Gebelik testi

Evet canım göbiş biraz çıktı ama henüz hareketlerini hissetmiyorum. Sen kaç günde bir adet oluyorsun.
Masallah canım :KK200: bende sasırdım ama cevapta verdım ;) bende iyiyim sukur bı sıkıntımız yok hala gıtmedım doktora 21 ini beklıyorum ınsallah

Bende ne adet belirtisi nede gebelik belirtisi var az önce karnmda şişkinlik hissttm göğsümde biraz o yüzden üzüldüm adetmi olcm diye. O yüzden artık bir an önce öğrenmek istiyorum:110:

Masallah canım :KK200: bende sasırdım ama cevapta verdım :KK66: bende iyiyim sukur bı sıkıntımız yok hala gıtmedım doktora 21 ini beklıyorum ınsallah
Ne kadar sabırlımışsın,ben olsam çatlamıştım. Ama orada öyleymiş dediğine göre. 21 inde Kocaman bir Bebek göreceksin inşallah.

O kadar erken cikiyormu ya ben 4 gun kala yaptim cikmadi yarin adet gunum belki kanda tahlile giderim

Ne kadar sabırlımışsın,ben olsam çatlamıştım. Ama orada öyleymiş dediğine göre. 21 inde Kocaman bir Bebek göreceksin inşallah.
Gercektrn bende sasırıyorum kendıme ama gıtsem bısey goremıcektım. O tarıhte hersryı goruruz ınsallah.

Ben yumurtlama günümü yoğun akıntıdan anlıyordum. Yumurtlama gününden 12 gün sonra ben idrarda çok silik bir çizgi gördüm. Ama yine de adet gününü geçtikten sonra test yapmak daha sağlıklı. Allah tez zamanda bebişini versin canım

Ben yumurtlama günümü yoğun akıntıdan anlıyordum. Yumurtlama gününden 12 gün sonra ben idrarda çok silik bir çizgi gördüm. Ama yine de adet gününü geçtikten sonra test yapmak daha sağlıklı. Allah tez zamanda bebişini versin canım
Amin inşallah benim yumurtlama günumde biraz akıntı ve göğüste şişlik olmstu . Kasigima kramp girmedi çok nadir sızıntı şeklinde iğne batar gibi oldu bu ay. Bu belirtmi bilmiyrm

Back
X