- 1 Ekim 2016
- 705
- 334
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar gecen ayin 12 sinde dusuk yasadim korunmadik 3 4 gundur sol kasigimda ilk hamileligimdeki gibi batmalar oluyo test aldim ama yapmaya korkuyorum sizce yapsammi dusukten 2 hafta sonra yumurtlamanin basladigini okumustum bi yerde
zaten en zor kısmı orasıııHepimiz ayni sayiliriz ama malesef bekliceksiniz :/
Hcg döllenmeden 10 gün sonra kanda çıkıyor . Erken bence. Ama belirtilerin inşlh gebeliktirslmlar ilk defa yazıyorum umarım cvp veren olur... bnm adetime 3 gün var 4 gün kala yani dün kantestinde 1,20 çıktı ama karnım belim o kadr ağrıyorki kasıklarım batışıyor. göğüslerimin hiç bu kadar acıdığını bilmem akıntımda normalinden fazla sizde daha sonra beta hcg değişirmi yani pozitif olma ihtimali olur mu kanda hep 6 gündn sonra belli olur diye yaptırdım testi ama bir taraftanda gününüz dolmadan kesin olmaz diye okudum ne yapıcam bilmiyorum kafamdana tamıyorum bu ay karfayı yemezsem çok iyi..![]()
Aynen bide bebek beklerken Adet kanaman başlayınca hersey bitiyo tüm umutlarzaten en zor kısmı orasııı![]()
slmlar ilk defa yazıyorum umarım cvp veren olur... bnm adetime 3 gün var 4 gün kala yani dün kantestinde 1,20 çıktı ama karnım belim o kadr ağrıyorki kasıklarım batışıyor. göğüslerimin hiç bu kadar acıdığını bilmem akıntımda normalinden fazla sizde daha sonra beta hcg değişirmi yani pozitif olma ihtimali olur mu kanda hep 6 gündn sonra belli olur diye yaptırdım testi ama bir taraftanda gününüz dolmadan kesin olmaz diye okudum ne yapıcam bilmiyorum kafamdana tamıyorum bu ay karfayı yemezsem çok iyi..![]()
benim 2 .düşüğüm oldu 2 yılı geçiyor evliyim o yüzden erken öğrenmek istiyorum ki diğerleri gibi olmasın diye bilmiyorum ama bu ay farkında olmadan fazla ümitlenmişim sanırım ilk düşüğümden sonra bir yıl ara verdim 2 düşüğü yapalı da 2 ay oluyorAynen bide bebek beklerken Adet kanaman başlayınca hersey bitiyo tüm umutlar
Geç döllenme mi acaba kiBurayada sorayimbata 6 gun kala kan testim hcg 0.21 di.bat dündü.bugun kan testi yaptirdim 8.71 cikti.niye bu kadar düşükk
![]()
Geç döllenme Can'ım.Burayada sorayimbata 6 gun kala kan testim hcg 0.21 di.bat dündü.bugun kan testi yaptirdim 8.71 cikti.niye bu kadar düşükk
![]()
aslında ben klomen tedavisi görüyorum 29 unda çatladı o gün öncesi ve sonrasında ki gün dr dediğini yaptık denk geldiğini düşündüğümden sanırım bu kadar heveslendim..kan testi için erken olabilir gec yumurtlama olduysa tabi. ama sen hiç moralini baozma bi kaçgün daha bekle kan testtinden önce idrar testti yap ondan sonra kana git yoksa kan testti yaptırıp neegatifi görürsen daha çok üzülürsün
Gebelik ihtimali var tabi hatta ben düşükten sonra çok daha kolay gebe kalınıyor diye duymuştumKizlar gecen ayin 12 sinde dusuk yasadim korunmadik 3 4 gundur sol kasigimda ilk hamileligimdeki gibi batmalar oluyo test aldim ama yapmaya korkuyorum sizce yapsammi dusukten 2 hafta sonra yumurtlamanin basladigini okumustum bi yerde
Gec dollenmede saglikli gebelik oldugunu nasil anliycazki canim.Forumda okuyorum herkesin degerleri en az 100 lerdeGeç döllenme Can'ım.
2 günde bir kan aldirarak anlarsin değerdenGec dollenmede saglikli gebelik oldugunu nasil anliycazki canim.Forumda okuyorum herkesin degerleri en az 100 lerde![]()
Canim yaptim çikmadihamile olabilirsin canım hemen hemen bir ay olmuş düşükten iki hafta sonra yumurtladıysan hamile olma ihtimalin yüksek. ama belki düşükten dolayıda ilk adetin olacagı için sancılıda geciyo olabilir. bence sen testti yap silikte olsa belli olur burayada foto koy merak ederim
Bu bekleme sureci bana gore degilmis2 günde bir kan aldirarak anlarsin değerden
Kızımı 11.25 le öğrendim Can'ım ben. Sadece geriden gelir bebeğinGec dollenmede saglikli gebelik oldugunu nasil anliycazki canim.Forumda okuyorum herkesin degerleri en az 100 lerde![]()