• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Lh testi adete 3 gün kala pozitif çıktı hamilelik var mıdır?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bugün sabah predictor erken gebelik testi yaptım ikinci çizgiye dair nokta dahi göremedim gecikmem olursa 1 hafta falan o zaman normal gebelik testi yaparım. O marka güvenir mi bilmiyorum tabi. Rüyamda hamilelik haberi falan veriyordum etkisinde kalıp test yapmıştım. Fakat hüsrana uğradım. Belki geç döllenme vs olurda süpriz olur diye tek umudum o 🤲🏻
Allah hakkımızda en güzel olanı nasip etsin. Üzülmeyin gecikmeyi bekleyin. Kullandiginiz marka genelde bu sitede bol bol kullaniliyor ben artı med kaset test yapmistim. Artimed begenilmiyor ama cok hassas diyenlerde vardi benim gecikmemden 3 gun once silik cizgi gosterdi. Size tavsiyem farkli markalarla denemeniz.

Allah hakkımızda en güzel olanı nasip etsin. Üzülmeyin gecikmeyi bekleyin. Kullandiginiz marka genelde bu sitede bol bol kullaniliyor ben artı med kaset test yapmistim. Artimed begenilmiyor ama cok hassas diyenlerde vardi benim gecikmemden 3 gun once silik cizgi gosterdi. Size tavsiyem farkli markalarla denemeniz.
Merhaba Allah bebişinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah, çatlamadan kaç gün sonra öğrendiniz acaba kan verdiğiniz gün ben de pcosum letu kullandım bu ay iğneye gerek olmadan kendi çatladı değerlendirdik 8. Gündeyim korkuyorum test yapmaya çok pozitif gibi olan negatif gördüm ondan yani çatlamadan kaç gün sonra kan versem çıkar en erken diye merak ediyorum

Merhaba Allah bebişinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah, çatlamadan kaç gün sonra öğrendiniz acaba kan verdiğiniz gün ben de pcosum letu kullandım bu ay iğneye gerek olmadan kendi çatladı değerlendirdik 8. Gündeyim korkuyorum test yapmaya çok pozitif gibi olan negatif gördüm ondan yani çatlamadan kaç gün sonra kan versem çıkar en erken diye merak ediyorum
Şimdi lh yaptım bende böyle çıktı

Eklentiler

• IMG_8079.webp
    IMG_8079.webp
    62,5 KB · Görüntüleme: 110
Merhaba ben yumurtlamayi takip etmedim sadece adetimin 10. Gununde yumurtlama akintisi denen uzayan akinti gelmisti o gun degerlendiremedim ama ertesi gunu sabahini degerlendirdim. Birde o hafta cok fazla deneyemedik esim rahatsizdi ameliyat olmustu tamamen sans eseri oldu. Sadece adetimden 6 gun once erken gebelik testi yapmistim negatif cikmisti. Ve ben o hafta hasta oldum bogaz enfeksiyonu yasadim ilac icmek icin bi daha test yapayim dedim evdeki gebelik testlerim iki adet kalmisti bosa gitmesin diye once ovulasyon testiyle adetimden 3 gun önce yapayim dedim pik gorunce gebelik testi yaptim . Ondada silik cizgi cikmisti yani iki testimin arasinda 3 gun var ve ilkinde erken gebelik olmasina ragmen negatifti. Bence en net sonucu almak icin reglinizin gecmesini bekleyin .

Kızlar adetime 2 gün var ovulasyon testi böyle çıktı sizce gebelik olabilirmi
Hayirli olsun canim bende boyle ogrenmistim ikiside koyu masallah hamilesin. Sana tavsiyem hemen ultrasona girmemen. Kan testi yaptirip iki gunde bir degerinin yukselisini takip et. Ben 5. Haftam doldugunda gittim ultrason a. Bebegi erkenden ultrasona maruz birakmak iyi degilmis pek.

Hayirli olsun canim bende boyle ogrenmistim ikiside koyu masallah hamilesin. Sana tavsiyem hemen ultrasona girmemen. Kan testi yaptirip iki gunde bir degerinin yukselisini takip et. Ben 5. Haftam doldugunda gittim ultrason a. Bebegi erkenden ultrasona maruz birakmak iyi degilmis pek.
Çok teşekkür ederim evet bende öyle düşünüyorum hemen hastaneye başvurmayacağım şuanlık

Malesef testten 2 sonra regli olmustum, demek ki test doğruymuş. Umarım bu ay gebelik oluşur umut etmeye devam 🥰 Allah nasip etsin kolaylıkla inşallah 🤲🏻

Malesef testten 2 sonra regli olmustum, demek ki test doğruymuş. Umarım bu ay gebelik oluşur umut etmeye devam 🥰 Allah nasip etsin kolaylıkla inşallah 🤲🏻
Çok aminnn 🤲🏻 peki testle ilgili olarak başka bir şey sormak istiyorum dün yaptığım LH testinde herhangi bir şekilde ikinci çizgi belirmedi yani sıfır kuruma yok en ufak bir belirti bile yok çizgiye dair normalde bildiğim kadarıyla LH hep oluyor silik de olsa bir şey çıkmasını bekliyordum hiçbir şey çıkmayınca çok şaşırdım sizce test bozuk muydu yoksa böyle olabilir mi

T çizgisi c çizgisi kadar koyu yada daha koyu olana kadar teste devam edin, çift çizgiyi görünce çatlama olana kadar beraberlik olsun+ çatlama günü dahi, çatlama gününu testiniz bu haline dönünce çatlama olmuş oluyor ordan anlayabilirsiniz
Merhaba ben 18 aralıkta vermiştim 0.50 çıktı bekledim olmayınca 26 sında verdim 6.73 çıktı 27 sinde normal her zamanki gibi regl oldum dün adetimin 3.günüydü idrar testi yaptım ilk görmeyince çizgi bıraktım çokta üstünde durmadım bugün bir bakayım dün çok dikkatli bakmadım dedim baktım çok silik bir çizgi var yardımcı olurmusunuz ama gerçekten baya silik telefonda çok çok az belli oluyor kendim bakınca alttan bir grilik gözüküyor yani biraz parlaklığı düşürdüm görebilin diye

Eklentiler

• IMG_2343.webp
    IMG_2343.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 48
  • A49F0AC4-944A-4D93-9240-B8346319CAC3.webp
    A49F0AC4-944A-4D93-9240-B8346319CAC3.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 30
Son düzenleme:
Back
X