Gebelik testim pozitif çıktı yanıltabilir mi

btlniyazi08

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2023
11
10
3
23
Arkadaşlar 2 aydır adet olmuyorum bebeğim olsun çok istedim ama olmadı sonra doktora gittim adet olmuyorum dedim hamilelik daha aklımdan geçmedi okadar ümidimi kestim adet sökücü yazdı onu kullandım daha sonra o hapı bitirdikten sonra günü baya geçti yine adet olmadım göğüslerimin ucu baya kararmış şişmişti kusuyordum en sonunda bı test yapım dedim umitsizce test çift çizgi çıktı şok sormak istedim şey şu pozitif test yanıltır mi ( üzerine idrar damlatmamla pozitif olması 1 dakkadan bile az sürede oldu )

Eklentiler

• IMG20230414140756.webp
    IMG20230414140756.webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 124
20 hafta mı ben şok 2 ay adet olmadım dediniz 20 haftalık çocuk 5 aylık olyo adet olmusmydnz bu süreçte yani anlamadım karnınız çıkmamsmydı bebek isterken 5 ay boyunca nasıl hiç test yapmadnz çok hayret verici bir durum gerçekten şaştım kaldım 😅 doktora adet olmyorum diye gttiniz hiç mi ultrasona alıp yumurtalıklara bakmadı hormon testi bsy istemedi kafadan direk söktürücü mu yazdı kafamda deli sorular 😂 gözünüz aydın Allah sağlıkla kucağınza almayı nasip etsin 20 haftalıkken benim karnım bile baya çıkmıştı bazilarinda 16. Haftadan sonra bebek hareketleri bile olyo 😅

20 hafta mı ben şok 2 ay adet olmadım dediniz 20 haftalık çocuk 5 aylık olyo adet olmusmydnz bu süreçte yani anlamadım karnınız çıkmamsmydı bebek isterken 5 ay boyunca nasıl hiç test yapmadnz çok hayret verici bir durum gerçekten şaştım kaldım 😅 doktora adet olmyorum diye gttiniz hiç mi ultrasona alıp yumurtalıklara bakmadı hormon testi bsy istemedi kafadan direk söktürücü mu yazdı kafamda deli sorular 😂 gözünüz aydın Allah sağlıkla kucağınza almayı nasip etsin 20 haftalıkken benim karnım bile baya çıkmıştı bazilarinda 16. Haftadan sonra bebek hareketleri bile olyo 😅
Vallaha gittiğim doktor yüzüme bakmadı o dediklerini hiç yapmazdı 😂😂😂 o aralar sıkıntılarm vardı eşimden dolayı o yüzden aklıma bile gelmedi hamilelik bide denedik olmadı o yüzden ihtimal vermedim ama bı anda geldi sonra bı test yapım dedim yaptım pozitf Allah herkese nasip etsin inşallah benim karnım çok az çıktı hatta dedim adet olmuyom iyice karnım şişti bı olaydim kurtulaydim dedim kendi kendime megersem melek varmış içimde 😍❤️

Back
X