Boş ya da kimyasal olabilir. Gec dollenme de olabilir. Testler silik mi forografini atar misiniz?Merhaba arkadaşlar. Burada yeniyim kuralları konuları bilmiyorum kusuruma bakmayın. Adetim 5 gün gecikti şu an itibariyle. Ve ben 3 gün test yaptım hepsi pozitif. Daha sonra dün bir kanama gelmeye başladı. Herkes yerleşme kanaması dedi ama yerleşme kanaması böyle yoğun olmaz bence. Gece doktora gittim beta hcg 13 çıktı. Doktor "çok arada bir sonuç. Ne var diyebilirim ne de yok" dedi. Kadın doğuma gideceğim. Daha önce bir boş gebelik yaşamıştım. Sizlerin fikirlerini öğrenmek istiyorum. Doktora gidene kadar ne yaşıyorum bilmiyorum.
Değerin çok düşük kimyasal geçiriyorsun onda adet gibi ama biraz daha yoğun geliyor kanamaMerhaba arkadaşlar. Burada yeniyim kuralları konuları bilmiyorum kusuruma bakmayın. Adetim 5 gün gecikti şu an itibariyle. Ve ben 3 gün test yaptım hepsi pozitif. Daha sonra dün bir kanama gelmeye başladı. Herkes yerleşme kanaması dedi ama yerleşme kanaması böyle yoğun olmaz bence. Gece doktora gittim beta hcg 13 çıktı. Doktor "çok arada bir sonuç. Ne var diyebilirim ne de yok" dedi. Kadın doğuma gideceğim. Daha önce bir boş gebelik yaşamıştım. Sizlerin fikirlerini öğrenmek istiyorum. Doktora gidene kadar ne yaşıyorum bilmiyorum.
Daha önce boş gebelik yaşadım. 9.haftada kürtaj yapıldı ama onda sadece bitmeyen kahverengi lekeler vardı. Şu an bildiğin adet kanamasi gibi devam ediyor. Dün çok karın ağrım vardı bugün azaldı. Ve dün çok afedersiniz ama lavaboda böyle katımsı ama yumuşak şekilsiz değişik bir şey geldi pede. Peçete ile dokundum dagilmiyor yumuşak ilginç bir şeydi.Boş ya da kimyasal olabilir. Gec dollenme de olabilir. Testler silik mi forografini atar misiniz?
Olabilir yoğun bir kanama var. Ama 1 gün sürdü sanırım dün çok yoğundu. Şu an sabahtan beri gelmiyor.Değerin çok düşük kimyasal geçiriyorsun onda adet gibi ama biraz daha yoğun geliyor kanama
Geçmiş olsun. Neymiş peki öğrendiniz miBende aynısın yaşadım
Beta sıfırlanır büyük ihtimalle canım ama hayırlısı inşallah üstüne görmedir ve yükselir betaOlabilir yoğun bir kanama var. Ama 1 gün sürdü sanırım dün çok yoğundu. Şu an sabahtan beri gelmiyor.
Süt hormonu prolaktin yüksekmiş tedaviye başladık hapı kullanırken hamile kalanlar da var bakalım hayırlısı inşallah rabbim nasip ederGeçmiş olsun. Neymiş peki öğrendiniz mi
Amin inşallah. Benim de 7 Kasım'da girmem gireken bir sınav var. O yüzden doktoru erteliyorum. Sınav bitsin gideceğim yapmam gereken ne varsa yaparım artıkSüt hormonu prolaktin yüksekmiş tedaviye başladık hapı kullanırken hamile kalanlar da var bakalım hayırlısı inşallah rabbim nasip eder
Çok gecikme lütfen 1 ay bir ayAmin inşallah. Benim de 7 Kasım'da girmem gireken bir sınav var. O yüzden doktoru erteliyorum. Sınav bitsin gideceğim yapmam gereken ne varsa yaparım artık
Hiç sanmıyorum bence de sifirlanacak. Sanırım bağışıklık sistemi ile alakalı bir durum. Vücudum embriyoyu kabul etmiyor yabancı algılıyor.Beta sıfırlanır büyük ihtimalle canım ama hayırlısı inşallah üstüne görmedir ve yükselir beta
Evet haklısınız. Şimdi aynı anda iki şeye kafa yormak istemiyorum biraz yıprandım bu konulardan..Çok gecikme lütfen 1 ay bir ay
Öyle yapacağım. Teşekkürler sağ olunYarin test yapin cizgi git gide siliklesirse kimyasal gebeliktir hayirlisi olsun
Çok geçmiş olsun. Ben de hayatımda ilk kez duyuyorum bunları yaşamadan bilinmiyormus. Neler neler öğrendik şu süreçteBüyük ihtimalle kimyasal gebelik . 3 ay önce yasadim bende. Betanizi sıfırlanana kadar takip edin mutlaka.
Muhtemelen kimyasal yaşıyorsunuzDaha önce boş gebelik yaşadım. 9.haftada kürtaj yapıldı ama onda sadece bitmeyen kahverengi lekeler vardı. Şu an bildiğin adet kanamasi gibi devam ediyor. Dün çok karın ağrım vardı bugün azaldı. Ve dün çok afedersiniz ama lavaboda böyle katımsı ama yumuşak şekilsiz değişik bir şey geldi pede. Peçete ile dokundum dagilmiyor yumuşak ilginç bir şeydi.
Canım bu yaşadığın şey kimyasal gebelik gibi görünüyor...adında gebelik geçiyor sadece aslında gebelik oluşmamış.. Yani gebelik için vücudun hazırlıklara başlamış fakat vücut vazgeçmiş ve adet olmuşsun bunun açıklaması bu aslında.. Beta değerin de belki 13 den yüksekti başta daha sonra adet olmaya başlayınca değerin düştü.. Ama bu yaşadığın şey düşük falan değil dediğim gibi vücudun vazgeçti ve gebelik oluşmadı.. Bana bu şekilde geldi.. Diğer türlü kanaman olmasaydı belki geç döllenme yeni oluşuyor gibi düşünürdüm ama kanaman başlaması adet olduğun fikrine vardırıyor..tabi net cevabı zaman gösterecek bir iki güne anlarsın neler olduğunu.. Ama üzülecek sıkıntıya girecek bir durumun yok tamam mı sakın stres yapmaMerhaba arkadaşlar. Burada yeniyim kuralları konuları bilmiyorum kusuruma bakmayın. Adetim 5 gün gecikti şu an itibariyle. Ve ben 3 gün test yaptım hepsi pozitif. Daha sonra dün bir kanama gelmeye başladı. Herkes yerleşme kanaması dedi ama yerleşme kanaması böyle yoğun olmaz bence. Gece doktora gittim beta hcg 13 çıktı. Doktor "çok arada bir sonuç. Ne var diyebilirim ne de yok" dedi. Kadın doğuma gideceğim. Daha önce bir boş gebelik yaşamıştım. Sizlerin fikirlerini öğrenmek istiyorum. Doktora gidene kadar ne yaşıyorum bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?