Gebelik testim acil bakarmısınız?

darkmoonlight8118

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2022
49
16
18
26
Arkadaşlar antibiyotik kullanıyorum şuan. Bundan 10 gün önce yaptığımda silik çıkmıştı. Şimdi böyle çıktı. Sizce antibiyotik etkiler mi yoksa gebe miyim.??

Eklentiler

• IMG-20230106-WA0008.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 117
Yanıltıcı olmayacak şekilde belirgin çıkmış çizgiler.
Zaten daha önce yapıp silik görmüşsünüz test yanıltıcı değil demekki.
Vello diye bir markanın gebelik testini yaptım. Silik çıkan laboquik markasıydı. Ay içim içime sığmıyor. Eğer kan da çıkmazsa çok üzülürüm.

Silik çıktığı halde neden antibiyotik kullandınız? Ben gebe olduğumu bilmeden kullandım. 3 ayı zor devirdim. Tüm doktorlar antibiyotik için bebeğe zarar verdiyse 3 ayda düşük olabilir dediler. Zor geçti 3 ayım.

Arkadaşlar antibiyotik kullanıyorum şuan. Bundan 10 gün önce yaptığımda silik çıkmıştı. Şimdi böyle çıktı. Sizce antibiyotik etkiler mi yoksa gebe miyim.??
antıbıyotık ne ıcın kullanıyosun? dr una danıssaydın sılık cıktıgında hamılelıkte kullanılabılenlerden verseydı?

Dokuz gribi oldum çünkü Doktor'un verdiği ilacı kullandım baya ağır geliyor çünkü. Zaten 3 tane kullandım. Bugün içmedim hiç
Olsun. Ne olursanız olun hamileyken kullanılan antibiyotiklerden değilse bebeğe zarar vermiş olabilir. Silik çıktığı halde nasıl bir risk almışsınız. Umarım kötü bir şey olmaz. Tüm doktorlar umutsuz konuşuyorlar çünkü. Hazırlıklı olun.

Hemen etki edeceğini düşünmüyorum sadece dün sabah akşam aldım o kadar. Bakalım umarım bebeğim benimledir.

Hemen etki edeceğini düşünmüyorum sadece dün sabah akşam aldım o kadar. Bakalım umarım bebeğim benimledir.

Benim de 3 gündü maalesef. Yani zannettiğimiz gibi olmuyor. Antibiyotik ağır bir ilaç. 1 günü bile bebeğe zarar veriyor. 3 ayı bitirdim ama her görüşmede doktor 3 ayı doldurmadan bir şey diyemeyiz. Zarar gördüyse düşük olur dedi. Hemde devlet özel farketmez. Ben hala kendimi suçluyorum niye öncesinde test yapmadım diye. Siz birde yapmışsınız. Umarım bir şey olmaz. 3 ay biraz stresli geçecek maalesef.

benım arkadasım aılecek gecırdı. gorumcemler de oyle. hatta kucuk kızı 3 hafta grıptı. antıbıyotık kullanılmaz domuz grıbınde demıs ates dusurucu agrı eksıcı hap vermıs bi tek. resmen 15 gun falan surdu hala daha bı yorgunlugu kırgınlıgı var dıyodu. sana neden verdı ki? kandan dırek bebege gecıyor. belkıı erken donem dıye etkılenmemıs olabılır. ya sonlanıyor baslarda ya da hıc bısı olmadan devam edıyor dıye okumustum rabbım hayırlısnı versın.

Amin ben acilde doktordan istedim aslında gebeliğe bakarmısınız diye. Gebelik testimin resmini gösterdim. Yoktur dedi direk bunu kullan dedi. Allah'tan sadece dün kullandım umarım birşey olmaz

Evet öyle. Kandan direkt bebeğe karışıyor. Birde ya hep ya hiç kuralı varmış dediğiniz gibi. Bebek zarar gördüyse ilk 3 ayda mutlaka düşermiş. Zarar görmediyse kalırmış.
8. Haftada Keseyi gördüm kalp atışını duydum dedim ki risk geçmiş midir? Doktor son 1 ay her şey olabilir umutlanma demişti. Yani zannettiğimizden çok daha tehlikeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…