- 21 Ekim 2016
- 149
- 65
- 18
- Konu Sahibi kafamdasorular_
Merhaba arkadaşlar eczanede bi gebelik testi gördüm 15 gün öncesinden doğru çıktığını söylediler aranızda alıp kullanan var mı gerçekten doğru sonuç veriyor mu merak ediyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sordum ovülasyon mu diye hayır dediler o test başkaymış gebelik testi dedi hatta 20 tl test ucuz beş tl olanlardan değildiovülasyon testidir o. Hamile olduğunuzu değil, yumurtlama evrenizi gösterir.
15 gün önceden bilme ihtimali yok,15 gün önce henüz yumurtlama tarihi oluyor,7gün önce falan diye erken gebelik testleri var,onlarda da kutunun üstünde yazıyor adet günü yüzde%99 diye,oraya gelene kadar % 80 falan diyo erkenlerindeSordum ovülasyon mu diye hayır dediler o test başkaymış gebelik testi dedi hatta 20 tl test ucuz beş tl olanlardan değildi
Normal gebelik testleri derişim olarak 10 ya da 20 yi algılayabilirken,o daha hassas ,daha önce algılayabiliyor15 gün önceden bilme ihtimali yok,15 gün önce henüz yumurtlama tarihi oluyor,7gün önce falan diye erken gebelik testleri var,onlarda da kutunun üstünde yazıyor adet günü yüzde%99 diye,oraya gelene kadar % 80 falan diyo erkenlerinde
Sağlıklı bir kadında 28 günlük regl döngüsünde 14-15. Gün yumurtlama evresi olur. O gün gebe kalmış olsanız, yani yumurtlama gününde, bunu kan tahlilinde bile 2-3 gün sonra teşhis edebilir tıp bilimi. Bu da en erken 8-9 gün öncesine denk gelir. Testin mantığı yanlış yani.Normal gebelik testleri derişim olarak 10 ya da 20 yi algılayabilirken,o daha hassas ,daha önce algılayabiliyor
Bi üstündekini de ben yzdım, anlayamaz diye:) bana sölemişsin ama :)Sağlıklı bir kadında 28 günlük regl döngüsünde 14-15. Gün yumurtlama evresi olur. O gün gebe kalmış olsanız, yani yumurtlama gününde, bunu kan tahlilinde bile 2-3 gün sonra teşhis edebilir tıp bilimi. Bu da en erken 8-9 gün öncesine denk gelir. Testin mantığı yanlış yani.
Cnm erken gebelik testi mi ?Yalan o zaman bu test ya en iyisi kan tahlili galiba
En fazla 3 gun onceden early diye test var oda 20 tl civarinda. İmkani yok 15 gun oncesi. Ya yanlis biliyor ya satilsin diye oyle soylediYalan o zaman bu test ya en iyisi kan tahlili galiba
Evet erken gebelik testi dedi eczaneCnm erken gebelik testi mi ?
Merhaba kızlar benimde 30 una olmam lazımdı bugün ayın 2si 4gün geçti göğüslerim çok şişti başka hiçbir belirti yok akıntı sadece bu sabah rahim bölgemde basınç hissediyorum biraz olcak gibi felan gecikmenin 2 günü test yaptım negatifti ama ilişkimde bi yakınlaşma olmadı temas olmadı eşimin eline zevk suyu deyipde bana gelmesi yada afedersiniz ama boşalırken sıçraması gibi durumda olabilirmi