Gebelik testim negatif cikiyor ama adet olmadim

• Konu Sahibi Konu Sahibi Cnsh
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Cnsh

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2023
15
2
1
35
Adet günüm dört gün geçti, erken gebelik testi yaptım negatif çıktı ama sil kaşığıyla agri hissediyorum düzenli adet olurdum
Gebelik testime bakabilir misiniz bu negatif demek oluyor değil mi

Eklentiler

• 20230302_165621.webp
    20230302_165621.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 937
Adet günüm dört gün geçti, erken gebelik testi yaptım negatif çıktı ama sil kaşığıyla agri hissediyorum düzenli adet olurdum
Çok silik bir çizgi varmış gibime geldi . Siz çıplak gözle görüyor musunuz?
Geç döllenme ihtimali olabilir mi?

Bana da gölge var gibi geldi

Birkaç gün boyunca ilk idrarla testi tekrarlayın bence

Çok silik bir çizgi varmış gibime geldi . Siz çıplak gözle görüyor musunuz?
Geç döllenme ihtimali olabilir mi?
Kızlar benim de adetime 3 4 gün falan var erken gebelik negatif cıktı sizce umudumu kaybetmeli miyim🥺

Bilemiyorum geç döllenme ihtimalini ama düzenli adet olurum ilk gebeliğim olacak açıkçası çok bir bilgim yok teşekkür ederim bu arada cevabınız için🙂

Kızlar benim de adetime 3 4 gün falan var erken gebelik negatif cıktı sizce umudumu kaybetmeli miyim🥺
Kendimden örnek vereyim. 4 gün kala erken gebelik testim negatifti. 3 gün kala çok silik pozitif oldu. 2 gün kala yapınca daha netti. Adetim gecikince tam kırmızı çıktı. Oyüzden umut var diyorum♥️

Kendimden örnek vereyim. 4 gün kala erken gebelik testim negatifti. 3 gün kala çok silik pozitif oldu. 2 gün kala yapınca daha netti. Adetim gecikince tam kırmızı çıktı. Oyüzden umut var diyorum♥️
4 gün kala ve 3 gün kala erken gebelik testi yaptım bu arada. Diğer günler kaset test.

İnşallah o zaman, umut verdiniz çok teşekkür ederim nazik cevabınız için

Back
X