Gebeliğe Hazırlık Gebelik Testim önce pozitif sonra negatif çıktı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

elif nur aras

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2025
31
0
1
25
Gecen erken gebelik testi yaptım iki tane pozitif çıktı üç gün sonra tekrar erken gebelik yaptım negatif sonuç aldım sabah ilk idrarla yaptım resmini de ekliyorum cuma kan vericem daha iki gün var yardımcı olur musunuz

Eklentiler

• IMG_1971.webp
    IMG_1971.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 347
  • IMG_2003.webp
    IMG_2003.webp
    24 KB · Görüntüleme: 242
Bazı markalar hatalı sonuc veriyor. Yada hiç vermiyor bi gidiyorsunuz gebesiniz. Mora göre gebelik var pembeye göre yok. Adet tarihin ne zaman canım?

Kızlar dün nimo markayla test yaptım anında 2. Çizgi çıktı bugün artimed ile yaptım hiç çizgi çıkmadı hangisi güvenilir acaba yardımcı olur musunuz lütfen

Eklentiler

• IMG_1112.webp
    IMG_1112.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 169
Bende bugün doktora gittim aynı sizin gibi negatif çıktı kanda muayeneden 2 saat sonra da hastalandım hangi markaya güvenicez artık bilmiyorum
Ben 11 Nisan'da 12 haftalık kürtaj oldum bebeğimin kalbi durduğu için ve ben onu prediktor 6 gün önce olanla öğrendim bu testim ve 7 haftalık ultrasyon resmi ilk kalp atışını duyduğumda aldım bu resmi benden gideli 2 ay oldu bebişim şimdi yeniden kısmet olacakmi bilmiyorum

Eklentiler

• 1000141106.webp
    1000141106.webp
    37,3 KB · Görüntüleme: 59
  • 1000149401.webp
    1000149401.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 79
Ben 11 Nisan'da 12 haftalık kürtaj oldum bebeğimin kalbi durduğu için ve ben onu prediktor 6 gün önce olanla öğrendim bu testim ve 7 haftalık ultrasyon resmi ilk kalp atışını duyduğumda aldım bu resmi benden gideli

Ben 11 Nisan'da 12 haftalık kürtaj oldum bebeğimin kalbi durduğu için ve ben onu prediktor 6 gün önce olanla öğrendim bu testim ve 7 haftalık ultrasyon resmi ilk kalp atışını duyduğumda aldım bu resmi benden gideli 2 ay oldu bebişim şimdi yeniden kısmet olacakmi bilmiyorum
Olur Allahın izniyle inşallah canım çok üzüldüm senin adına bir gün hepimiz çok güzel anne olucaz 🙏

Back
X