Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba hamilemiymissinizHayır ilk yaptığımda çıkmadı sabah gördüm böyleydi gece 4 falan di yaptığımda
Diğeri 1 hafta önceki
Onun fotoğrafını da atabilir misinizHayır bilmiyorum tekrar test yapmadım ama aynı bubteate tekrar idrar yaptım çok çok silik çıktı
6 gun geciktiği halde silik olmasi, bence zaten ortada bi gebelik var ama umarim her sey normaldir. En onemlisi kac gunde bir regl oluyorsunuz, ve sizce tahminen iliskininizin uzerinden kac gun gecti, eger yeniyse mesela 10-12 gun betahcg yeni yukselmeye baslamis olabilir:))Hayır bilmiyorum tekrar test yapmadım ama aynı bubteate tekrar idrar yaptım çok çok silik çıktı
Onun fotoğrafını da atabilir misiniz
Tekrar idrar damlatınca böyle çizgi çıkiyo,çünkü bende öyle yaptım bir kez hiçbişey çıkmamıştı ilksonra ben birkez daha idrar damlattim bu şekilde oldu cizgi belirdi,ama hamile deilimBen bu testi 12 nisanda adet oldum adetim bittiken sonra ara ara 3 gün hafif kanamam olunca yapmıştım ilk attığım fotoğraf gibi oldu sonra geçenlerde öylesine tekrar üstüne idrarimi damlattim böyle oldu