun testi almadan o kadar dua ettimki allahim isteyen herkese nasip etsin

Kızlar testi böyle olan varmi

Eklentiler

• 20160724_205854.webp
    20160724_205854.webp
    1,7 KB · Görüntüleme: 117
Merhaba kizlar ben gecen gunde yazmistim adetim 2 gun gecikti tam 5 adet test yaptim farkli gunlerde sabah ogle aksam vs olmak uzere (ekte yaptigim test mevcut)bugun doktora gittim gebelik kesesini goremedi :( kan testi yaptilar ve sonuc 2 de cikacak oyle diyince dayanamayip bitane daha aldim ondada cift cizgi cikti kafayi yicrm normalde yumurtlama tarihim bu ayon 8 i idi ve birlesme o surecte oldu son reglim ise 26 hazirandi allah rizasi icin biri bana yardimci olsun kafayi yicem

Eklentiler

• 20160726_105541.webp
    20160726_105541.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 82
Bu arada sabahları 3 4 gundur yataktan resmen istifra ederek uyaniyorum kasik alt bolgemse inanilmaz agri var pazar gunu acile kaldirildim idrarda kesinlikle kan gorulmedi goguslerim resmen patlayacak kadar sisti kizlar

Bu arada sabahları 3 4 gundur yataktan resmen istifra ederek uyaniyorum kasik alt bolgemse inanilmaz agri var pazar gunu acile kaldirildim idrarda kesinlikle kan gorulmedi goguslerim resmen patlayacak kadar sisti kizlar
Tebrikler hamilesin fazla stres yapma kasma kendini ikinci testeki çizgi çok net Mevla'm sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Allahim stresten olecem doktor goremeyince keseyi butun yolu aglayarak geldim allahim cok tesekkurederim. Allah sendende razi olsun o kadar cok bekliyorumki o kadar cok istiyorumki allahim tuttugunu altin etsin kalbimi ferahlattin

doktor keseyi tabiki göremez daha çok yenidir çünkü bu kadar bariz çıkmış testin allahın izniyle inşallah hamilesin kan sonucunu bildirirsin :anneadayı:

Back
X