Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok silik bir çizgi varmış gibime geldi . Siz çıplak gözle görüyor musunuz?Adet günüm dört gün geçti, erken gebelik testi yaptım negatif çıktı ama sil kaşığıyla agri hissediyorum düzenli adet olurdum
Gebelik testime bakabilir misiniz bu negatif demek oluyor değil mi
Bana da gölge var gibi geldiAdet günüm dört gün geçti, erken gebelik testi yaptım negatif çıktı ama sil kaşığıyla agri hissediyorum düzenli adet olurdum
Gebelik testime bakabilir misiniz bu negatif demek oluyor değil mi
Kızlar benim de adetime 3 4 gün falan var erken gebelik negatif cıktı sizce umudumu kaybetmeli miyimÇok silik bir çizgi varmış gibime geldi . Siz çıplak gözle görüyor musunuz?
Geç döllenme ihtimali olabilir mi?
Çok silik bir çizgi varmış gibime geldi . Siz çıplak gözle görüyor musunuz?
Geç döllenme ihtimali olabilir mi
Kendimden örnek vereyim. 4 gün kala erken gebelik testim negatifti. 3 gün kala çok silik pozitif oldu. 2 gün kala yapınca daha netti. Adetim gecikince tam kırmızı çıktı. Oyüzden umut var diyorumKızlar benim de adetime 3 4 gün falan var erken gebelik negatif cıktı sizce umudumu kaybetmeli miyim![]()
4 gün kala ve 3 gün kala erken gebelik testi yaptım bu arada. Diğer günler kaset test.Kendimden örnek vereyim. 4 gün kala erken gebelik testim negatifti. 3 gün kala çok silik pozitif oldu. 2 gün kala yapınca daha netti. Adetim gecikince tam kırmızı çıktı. Oyüzden umut var diyorum![]()
İnşallah o zaman, umut verdiniz çok teşekkür ederim nazik cevabınız içinKendimden örnek vereyim. 4 gün kala erken gebelik testim negatifti. 3 gün kala çok silik pozitif oldu. 2 gün kala yapınca daha netti. Adetim gecikince tam kırmızı çıktı. Oyüzden umut var diyorum![]()
Rica ederim cnm. Sonucu bizimle de paylaşİnşallah o zaman, umut verdiniz çok teşekkür ederim nazik cevabınız için
Hamilemisiniz❤inşallah