- 13 Mart 2025
- 32
- 2
- 1
- 23
- Konu Sahibi kelebek4901
Sizce saat öğlen 1:30 da yapılan test doğru sonuc verır mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gebelik varsa doğru sonuç verir tabiki negatif çıktıysa erken olabilir ilk idrar daha doğru sonuç verirSizce saat öğlen 1:30 da yapılan test doğru sonuc verır mı
Kaç dpodasın canım ?Sizce saat öğlen 1:30 da yapılan test doğru sonuc verır mı
Ovitrelle 15. Gun canımKaç dpodasın canım ?
İlk idrarla yap bence daha net olurOvitrelle 15. Gun canım
Pazartesi ye kadar adet olmazsam kan testi vereyım dıyorum kıtleye donmus olmasından korkuyorumİlk idrarla yap bence daha net olur
Kız kötüyü çağırma niye dönüşsün güzel konuşalım güzel olsunPazartesi ye kadar adet olmazsam kan testi vereyım dıyorum kıtleye donmus olmasından korkuyorum
Ayy ınsallah ya 2.5 senedır hıc bı gebelık elde edemedımKız kötüyü çağırma niye dönüşsün güzel konuşalım güzel olsun
Olur Allahın izniyle stres yapma sen canım biliyorum elinde değil ama hayırlı sağlıklı bi evladın olsun Rabbimin izniyleAyy ınsallah ya 2.5 senedır hıc bı gebelık elde edemedım
inşallah canım cok tesekkur ederım boyle seyler duymak benı bıraz da olsa rahatlatıyorOlur Allahın izniyle stres yapma sen canım biliyorum elinde değil ama hayırlı sağlıklı bi evladın olsun Rabbimin izniyle![]()
Erken gebelik testi al yap sonra kan verirsinCok yoruldum
inşallah canım cok tesekkur ederım boyle seyler duymak benı bıraz da olsa rahatlatıyor
Gebelik varsa pozitif verir. Ben akşamüstü yapmıştım reglim bir gün gecikince doğru sonuç göstermişti. Ama varken negatifse verebilir yeni başlayan bi gebelikse kan vermek en güzeliSizce saat öğlen 1:30 da yapılan test doğru sonuc verır mı