- 10 Şubat 2020
- 161
- 83
- 13
- Konu Sahibi 1kelebekbebek
-
Sanki bi gölge var gbi ama daha erkenKızlaaar dayanamayıp adetten beş gün önce test yaptım sanki ikinci çizgi belirdi ama o kadar çok baktım ki hayali mi görüyorum bilmiyorum yakınlaştırıp bakar mısınızEki Görüntüle 2601985
Yaaa inşallah gerçekte o gölge daha net kamera da çıkmamış teşekkür ederimSanki bi gölge var gbi ama daha erken
Yarın tekrar test yapayım o zaman peki siz o testten sonra hamile olduğunuzu öğrenmiş miydinizBeyaz bir çizgi var gibi.
Benim ilk testimde böyle çıkmıştı. Yarın tekrarlayın
Aralıksız iki gün boyunca devam etmiştim.Yarın tekrar test yapayım o zaman peki siz o testten sonra hamile olduğunuzu öğrenmiş miydiniz
Yaaa çok güzel hayırlı olsunBenimde aynı çıktı. Ertesi gün kan verdim 12 çıktı değer.
Şimdi evde yapıyorum git gide iyice koyulaşıyor.
Yarın kan vericem yeniden.
İnşallah sende de vardır bebiş
Eveeet yarın yeniden test yapıcam net değil çünküCanım hayalet cizgi gbi gebelik olmayabilir böyle cikip negatif alan cok. 2gün sonra tekrarla
Hayırlı olsuuuunAralıksız iki gün boyunca devam etmiştim.
Bir sonraki gün o beyaz çizgi çok çoook ince bir pembe çizgi oldu. Zor görülüyordu.
Daha sonraki gün yine açık pembeydi ama net çizgiyi görebildim. O gün kan verdim beta hcg 46 çıktı.
Kamera da net çıkmamış böyle bakıldığında incecik çok zor görünen hayalet bi çizgi var O kadar inceledim ki acaba hayal mi görüyorum dedimKoyulaşmasini beklesen daha iyi olur insallah
Ne var ne yok denebilir.. 2 gun sonra tekrsrla idrat testini koyulasiyorsa vardir.
Allah sizede nasip etsin inşallahHayırlı olsuuuunİnşallah benimde öyle olur ya zaman geçmiyor yarın olsun hemen test yapıcam
Yarinda cikmaz bi sonraki sabah yap canimEveeet yarın yeniden test yapıcam net değil çünkü
İnşallah benim de öyle olur teşekkür ederim hayırlı olsunMerhaba canım bende silik testle öğrendim dün birazdaha belirgindi benim degerim 71.01cikti ama bat a 2 3gun vardı benim testi tekrarla 2 gün kala varsa dahada netlesir kuzum insallah vardır hayırlısı olsun❤
Muhtemelen dayanamayıp testi yarında yaparım keşke bekleyebilsemYarinda cikmaz bi sonraki sabah yap canim
Amin bende çok tesekkurederimİnşallah benim de öyle olur teşekkür ederim hayırlı olsunbiraz daha koyu bi çizgi görsem hemen kan tahlili yaptırıcam ama biraz daha bekleyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?