Canım test bozuk olabilir tekrarlasana testi belli olmazHerkese merhaba arkadaşlar prodoctor testi daha önce kullanan var mı ?
Sabah ilk idrarımla yaptım ve 6-7 dakika aonra teste baktım testte bu şekilde 2. Çizgi vardı ve çok şaşırdım.
Bu test genelmi böyle artimed gibi bilgisi olan varsa aydınlatabilir mi ?
Fotoğrafını ekliyorum
Yarın tekrar ilk idrarla tekrarlayacağım canım umarım vardırCanım test bozuk olabilir tekrarlasana testi belli olmaz
Hayır beklemiş bir test değil ilk idrarla yaptım bugün elimi yüzümü yıkadım dişimi fırçaladım bi 7-8 dk geçti yani sonra baktım böyle çizgi oluşmuş.Beklemis bir testmi yarin tekrarla ilk idrarla ama silik çizgi var yani
Elinde test varsa şuan yine tekrarlayabilrisinHayır beklemiş bir test değil ilk idrarla yaptım bugün elimi yüzümü yıkadım dişimi fırçaladım bi 7-8 dk geçti yani sonra baktım böyle çizgi oluşmuş.
Prodoctor güvenilir bi test mi emin değilim ama
Yarın ilk idrarla tekrarlayayım dedim beklentiye girmemek için tekrarlasam mı yani sence bugünElinde test varsa şuan yine tekrarlayabilrisin
Takrarla varsa çıkar canımYarın ilk idrarla tekrarlayayım dedim beklentiye girmemek için tekrarlasam mı yani sence bugün
Bence tekrarlayın gebeyseniz her türlü çıkarYarın ilk idrarla tekrarlayayım dedim beklentiye girmemek için tekrarlasam mı yani sence bugün
Bu marka bana 4 kez yalancı pozitif verdi kan verdim beta 1,73 du çok az betayi bile algılıyor bu marka başka markayla deneyin derimHerkese merhaba arkadaşlar prodoctor testi daha önce kullanan var mı ?
Sabah ilk idrarımla yaptım ve 6-7 dakika aonra teste baktım testte bu şekilde 2. Çizgi vardı ve çok şaşırdım.
Fotoğrafını ekliyorum
Ekle canımKendimi beklentiye sokmak istemedim ya bilemedim… ilerleyen saatlerde denersem eklicem mutlaka görselini
Bakım tekrarlarsam tekrar fotoğraflıyacağımBence tekrarlayın gebeyseniz her türlü çıkar
İnşallah vardır canımYarın tekrar ilk idrarla tekrarlayacağım canım umarım vardır
İnşallahhhİnşallah vardır canım
Ay tam olarak bunu soruyordum aslında artimed gibi orodoctor da sürekli en düşük betayı algılayıp yalancı pozitif mi veriyor diyeBu marka bana 4 kez yalancı pozitif verdi kan verdim beta 1,73 du çok az betayi bile algılıyor bu marka başka markayla deneyin derim
Bende doğru sonuç vermişti önce çok çok silik çizgi çıkmıştı sonra gün gün koyulaştıAy tam olarak bunu soruyordum aslında artimed gibi orodoctor da sürekli en düşük betayı algılayıp yalancı pozitif mi veriyor diyesiz testleri internetten mi almıştınız eczaneden mi ? Aynı günde mi denediniz hepsini
Kalbimiz bundan yana tabiki :)Bende doğru sonuç vermişti önce çok çok silik çizgi çıkmıştı sonra gün gün koyulaştı
İnşallah inşallahKalbimiz bundan yana tabiki :)
HamilesinnnnHerkese merhaba arkadaşlar prodoctor testi daha önce kullanan var mı ?
Fotoğrafını ekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?