Gebelik testim bakar mısınız kızlar

edospolat

Leon❤️Lulu
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2025
1.008
282
38
31
Pazartesi kan verdim negatif çıktı bat yarın geç döllenmeden şüpheleniyorum tam 1 hafta önce ader olacak gibi kasık ağrım oldu geçti ertesi gün daha da regl belirtisi yok

Ben silik te olsa birşey gördüm ama emin olamadım kızlar sizce silik te olsa var mı?

Eklentiler

• IMG_3402.webp
    IMG_3402.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 45
  • IMG_3401.webp
    IMG_3401.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 41
  • IMG_3396.webp
    IMG_3396.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 44
Pazartesi kan verdim negatif çıktı bat yarın geç döllenmeden şüpheleniyorum tam 1 hafta önce ader olacak gibi kasık ağrım oldu geçti ertesi gün daha da regl belirtisi yok

Ben silik te olsa birşey gördüm ama emin olamadım kızlar sizce silik te olsa var mı?
İlk fotoğrafta. Var gibj markasi ney

Bende ilk fotoda gördüm.Diğerlerinde pek bişey belli olmuyor. Ama ilk fotoda silik bir gölge var.

Canım çok silik var

GE5 diye bi marka canım eczaneden buldum diğeri artı med geçen hafta yaptım çıkmadı bunda hafif var
Artimedde genelde cikar ama allah allah 😂😂 yarin sabah ilk idrarla dene bi guvenilir markayla yap ama awox fln ona gore kn vermeye git insallah vardir cnm

Back
X