Gebelik testi

Yani ben 2 gun sonra gittigimde 8.71 olan hcg saglikli gebelik diyebilmem icin kaca yukselmesi gerekir
Ben adete Bi gün kala gördüm . Bu değerim 2 günde 2 ye karlamadı gerekiyor En az. 18 olcak iki gün sonra yani en azamimdeğer. Sen baya geç döllenmişsin

Bende dün yaptırdım. <1.21 çıktı. Bugün olmam gerekiyordu. Sancı olmadan az bi kahverengi leke oldu. Bilemedim :(

Ben adete Bi gün kala gördüm . Bu değerim 2 günde 2 ye karlamadı gerekiyor En az. 18 olcak iki gün sonra yani en azamimdeğer. Sen baya geç döllenmişsin
BEnde adeti 1 gun gecince gordum bu degeri işte. En son iliski 26 ekim de oldu aslinda gec dollenme olduysadao_O

BEnde adeti 1 gun gecince gordum bu degeri işte. En son iliski 26 ekim de oldu aslinda gec dollenme olduysadao_O
Sperm 3 gün diri kalabiliyor bundan üç gün sonra döllenmiş desek. 10 gün sonrasında beta kana yansır. İnşlh normaldir Can'ım bence evham yapma

Şimdiki bebeğimi kanda 13. Gün 38.25 olarak gördüm

Kızlar ben bisey soracam ayın 2 sinde aksam regl oldum cumartesi gecesi temizlendim ama bugün sağ kasigimda ağrı ve akıntı var sizce catlama mı olacak

Kızlar adetime 3 gün var. Bazı arkadaşlar 3 gün kala öğrenmişler. Şimdi test yaptım. Çok çok silik 2. çizgi var. 1 hafta sonra testi tekrarlayacağım. Ama merak ediyorum hamilelik var mı bu durumda?

slmlar ilk defa yazıyorum umarım cvp veren olur... bnm adetime 3 gün var 4 gün kala yani dün kantestinde 1,20 çıktı ama karnım belim o kadr ağrıyorki kasıklarım batışıyor. göğüslerimin hiç bu kadar acıdığını bilmem akıntımda normalinden fazla sizde daha sonra beta hcg değişirmi yani pozitif olma ihtimali olur mu kanda hep 6 gündn sonra belli olur diye yaptırdım testi ama bir taraftanda gününüz dolmadan kesin olmaz diye okudum ne yapıcam bilmiyorum kafamdana tamıyorum bu ay karfayı yemezsem çok iyi..:KK43:
Adetten 5 gün once yaptirmistim 1.20 çıkmıştı adet gecikmesinin 3.günü 75 çıkmıştı

Kızlar adetime 3 gün var. Bazı arkadaşlar 3 gün kala öğrenmişler. Şimdi test yaptım. Çok çok silik 2. çizgi var. 1 hafta sonra testi tekrarlayacağım. Ama merak ediyorum hamilelik var mı bu durumda?
Testin resmini atarmisin ?
Öyle cikinca olabiliyorumuş genelde

Kizlar gecen ayin 12 sinde dusuk yasadim korunmadik 3 4 gundur sol kasigimda ilk hamileligimdeki gibi batmalar oluyo test aldim ama yapmaya korkuyorum sizce yapsammi dusukten 2 hafta sonra yumurtlamanin basladigini okumustum bi yerde
Merhaba bende 27-29 Kasım da düşük yaptım. Kaç gün sonra regl oldunuz? Bende şuanda hamilelikten şüpheleniyorum ama sanırım psikolojik. :(

Adetten 5 gün once yaptirmistim 1.20 çıkmıştı adet gecikmesinin 3.günü 75 çıkmıştı
Ya boyle diyince bana da umut oldu simdi :) normalde 33 34 gunde bir adet oluyorum ben. 27. Gün bende lekelenme oldu. Hic olmazdi. Ve o gun cok rahatsizlandim bayildim vs. O gun gidip beta hcg yaptirdim 0.84 cikti. Umutlarim suya düşmüştü. Ayrica idrarimda enfeksiyon cikti. 2.5 cm sol yumurtamda kucuk kist cikti ama doktorum bunun onemli olmadigini adetle atilacagni soyledi. Enfeksiyon icin ilac kullanmamam gerektigini söyledi. Adet gununu bekleyelim belli olmaz dedi. Ama bende hic belirti yok göğüs agrisi vs. Sadece halsizlik ve arada bas donmem var o da enfeksiyondan da olabilirmis. Tek umudum lekelenme olmasi. Sizce gebelik olablir mi? Enfeksiyondan dolayi lekelenme olmus olablr mi? :/

Ya boyle diyince bana da umut oldu simdi :) normalde 33 34 gunde bir adet oluyorum ben. 27. Gün bende lekelenme oldu. Hic olmazdi. Ve o gun cok rahatsizlandim bayildim vs. O gun gidip beta hcg yaptirdim 0.84 cikti. Umutlarim suya düşmüştü. Ayrica idrarimda enfeksiyon cikti. 2.5 cm sol yumurtamda kucuk kist cikti ama doktorum bunun onemli olmadigini adetle atilacagni soyledi. Enfeksiyon icin ilac kullanmamam gerektigini söyledi. Adet gununu bekleyelim belli olmaz dedi. Ama bende hic belirti yok göğüs agrisi vs. Sadece halsizlik ve arada bas donmem var o da enfeksiyondan da olabilirmis. Tek umudum lekelenme olmasi. Sizce gebelik olablir mi? Enfeksiyondan dolayi lekelenme olmus olablr mi? :/
Ne desem seni yanlis yönlendirmiş olurum benim 3.gebeligimde sadece siddetli bel ağrısı vardi

Back
X