- 21 Mayıs 2025
- 206
- 52
- 13
- 28
Ay değilim galiba yine boşuna hüzünlenmek istemiyorumHamilesinnnn

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay değilim galiba yine boşuna hüzünlenmek istemiyorumHamilesinnnn
Sanırım test bozuktu ikinciyi yaptım hiç belirgin bi çizgi yok gözle zor gözüken bi çizgi var Prodoctor gözümde sıfır artıkCanım test bozuk olabilir tekrarlasana testi belli olmaz
Tekrarladım canım sanırım yok. Bir önceki test gibi koyu bir çizgi de yok zaten.Takrarla varsa çıkar canım
Tekrarladım canım sanırım yok. Bir önceki test gibi koyu bir çizgi de yok zaten.Takrarla varsa çıkar canım
Görünüyor çizgiSanırım test bozuktu ikinciyi yaptım hiç belirgin bi çizgi yok gözle zor gözüken bi çizgi var Prodoctor gözümde sıfır artık
Bence gebelik testlerine güven olmuyor artık hiç birine geçen ay adetim gecikti artımed test yaptım 2 tane pozitif cikdi sonra başka bulamadım hafta sonuydu gene artımed yapdim negatif cikdi diye ilaç kullandım sonra hastanelik oldum meyer hamileymisim şimdi neye guvencez ben anlamqdim çok dikkatli olmak lazım tavsiyem....Sanırım test bozuktu ikinciyi yaptım hiç belirgin bi çizgi yok gözle zor gözüken bi çizgi var Prodoctor gözümde sıfır artık
Belli belirsiz bi çizgi o net olmaz kuruma çizgisi ihtimali çok daha yüksek gibi gözüküyor ben testin kötülüğüyle alakalı olduğunu düşünüyorumGörünüyor çizgi
Bu durumu bende yaşadım ama kan versiyonuyla maalesef ama benim düşükle sonuçlandı.Bence gebelik testlerine güven olmuyor artık hiç birine geçen ay adetim gecikti artımed test yaptım 2 tane pozitif cikdi sonra başka bulamadım hafta sonuydu gene artımed yapdim negatif cikdi diye ilaç kullandım sonra hastanelik oldum meyer hamileymisim şimdi neye guvencez ben anlamqdim çok dikkatli olmak lazım tavsiyem....
Tekrarladım canım sanırım yok. Bir önceki test gibi koyu bir çizgi de yok zaten.
Varsa yok arası gözle zor gözüken bir çizgi var.
Prodoctor testin kötü olduğu ve yalancı çizgi verdiği kanaatindeyim
İlerleyen dönemde regl gecikmesiyle net bişey çıkarsa ki
Evet bana da yalancı pozitif verdiği oldu ne yazık kiSanırım test bozuktu ikinciyi yaptım hiç belirgin bi çizgi yok gözle zor gözüken bi çizgi var Prodoctor gözümde sıfır artık
Hiç hoş değil gerçektennnnEvet bana da yalancı pozitif verdiği oldu ne yazık ki
Buda içime çiçek açtırdı resmenBeta degeriniz cok dusukse 2. Yaptiginiz testte idrariniz beklemedigi icin daha silik çıkmış olmasi olasi. Prodoctor bende 5 gun once senin ilt attigin test gibiydi. Battan 1 gun sonra 461 ile ogrendim.
Ya inanin bos umut vermek adina falan degil. Niyetim samimi. Ama ben de 6 gun kala heyecanla teste basladim. Sabah 7 8 saat beklemis sivi alinmamis idrarla koyu cikarken 1 gun sonra aksam yapilanlar 1 onceki gunle ayni cikiyodu halbuki daha koyu cikmasi lazim ama su vs idrar seyreklesiyor. O ihtimali goz onune almak lazim. Dayanabilirseniz 7 8 saat bir sey yiyip icmeden tuvalete gitmeden bekleyip aksam tekrarlayin. Hatali mi hatasiz mi emin de olursunuzBuda içime çiçek açtırdı resmenben en iyisi biraz daha bekleyeyim
Evet internetten almıştım yok 2 gün boyunca 4 test yaptım hepsi bariz silik pembeydi anında çıktı hepsi bir hevesle koşup kan verdim negatif sonuç 1,73 beta bidaha o markayı almadım çok düşük belayı algılıyor eğer internetten test alınacaksa erken gebelik olarak en iyi olan awox ondan hiç saşmam birde kaset olandan laboquik bide eczanelerde şey var mimea markanın kaset olanı oda hiç kuruma çıkarmadı 3 test yaptımAy tam olarak bunu soruyordum aslında artimed gibi orodoctor da sürekli en düşük betayı algılayıp yalancı pozitif mi veriyor diyesiz testleri internetten mi almıştınız eczaneden mi ? Aynı günde mi denediniz hepsini
Teşekkür ederimEvet internetten almıştım yok 2 gün boyunca 4 test yaptım hepsi bariz silik pembeydi anında çıktı hepsi bir hevesle koşup kan verdim negatif sonuç 1,73 beta bidaha o markayı almadım çok düşük belayı algılıyor eğer internetten test alınacaksa erken gebelik olarak en iyi olan awox ondan hiç saşmam birde kaset olandan laboquik bide eczanelerde şey var mimea markanın kaset olanı oda hiç kuruma çıkarmadı 3 test yaptım
Benim de buna benzerdi epey umitlendim ama regl oldumSanırım test bozuktu ikinciyi yaptım hiç belirgin bi çizgi yok gözle zor gözüken bi çizgi var Prodoctor gözümde sıfır artık
Reglme 5 gün var testler hep negatifBenim de buna benzerdi epey umitlendim ama regl oldum
Prodoctor testin içini açtığınız zaman yalancı pozitif çıkarıyorReglme 5 gün var testler hep negatif