Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Testiniz pozitif umarım güvenilir markadırKızlar bat 5 ağustos bugün sabah idrar testi yaptım böyle çıktı sizce var mı hayal kırıklığına uğramamak için kan vermiyorum Eki Görüntüle 3625488
Prodoctor ile yaptım 2 gün önceki sonucum da bu şekildeTestiniz pozitif umarım güvenilir markadır
Bende öyle hissediyorum. Adetimin geçmesini bekliycem bakalım ne olacakBence hamilesin. Ben de ruyamda iki haftalik hamileymisim nasil guzeldi... Yarin adet gunum umarim olmam. Neyse haber ver lutfen bence kan ver.
İnsallah hamilesindir. Lutfen haber verBende öyle hissediyorum. Adetimin geçmesini bekliycem bakalım ne olacak
İnşallah teşekkür ederim kan versem bugün çıkar mı sizceİnsallah hamilesindir. Lutfen haber ver
Cikma olasiligi yuksek. Eger varsa çikar gec dollenme olsaydi testlerde silik cikmazdi. İnsallah vardir haberini bekliyorum mutlaka bilgilendir lutfen.İnşallah teşekkür ederim kan versem bugün çıkar mı sizce
tamam çok teşekkür ederim gidip kan vericemCikma olasiligi yuksek. Eger varsa çikar gec dollenme olsaydi testlerde silik cikmazdi. İnsallah vardir haberini bekliyorum mutlaka bilgilendir lutfen.
Benimde 5 Ağustos çatlamadan sonra kaçıncı gününüz acaba testte bu arada tebrikler umarım bebeğin seninledirtamam çok teşekkür ederim gidip kan vericem
22 sinde çatlama olmuştu. Sanırım 12. Gün falan aşırı derecede adet olacakmışım gibi ağrım var sürekli akıyormış gibi hissediyorumBenimde 5 Ağustos çatlamadan sonra kaçıncı gününüz acaba testte bu arada tebrikler umarım bebeğin seninledir
Bende sadece gögüslerim şiş ve ağrı ağırlık var günümü bekliyorum22 sinde çatlama olmuştu. Sanırım 12. Gün falan aşırı derecede adet olacakmışım gibi ağrım var sürekli akıyormış gibi hissediyorum
Ben dayanamıycam bugün kan vericem galibaBende sadece gögüslerim şiş ve ağrı ağırlık var günümü bekliyorum
Vermelisin hadi güzel haberler bekliyorumBen dayanamıycam bugün kan vericem galiba
Ay cesaret edemiyorum yaa adetimi bekliycemVermelisin hadi güzel haberler bekliyorum![]()
Kızlaaaar bugün adet günüm ve olmadım awox test aldım ve bu şekildeAy cesaret edemiyorum yaa adetimi bekliycem![]()
Aşkım var sende awox olmasa kuruma çizgisi bile çıkarmıyo gıt kan ver direk uğraşma
Evet artık eminim yaylada olduğumuz için gidip veremiyorum perşembe günü vericem inşallahAşkım var sende awox olmasa kuruma çizgisi bile çıkarmıyo gıt kan ver direk uğraşma