- 8 Kasım 2025
- 27
- 9
- 1
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende silik çizgi ile öğrendim ama adet olacağım günde hiç adet öncesinde ogrenmedim marka guvenilirae genelde silik cizgi hamilelikle sonuçlanıyor hayırlı haberler almanız dileğiyleregle 6-7 gün var bu şekilde çıktı ince çizgi şeklinde yakından bakınca açık pembe çizgi bu şekilde öğrenen oldu mu merak ediyorum yardımcı olur musunuz kızlar
Prodoctor testin adı güvenilir mi bilmiyorum pek bu konularıBende silik çizgi ile öğrendim ama adet olacağım günde hiç adet öncesinde ogrenmedim marka guvenilirae genelde silik cizgi hamilelikle sonuçlanıyor hayırlı haberler almanız dileğiyle![]()
Canım rica ederim mesela ben şuan hamileyim ilk defa hayatımda erken gebelik testi yaptım 4 gün kala normalde bir hafta öncesine kadar çıkiyor erkenlerde ama silik bile çıkmadı ama dört gün sonra normal test yaptım silik çıktıProdoctor testin adı güvenilir mi bilmiyorum pek bu konularıteşekkür ederim yorumunuz için
![]()
O marka güvenilir diye biliyorumProdoctor testin adı güvenilir mi bilmiyorum pek bu konularıteşekkür ederim yorumunuz için
![]()
Canim bugün test yaptım yine aynı şekilde çıktı ama kan vermeden belli olmaz umutlu değilim ama ..Canım rica ederim mesela ben şuan hamileyim ilk defa hayatımda erken gebelik testi yaptım 4 gün kala normalde bir hafta öncesine kadar çıkiyor erkenlerde ama silik bile çıkmadı ama dört gün sonra normal test yaptım silik çıktı
İki defa aynı çıktıysa büyük ihtimalle var hamilelik hadi hayırlı haberlerle gel inşallahCanim bugün test yaptım yine aynı şekilde çıktı ama kan vermeden belli olmaz umutlu değilim ama ..
Benim testimde bu şekilde, sizde var mı aceba kan testi verdiniz mi?regle 6-7 gün var bu şekilde çıktı ince çizgi şeklinde yakından bakınca açık pembe çizgi bu şekilde öğrenen oldu mu merak ediyorum yardımcı olur musunuz kızlar
Yok vermedim şimdi 4 gün kaldı yarın bi test yapcam bakalımBenim testimde bu şekilde, sizde var mı aceba kan testi verdiniz mi?
Yapınca burayada atar mısınız, bende fırsat bulabilirsem testi tekrarlamayı düşünüyorumYok vermedim şimdi 4 gün kaldı yarın bi test yapcam bakalım
Benim adetim 6 Kasım da geldi 8 kasım yani dün akşam kesildi sabahta kahverengi akıntı gelmeye başladı ped koydum ama leke şeklinde geliyor daha önce bu kadar kısa adet görmedim adet görmeden önce baş dönmem vardı yemek yerken ağzımda acı bi tat oluyordu bugün de göğsüm sızlıyor ara ara ağrı gir çık yapıyor kasıklarıma bir an şüphelendim acaba hamile miyim diye böyle bir durum yaşayan var mı acabaYapınca burayada atar mısınız, bende fırsat bulabilirsem testi tekrarlamayı düşünüyorum![]()
Olabilir, birçoğu bunu yaşıyor canımBenim adetim 6 Kasım da geldi 8 kasım yani dün akşam kesildi sabahta kahverengi akıntı gelmeye başladı ped koydum ama leke şeklinde geliyor daha önce bu kadar kısa adet görmedim adet görmeden önce baş dönmem vardı yemek yerken ağzımda acı bi tat oluyordu bugün de göğsüm sızlıyor ara ara ağrı gir çık yapıyor kasıklarıma bir an şüphelendim acaba hamile miyim diye böyle bir durum yaşayan var mı acaba![]()
Sizce test yapmalı mıyımOlabilir, birçoğu bunu yaşıyor canımbenimde adet ağrısı gibi ağrılarım oldu 2-3 gündür adetimde çarşamba yada perşembe muhtemelen
![]()
Benim de regl ağrım oluyor geçiyor oluyor geçiyor sürekli olmuyo regle 4 gün var halen hayalet çizgi var zor görünüyo ona da güvenemiyorumOlabilir, birçoğu bunu yaşıyor canımbenimde adet ağrısı gibi ağrılarım oldu 2-3 gündür adetimde çarşamba yada perşembe muhtemelen
![]()
Bence yapmalısın, bende yapmaya çalışacam canım bugün alabilirsemSizce test yapmalı mıyım![]()
Bence bir test daha yap varsa çıkar zatenBenim de regl ağrım oluyor geçiyor oluyor geçiyor sürekli olmuyo regle 4 gün var halen hayalet çizgi var zor görünüyo ona da güvenemiyorum![]()
O zaman yapayım test inşallah olumlu sonuç alırızBence yapmalısın, bende yapmaya çalışacam canım bugün alabilirsem
İnşallah canım, elinde testin varmıydı peki sendemi benim gibi gidip alacaksınO zaman yapayım test inşallah olumlu sonuç alırız![]()
Gidip alcam bendeİnşallah canım, elinde testin varmıydı peki sendemi benim gibi gidip alacaksın![]()