- Konu Sahibi bskhmzkzlkn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzucum ben göremedim. Sabah idrarıyla deneyip tekrar atar mısın? Umarım bebişin seninledirTest kan vermeden önce yapmak istedim ilk 2 dakka silik çizgi var yada bana öyle geldi değerlendirirmisiniz lütfen
Ok olmayan 3. Fotoda hayali bi çizgi var. Bi kaç gün ilk idrarla yenileyin yada kan verebilirsiniz varsa düşük değer de olsa belli olur. Hayirli olsun diyelim. Hayırlısı olsun
Teşekkür ederim tekrar yapıp atıcagım umarım inşallhKuzucum ben göremedim. Sabah idrarıyla deneyip tekrar atar mısın? Umarım bebişin seninledir
Diğerlerinde de net aslında ben diğerlerinde daha net gördüm resimden ola bilir belki normelde 24 her ayın regal günüm fakat 24 nisandan sonra ovulasyon kullanıyordum 21 mayısta yumurtlama 24 çatlama gördüm 8 hazırında 1 gunluk lekelenme gördüm rengi farklıydı zaten doktora gittim ilk beta 01 normel cıktı daha sonra 2 çıktı geç döllenmeden şüphelendim çünkü hala regal olmadım yaptıgım teste 2 dakka içinde çıktı fakat bu belkide 30 test doktor çok önemli tabi bu durumlarda şuan bekliyorum gebelikte oluşan göbek çizgimde oluştu mesela perşembe yada cuma gidicegim doktora tekrarDiğer resimlerde göremedim.sadece 3.resimde çok hafif bir çizgi var.adetiniz gecikti mi ? Benim bir gün geçince baya kırmızı cizgiydi.gecikmeden mi test yaptınız acaba ?![]()
Normalde 5 in altındaki beta değeri hamilelik negatif demek.ama dediğiniz gibi geç döllenme varsa betaniz artar zatenDiğerlerinde de net aslında ben diğerlerinde daha net gördüm resimden ola bilir belki normelde 24 her ayın regal günüm fakat 24 nisandan sonra ovulasyon kullanıyordum 21 mayısta yumurtlama 24 çatlama gördüm 8 hazırında 1 gunluk lekelenme gördüm rengi farklıydı zaten doktora gittim ilk beta 01 normel cıktı daha sonra 2 çıktı geç döllenmeden şüphelendim çünkü hala regal olmadım yaptıgım teste 2 dakka içinde çıktı fakat bu belkide 30 test doktor çok önemli tabi bu durumlarda şuan bekliyorum gebelikte oluşan göbek çizgimde oluştu mesela perşembe yada cuma gidicegim doktora tekrar
Evet öyle ama bakalım inşallh amin rabbim isteyen herkeze nasip etsin hayırlısıyla amin mutlaka paylaşıcagımNormalde 5 in altındaki beta değeri hamilelik negatif demek.ama dediğiniz gibi geç döllenme varsa betaniz artar zateno zaman güzel haberlerinizi bekliyorum
inşallah hamilesinizdir.
![]()
Merhaba merak ettim gittiniz mi doktora ?Evet öyle ama bakalım inşallh amin rabbim isteyen herkeze nasip etsin hayırlısıyla amin mutlaka paylaşıcagım![]()
Sonucu attım bakarmısınızMerhaba merak ettim gittiniz mi doktora ?![]()