- 9 Nisan 2025
- 155
- 37
- 13
- 23
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam sonucunu bekliyorummGidip alcam bende
İnşallah canım, bendeki ağrı şuan yok ama şişkinlik var her adet dönemi yaşadığım şişkinlikKsrnımda halen dahi Ağrı girip çıkıyor akıntım aynı renkte devam ediyor ruh halim değişik gece yemek yiyoruminşallah çıkar ya
Bende bekliyorumTamam sonucunu bekliyorumm![]()
Canım aldınmı sen testiBende bekliyorum![]()
Kasık bölgesinde ağrı girip çıkıyorİnşallah canım, bendeki ağrı şuan yok ama şişkinlik var her adet dönemi yaşadığım şişkinlik![]()
İnşallah canım, bendeki ağrı şuan yok ama şişkinlik var her adet dönemi yaşadığım şişkinlik
Alcam birazdn canımCanım aldınmı sen testi![]()
Bende şimdi aldım canımKasık bölgesinde ağrı girip çıkıyor
Alcam birazdn canım
Ay bekleyemedim yaptım testi idrarımda 1 saatlik bile değildi varsa çıkar dedim ama su falanda içmiştim negatifKasık bölgesinde ağrı girip çıkıyor
Alcam birazdn canım
Hayırlısı olsun canım bi dahaki aya inşallahAy bekleyemedim yaptım testi idrarımda 1 saatlik bile değildi varsa çıkar dedim ama su falanda içmiştim negatif
İnşallahHayırlısı olsun canım bi dahaki aya inşallah![]()
Çıkmadı benimdeİnşallah![]()
Yaa, olsa çıkardı heralde demi sen kaç saatlik idrarla yaptın canım, ben yarın sabah bidaha yapacamÇıkmadı benimde![]()
Ben direk yaptım dikkat etmedimYaa, olsa çıkardı heralde demi sen kaç saatlik idrarla yaptın canım, ben yarın sabah bidaha yapacam![]()
Anladım, hayırlısıBen direk yaptım dikkat etmedim
üstüne görme olabilir yaşadığınızBenim adetim 6 Kasım da geldi 8 kasım yani dün akşam kesildi sabahta kahverengi akıntı gelmeye başladı ped koydum ama leke şeklinde geliyor daha önce bu kadar kısa adet görmedim adet görmeden önce baş dönmem vardı yemek yerken ağzımda acı bi tat oluyordu bugün de göğsüm sızlıyor ara ara ağrı gir çık yapıyor kasıklarıma bir an şüphelendim acaba hamile miyim diye böyle bir durum yaşayan var mı acaba![]()
Biraz daha beklemem gerekecek o zamanüstüne görme olabilir yaşadığınız