• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testim çok silik çıktı

Skelif

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
2
Puanlar
86
Merhaba kızçeler son reglim 7 Mart hala gelmedi evde test yaptım çok silik çıktı. Ayrıca pcos da var ilaç kullanıyorum ona ek pholicaps kullanıyorum 1 buçuk aydır.cuma sağlık ocağında kan verdim pazartesi sonucu alabilirim ama çok merak ediyorum yarın tekrar yapsam mı evde.aşırı göğüs hassasiyetim kasıklarda arada batmalar bi kaç gün önce bel ağrısı.Baş6na gelen bi paylaşabilir mi benimle(fotoğrafta belli olmuyo normalde çizgi bi tık daha belirgin)

Eklentiler

• IMG_20260425_172115.webp
    IMG_20260425_172115.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 343
Canım fotodaki çizgi kuruma çizgisine çok benziyor hassas gebelik testi ile dene

Merhaba kızçeler son reglim 7 Mart hala gelmedi evde test yaptım çok silik çıktı. Ayrıca pcos da var ilaç kullanıyorum ona ek pholicaps kullanıyorum 1 buçuk aydır.cuma sağlık ocağında kan verdim pazartesi sonucu alabilirim ama çok merak ediyorum yarın tekrar yapsam mı evde.aşırı göğüs hassasiyetim kasıklarda arada batmalar bi kaç gün önce bel ağrısı.Baş6na gelen bi paylaşabilir mi benimle(fotoğrafta belli olmuyo normalde çizgi bi tık daha belirgin)
Hamile olabilirsin çizgi belli oluyor e nabıza düşmemiş mi sonuç acaba

düzensiz regl olduğunuz için gebelik yeni bile olabilir sat bakılmaz diye biliyorum regli düzenli olmayanlarda. Netleştirmek için kan verebilirsin ama var gibi duruyor

düzensiz regl olduğunuz için gebelik yeni bile olabilir sat bakılmaz diye biliyorum regli düzenli olmayanlarda. Netleştirmek için kan verebilirsin ama var gibi duruyor
Var sanırım 😇çünkü 2. Bi test yaptım çizgi 2 gün öncekine göre daha belirgin zaten kan sonucum yarın çıkıyor netleşir.umarım hüsran olmaz

Eklentiler

• IMG_20260426_143036.webp
    IMG_20260426_143036.webp
    26,6 KB · Görüntüleme: 291
Var sanırım 😇çünkü 2. Bi test yaptım çizgi 2 gün öncekine göre daha belirgin zaten kan sonucum yarın çıkıyor netleşir.umarım hüsran olmaz
muhtemelen hamilesiniz çokk tebrik ederimm 🌸🌸

Aynı şeyi bende yaşıyorum son reglim 1 marttı çok gecikmeli yumurtlama gördüm 15 16 pik 17 nisanda çatladı bugün dpo 9 du sizin ilk attığınız testteki gbi silik çizgi gördüm 2 farklı markada dpo 15 e kadar takip edip kan vermeyi planlıyorum.Aynı belirtiler bende de var.Göğüs hassasiyeti batma ara sıra bel ağrısı ve akıntı değişikliği.
İnşallah hayırlı haberler alırız.

Aynı şeyi bende yaşıyorum son reglim 1 marttı çok gecikmeli yumurtlama gördüm 15 16 pik 17 nisanda çatladı bugün dpo 9 du sizin ilk attığınız testteki gbi silik çizgi gördüm 2 farklı markada dpo 15 e kadar takip edip kan vermeyi planlıyorum.Aynı belirtiler bende de var.Göğüs hassasiyeti batma ara sıra bel ağrısı ve akıntı değişikliği.
İnşallah hayırlı haberler alırız.
İnşallah rabbim güzel haberler versin şimdi sağlık ocağından geliyorum beta 45000😳 demekki son reglin regl deilmiş dedi doktor

Beta HCG 45000 çıktı. Ben ilaç ve vitamine 1 buçuk ay önce başladım doktorun dediği bi hafta 10 gün yan etkileri baş dönmesi mide bulantısı halsizlik yapar aynen de öyle oldu ve reglim kahverengi akıntı şeklinde gelmişti her ay değişik birşeyle karşılaştığım için çok aldırış etmedim bugün doktor demekki o zamandan beri gebelik varmış dedi çünkü 7 Mart baz alırsak 4 hafta anca görünürdü ama şu an 8 haftalık görünüyor dedi.doktordan randevu alıp bu hafta gidicem bakalım.inş sağlıkla kucağıma alabilirim öncesinde 2 boş gebeliğim oldu çok stresliyim.rabbim isteyen dileyen herkese sağlıkla nasip etsin inş🌸

İnşallah rabbim güzel haberler versin şimdi sağlık ocağından geliyorum beta 45000😳 demekki son reglin regl deilmiş dedi doktor
Hay maşaAllah ne kadar büyümüş bebiş.İnşaAllah kese ve bebişi de görür sağlıkla kucağına alırsın.
Benim daha dpo 10 bugün bu şekilde çıkmaya başladı.Daha çok yeni

Eklentiler

• 20260427_112605.webp
    20260427_112605.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 261
Pcosun vardı dimi bende lh fshden biraz yüksek çıktı regl olmadım 3 ay bu ay oldum inositol kullanıyorum ve yumurtlama takibi yapmadım hiç doktor yapma gerek yok dedi sence napayıö sen naptın

Bu kadar yüksek bir değer nasıl silik çıktı hayret demek ki silik çıksa da değer yüksek olabiliyormuş 😀 tebrik ederim hayırlısı olsun darısı başınıza inşallah benimde 4 gün gecikti silik çizgiyi görüp kan verdim bakalım sonucu bekliyorum. Rabbim saglicakla kucaginiza almayı nasip etsin inşallah 🤲

Ben bu şekil silik öğrendiğimde kan değerim 22 çıkmıştı. Nasıl 45000 olabilir o kaset test kafayı yemiş o zaman :skandal:

Beta HCG 45000 çıktı. Ben ilaç ve vitamine 1 buçuk ay önce başladım doktorun dediği bi hafta 10 gün yan etkileri baş dönmesi mide bulantısı halsizlik yapar aynen de öyle oldu ve reglim kahverengi akıntı şeklinde gelmişti her ay değişik birşeyle karşılaştığım için çok aldırış etmedim bugün doktor demekki o zamandan beri gebelik varmış dedi çünkü 7 Mart baz alırsak 4 hafta anca görünürdü ama şu an 8 haftalık görünüyor dedi.doktordan randevu alıp bu hafta gidicem bakalım.inş sağlıkla kucağıma alabilirim öncesinde 2 boş gebeliğim oldu çok stresliyim.rabbim isteyen dileyen herkeze sağlıkla nasip etsin inş🌸
Bu kadar yüksek bir değer nasıl silik çıktı hayret demek ki silik çıksa da değer yüksek olabiliyormuş 😀 tebrik ederim hayırlısı olsun darısı başınıza inşallah benimde 4 gün gecikti silik çizgiyi görüp kan verdim bakalım sonucu bekliyorum. Rabbim saglicakla kucaginiza almayı nasip etsin inşallah 🤲
Benim ilk bebe
Pcosun vardı dimi bende lh fshden biraz yüksek çıktı regl olmadım 3 ay bu ay oldum inositol kullanıyorum ve yumurtlama takibi yapmadım hiç doktor yapma gerek yok dedi sence napayıö sen naptın
Ben yapmadım yumurta takibi bi ara denedim ama işe yaramadı

Back
X