Gebelik testim pozitif mi ? Prodoctor Erken gebelik testi

Lavinia61

Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2025
222
53
13
28
Herkese merhaba arkadaşlar prodoctor testi daha önce kullanan var mı ?
Sabah ilk idrarımla yaptım ve 6-7 dakika aonra teste baktım testte bu şekilde 2. Çizgi vardı ve çok şaşırdım.
Bu test genelmi böyle artimed gibi bilgisi olan varsa aydınlatabilir mi ?
Fotoğrafını ekliyorum

Eklentiler

• IMG_5012.webp
    135,2 KB · Görüntüleme: 244
Canım test bozuk olabilir tekrarlasana testi belli olmaz

Beklemis bir testmi yarin tekrarla ilk idrarla ama silik çizgi var yani

Beklemis bir testmi yarin tekrarla ilk idrarla ama silik çizgi var yani
Hayır beklemiş bir test değil ilk idrarla yaptım bugün elimi yüzümü yıkadım dişimi fırçaladım bi 7-8 dk geçti yani sonra baktım böyle çizgi oluşmuş.
Prodoctor güvenilir bi test mi emin değilim ama

Elinde test varsa şuan yine tekrarlayabilrisin

Kendimi beklentiye sokmak istemedim ya bilemedim… ilerleyen saatlerde denersem eklicem mutlaka görselini

Bu marka bana 4 kez yalancı pozitif verdi kan verdim beta 1,73 du çok az betayi bile algılıyor bu marka başka markayla deneyin derim

Bu marka bana 4 kez yalancı pozitif verdi kan verdim beta 1,73 du çok az betayi bile algılıyor bu marka başka markayla deneyin derim
Ay tam olarak bunu soruyordum aslında artimed gibi orodoctor da sürekli en düşük betayı algılayıp yalancı pozitif mi veriyor diye siz testleri internetten mi almıştınız eczaneden mi ? Aynı günde mi denediniz hepsini

Bende doğru sonuç vermişti önce çok çok silik çizgi çıkmıştı sonra gün gün koyulaştı

Hamilesinnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…