Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adete 5 gün kala idrarda öğrendim canımİyi akşamlar. Adete 2 3 gün kala test yapıp doğru sonuç olan var mi
Oyy 12 haftaya gelmıssen canım masallah. Hareketlerını hıssedıyomusun? Gobus cıktımı :)Adete 5 gün kala idrarda öğrendim canım
Evet canım göbiş biraz çıktı ama henüz hareketlerini hissetmiyorum. Sen kaç günde bir adet oluyorsun.Oyy 12 haftaya gelmıssen canım masallah. Hareketlerını hıssedıyomusun? Gobus cıktımı :)
Pardon ya ben seni rüya Eda sandım. Evet Can'ım büyüyoruz. Sen Nasıl gidiyorsunOyy 12 haftaya gelmıssen canım masallah. Hareketlerını hıssedıyomusun? Gobus cıktımı :)
Masallah canımEvet canım göbiş biraz çıktı ama henüz hareketlerini hissetmiyorum. Sen kaç günde bir adet oluyorsun.
Ne kadar sabırlımışsın,ben olsam çatlamıştım. Ama orada öyleymiş dediğine göre. 21 inde Kocaman bir Bebek göreceksin inşallah.Masallah canımbende sasırdım ama cevapta verdım
bende iyiyim sukur bı sıkıntımız yok hala gıtmedım doktora 21 ini beklıyorum ınsallah
Sence erken gebelik testimi yapym yoksa normal testmi sen hangisyle yaptınAdete 5 gün kala idrarda öğrendim canım
Normal test yapmıştım. Kaç günde bir adet oluyorsun canım?Sence erken gebelik testimi yapym yoksa normal testmi sen hangisyle yaptın
35 max 40 günNormal test yapmıştım. Kaç günde bir adet oluyorsun canım?
Gercektrn bende sasırıyorum kendıme ama gıtsem bısey goremıcektım. O tarıhte hersryı goruruz ınsallah.Ne kadar sabırlımışsın,ben olsam çatlamıştım. Ama orada öyleymiş dediğine göre. 21 inde Kocaman bir Bebek göreceksin inşallah.
Erken gebelık testiyle yapmıstım ben. Clearblue.O kadar erken cikiyormu ya ben 4 gun kala yaptim cikmadi yarin adet gunum belki kanda tahlile giderim
İnşallah canımGercektrn bende sasırıyorum kendıme ama gıtsem bısey goremıcektım. O tarıhte hersryı goruruz ınsallah.
İlk önce normal yapcm çıkmazsa erkeni alcm o zamanErken gebelık testiyle yapmıstım ben. Clearblue.
Ben yumurtlama günümü yoğun akıntıdan anlıyordum. Yumurtlama gününden 12 gün sonra ben idrarda çok silik bir çizgi gördüm. Ama yine de adet gününü geçtikten sonra test yapmak daha sağlıklı. Allah tez zamanda bebişini versin canım35 max 40 gün
Amin inşallah benim yumurtlama günumde biraz akıntı ve göğüste şişlik olmstu . Kasigima kramp girmedi çok nadir sızıntı şeklinde iğne batar gibi oldu bu ay. Bu belirtmi bilmiyrmBen yumurtlama günümü yoğun akıntıdan anlıyordum. Yumurtlama gününden 12 gün sonra ben idrarda çok silik bir çizgi gördüm. Ama yine de adet gününü geçtikten sonra test yapmak daha sağlıklı. Allah tez zamanda bebişini versin canım