• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testim negatif ama kasiklarim ağrıyor

Ben yarın yapıcam. Göğüs uçlarm büyüdü sanki ağrı yok ama. Bi baktım hesabin dondurulmuş görünüyordu. Heralde hamile kaldın diye düşündüm. Hadi hayırlısı
Ay ağzından bal damlıyo canım inşallah öyle olur yarın test yapınca mutlaka haber ver inşallah hamilesindir canım hesabı doldurmadım birisi birisine çok kötü yorum yapmıştı bende onu uyardım o kişi şikayet etmiş hesabı 1 gün kapattılar bu şekilde tartışma diyalogu olunca ceza veriyorlarmış bende bilmiyordum ders oldu kimse için kimseye iyilik yapmanı istemiyorlar

İnşallah canım ya ağrılarımdan dolayı korkuyorum adet olsam sanıyorum bakalım haberini bekliycem yarın senin günün doldumu
Hayirlisi canim. Bu ay olmazsa bir dahaki ay olur. Herseyin bir vakti vardir. Bende pcos var yani ne zaman adet olurum orasini Allah bilir. İki seferdir ilac kullanmadan adet oluyorum. Heralde bu yuzden umutluyum. Bu bile gelişme. Aslinda ben tamamen kuruntu yapiyorum. Herseyi gebelige yoruyorum yani psikolojik benim belirtiler. Adet olursam hemen tedaviye başkicam ama kendiliginden olsun istiyorum. Bu arada hangi şehirdesin. Ben istanbuldayim ve ne yazikki buradaki hastanelerden nefret ediyorum :(

Hayirlisi canim. Bu ay olmazsa bir dahaki ay olur. Herseyin bir vakti vardir. Bende pcos var yani ne zaman adet olurum orasini Allah bilir. İki seferdir ilac kullanmadan adet oluyorum. Heralde bu yuzden umutluyum. Bu bile gelişme. Aslinda ben tamamen kuruntu yapiyorum. Herseyi gebelige yoruyorum yani psikolojik benim belirtiler. Adet olursam hemen tedaviye başkicam ama kendiliginden olsun istiyorum. Bu arada hangi şehirdesin. Ben istanbuldayim ve ne yazikki buradaki hastanelerden nefret ediyorum :KK43:
Canım inşallah tedavınde aonuçlarında olumlu olur Ben çorumdayım canım kardeşim istanbul da hemşire neresi desin

Ay yok yapmicam daha biraz bekleyip dr a gidip adet olmak için ilaç alırım sonra da tedavi inşallah. Sen de haber ver merak ederim ben
Kuzum belki hamilesindir hemen kötüye yorma doktora git lan tahlili yaptır evdeki genelde negatif çıkar sonuç ne olursa hayırlısı üzülme ben test yapınca haber vericem sana

Kuzum belki hamilesindir hemen kötüye yorma doktora git lan tahlili yaptır evdeki genelde negatif çıkar sonuç ne olursa hayırlısı üzülme ben test yapınca haber vericem sana
Boncuk bugün aşırı bel ve kasık ağrısı yaşadım ve gidip kan testi yaptırdım sonuç 0.17 yani negatif ama ağrılar var hafifledi sadece galiba kist falan var bende :( senden ne haber

Boncuk bugün aşırı bel ve kasık ağrısı yaşadım ve gidip kan testi yaptırdım sonuç 0.17 yani negatif ama ağrılar var hafifledi sadece galiba kist falan var bende :KK43: senden ne haber
Bende şimdi evde idrar testi yaptım negatif çıktı bugün adet günüm hala olmadım galiba bendede kist var

Back
X