- 14 Nisan 2023
- 11
- 10
- 3
- 23
- Konu Sahibi btlniyazi08
-
Rabbim herkese nasip etsin inşallahHamilesiniz tebrik ediyorum
Teşekkür ederim canimmKuzum çift çizgi net şekilde çıkmış hamilesinmutlaka doktora git
Kan verdim megersem 20 haftalikmisKan verdinizmi
Kan verdim megersem 20 haftalikmis
Evet ilk gebeliğim inanın belirti olmadi eşim illa bı test yap dedi bende dedim olmadı şimdiye kadar şimdide yapıp moralimi bozmayim megersem hamileymissimNasıl anlamadınız bu güne kadar.. ilk gebeliğinizmi
Gözünüz aydınEvet ilk gebeliğim inanın belirti olmadi eşim illa bı test yap dedi bende dedim olmadı şimdiye kadar şimdide yapıp moralimi bozmayim megersem hamileymissim
Nasıl anlamadınız bugüne kadar?Kan verdim megersem 20 haftalikmis
Evet ilk gebeliğim inanın belirti olmadi eşim illa bı test yap dedi bende dedim olmadı şimdiyeNasıl anlamadınız bu güne kadar.. ilk gebeliğinizmi
Belli olduda pazartesi gibi ogrencegiz inşallahGözünüz aydıncinsiyeti de belli olmuştur şimdi
Aminnn cumlemiz inşallahAy maşallah sağlıkla kucağınıza alın ♥
Sağlıklı hayırlı bir bebiş olsun inşallahEvet ilk gebeliğim inanın belirti olmadi eşim illa bı test yap dedi bende dedim olmadı şimdiye
Belli olduda pazartesi gibi ogrencegiz inşallah
Neeeeee? Aman allahımmmmmmm. Şaka gibiiiiKan verdim megersem 20 haftalikmis
İnşallah cumlemiz sağlıkla hayırla kucağımıza alırızNeeeeee? Aman allahımmmmmmm. Şaka gibiiiihem güzel bsey hem de garip sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Vallaha gittiğim doktor yüzüme bakmadı o dediklerini hiç yapmazdı20 hafta mı ben şok 2 ay adet olmadım dediniz 20 haftalık çocuk 5 aylık olyo adet olmusmydnz bu süreçte yani anlamadım karnınız çıkmamsmydı bebek isterken 5 ay boyunca nasıl hiç test yapmadnz çok hayret verici bir durum gerçekten şaştım kaldımdoktora adet olmyorum diye gttiniz hiç mi ultrasona alıp yumurtalıklara bakmadı hormon testi bsy istemedi kafadan direk söktürücü mu yazdı kafamda deli sorular gözünüz aydın Allah sağlıkla kucağınza almayı nasip etsin 20 haftalıkken benim karnım bile baya çıkmıştı bazilarinda 16. Haftadan sonra bebek hareketleri bile olyo
İnşallah canım benimSağlıklı hayırlı bir bebiş olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?