• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testim pozitif mi ? Prodoctor Erken gebelik testi

Canım test bozuk olabilir tekrarlasana testi belli olmaz
Sanırım test bozuktu ikinciyi yaptım hiç belirgin bi çizgi yok gözle zor gözüken bi çizgi var Prodoctor gözümde sıfır artık

Eklentiler

• IMG_5020.webp
    IMG_5020.webp
    185,7 KB · Görüntüleme: 115
Takrarla varsa çıkar canım
Tekrarladım canım sanırım yok. Bir önceki test gibi koyu bir çizgi de yok zaten.
Varsa yok arası gözle zor gözüken bir çizgi var.
Prodoctor testin kötü olduğu ve yalancı çizgi verdiği kanaatindeyim 😒
İlerleyen dönemde regl gecikmesiyle net bişey çıkarsa pozitif yada negatif haber veririm

Eklentiler

• IMG_5020.webp
    IMG_5020.webp
    185,7 KB · Görüntüleme: 109
Takrarla varsa çıkar canım
Tekrarladım canım sanırım yok. Bir önceki test gibi koyu bir çizgi de yok zaten.
İlerleyen dönemde regl gecikmesiyle net bişey çıkarsa ki

Eklentiler

• IMG_5020.webp
    IMG_5020.webp
    185,7 KB · Görüntüleme: 109
Sanırım test bozuktu ikinciyi yaptım hiç belirgin bi çizgi yok gözle zor gözüken bi çizgi var Prodoctor gözümde sıfır artık
Bence gebelik testlerine güven olmuyor artık hiç birine geçen ay adetim gecikti artımed test yaptım 2 tane pozitif cikdi sonra başka bulamadım hafta sonuydu gene artımed yapdim negatif cikdi diye ilaç kullandım sonra hastanelik oldum meyer hamileymisim şimdi neye guvencez ben anlamqdim çok dikkatli olmak lazım tavsiyem....

Bence gebelik testlerine güven olmuyor artık hiç birine geçen ay adetim gecikti artımed test yaptım 2 tane pozitif cikdi sonra başka bulamadım hafta sonuydu gene artımed yapdim negatif cikdi diye ilaç kullandım sonra hastanelik oldum meyer hamileymisim şimdi neye guvencez ben anlamqdim çok dikkatli olmak lazım tavsiyem....
Bu durumu bende yaşadım ama kan versiyonuyla maalesef ama benim düşükle sonuçlandı.
Şubat ayında influenza oldum
Dayanamadığım bir dönemde devlet hastanesinde kan verdim acilde hamile değilsem serum alırım dedim ve değerim 0.01 çıktı serum ilaç iğne derken 1 hafta sonra özel hastanede kan verdim geciktiğim için 4 haftalık hamile çıktım
O kadar ilaca dayanamadığı için muhtemelen düşük Oldu.
Artık ne kan ne idrar hiç birine güvenemez oldum valla canım
Allah analı babalı büyütsün bu arada

Hakkinda hayırlısı
İlerleyen dönemde regl gecikmesiyle net bişey çıkarsa ki

Beta degeriniz cok dusukse 2. Yaptiginiz testte idrariniz beklemedigi icin daha silik çıkmış olmasi olasi. Prodoctor bende 5 gun once senin ilt attigin test gibiydi. Battan 1 gun sonra 461 ile ogrendim.

Beta degeriniz cok dusukse 2. Yaptiginiz testte idrariniz beklemedigi icin daha silik çıkmış olmasi olasi. Prodoctor bende 5 gun once senin ilt attigin test gibiydi. Battan 1 gun sonra 461 ile ogrendim.
Buda içime çiçek açtırdı resmen 🫣 ben en iyisi biraz daha bekleyeyim

Buda içime çiçek açtırdı resmen 🫣 ben en iyisi biraz daha bekleyeyim
Ya inanin bos umut vermek adina falan degil. Niyetim samimi. Ama ben de 6 gun kala heyecanla teste basladim. Sabah 7 8 saat beklemis sivi alinmamis idrarla koyu cikarken 1 gun sonra aksam yapilanlar 1 onceki gunle ayni cikiyodu halbuki daha koyu cikmasi lazim ama su vs idrar seyreklesiyor. O ihtimali goz onune almak lazim. Dayanabilirseniz 7 8 saat bir sey yiyip icmeden tuvalete gitmeden bekleyip aksam tekrarlayin. Hatali mi hatasiz mi emin de olursunuz

Ay tam olarak bunu soruyordum aslında artimed gibi orodoctor da sürekli en düşük betayı algılayıp yalancı pozitif mi veriyor diye 🫣 siz testleri internetten mi almıştınız eczaneden mi ? Aynı günde mi denediniz hepsini
Evet internetten almıştım yok 2 gün boyunca 4 test yaptım hepsi bariz silik pembeydi anında çıktı hepsi bir hevesle koşup kan verdim negatif sonuç 1,73 beta bidaha o markayı almadım çok düşük belayı algılıyor eğer internetten test alınacaksa erken gebelik olarak en iyi olan awox ondan hiç saşmam birde kaset olandan laboquik bide eczanelerde şey var mimea markanın kaset olanı oda hiç kuruma çıkarmadı 3 test yaptım

Evet internetten almıştım yok 2 gün boyunca 4 test yaptım hepsi bariz silik pembeydi anında çıktı hepsi bir hevesle koşup kan verdim negatif sonuç 1,73 beta bidaha o markayı almadım çok düşük belayı algılıyor eğer internetten test alınacaksa erken gebelik olarak en iyi olan awox ondan hiç saşmam birde kaset olandan laboquik bide eczanelerde şey var mimea markanın kaset olanı oda hiç kuruma çıkarmadı 3 test yaptım
Teşekkür ederim

Back
X