- 28 Haziran 2025
- 1.011
- 282
- 38
- 31
0.6 çıktı canım geç döllenme olma ihtimali diye düşündüm ama emin değilimKan sonucun ne çıktı pazartesi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
0.6 çıktı canım geç döllenme olma ihtimali diye düşündüm ama emin değilimKan sonucun ne çıktı pazartesi?
Yok kız çıkmadı valla arkadaş ta bana su dök pozitif çıkar dedi kuruma çizgisi bile çıkarmadı bendeArtimedde genelde cikar ama allah allahyarin sabah ilk idrarla dene bi guvenilir markayla yap ama awox fln ona gore kn vermeye git insallah vardir cnm
Bende gördüm ama kuruyunca geçtiCanım çok silik var
Benim dünkü kasetler çok silikti canım kan bekliyorum çıkarsa sanada umut olurBende gördüm ama kuruyunca geçti
yarın kan testini bir tekrarlasan mı? Belki yükselmiştir.0.6 çıktı canım geç döllenme olma ihtimali diye düşündüm ama emin değilim
Ay inşallah canım hadi güzel haberini bekliyorumBenim dünkü kasetler çok silikti canım kan bekliyorum çıkarsa sanada umut olur![]()
Gidebilirsem yaptırcam canım yarın memlekete gidicem akşama inşallah yetişiryarın kan testini bir tekrarlasan mı? Belki yükselmiştir.
Valla sasirdim cunku hemen cikio baya belli oluyo bide shshsh bende yapmistim cunku direk pozitif sasirmistim hatta tabiki regl oldum insallah vardir cnm ya ozelde acilde kan versene direkYok kız çıkmadı valla arkadaş ta bana su dök pozitif çıkar dedi kuruma çizgisi bile çıkarmadı bende
Yarını beklicem canım adet olmazsam gidiyim diyorum yolada çıkcam düğün var memlekette hem dikkatli olurumValla sasirdim cunku hemen cikio baya belli oluyo bide shshsh bende yapmistim cunku direk pozitif sasirmistim hatta tabiki regl oldum insallah vardir cnm ya ozelde acilde kan versene direk
O yuzden dedim iste kan ver belli olsun diye awox fln yapsan pozitif ciksa ztn kana bile gerek yok hic yalanci cikardigini gormedim benYarını beklicem canım adet olmazsam gidiyim diyorum yolada çıkcam düğün var memlekette hem dikkatli olurum
Awox yoktu canım alamadım internetten alacaktım yetişmezdi o yüzden kaset aldım bendeO yuzden dedim iste kan ver belli olsun diye awox fln yapsan pozitif ciksa ztn kana bile gerek yok hic yalanci cikardigini gormedim ben
Gecen test siparis ettim diyodun onlarin markasi neAwox yoktu canım alamadım internetten alacaktım yetişmezdi o yüzden kaset aldım bende
Laboquick canım onlarda silik çıktı ya belli belirsiz dün attım ya konuyaGecen test siparis ettim diyodun onlarin markasi ne
Markasini gormemisjm cnm biliyorum attigini o yalanci cikarmio ins vardir ya sabah yap sabaaahhLaboquick canım onlarda silik çıktı ya belli belirsiz dün attım ya konuya
İnşallah canımMarkasini gormemisjm cnm biliyorum attigini o yalanci cikarmio ins vardir ya sabah yap sabaaahh![]()
Edoş selam :) Ben bir şey göremedimPazartesi kan verdim negatif çıktı bat yarın geç döllenmeden şüpheleniyorum tam 1 hafta önce ader olacak gibi kasık ağrım oldu geçti ertesi gün daha da regl belirtisi yok
Ben silik te olsa birşey gördüm ama emin olamadım kızlar sizce silik te olsa var mı?
Çok saçma valla kime inanacağımızı şaşırdıkEdoş selam :) Ben bir şey göremedimAma ben geçen gün prodoctorun bir mail adresini buldum oraya yazdım. Negatif/pozitif yanılmalar neyden kaynaklı neyi yanlış yapıyoruz diye, cevap olarak en doğru yanıtı regl geciktikten 8. günden sonra belli olur yanıtı aldım... o zaman neden erken gebelik testi pazarlaması yapıyorsunuz diyebilirdim ama uğraşmadım
![]()
Sen tekrar test yaptın mı? Sanki yukarıda yapacağım tekrar yazdığını okudum.Çok saçma valla kime inanacağımızı şaşırdık
Yapcaktım lekelenmem başladı canım regl olcam olmadı bu ay belirtileri dibine kadar da yaşadım valla diğer aya kısmet artıkSen tekrar test yaptın mı? Sanki yukarıda yapacağım tekrar yazdığını okudum.