Gebelik testim silik çıktı hamile olabilir miyim?

Glcandemir

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2019
17
4
1
31
Merhaba,

Adet olmama 6 gün var ve 3 hafta kadar bir süredir göğüslerim şiş ve hassaslar kasık ağrılarım var yorgunluk hissi var bugün evde hamilelik testi yaptım aşağıdaki gibi silik bir çizgiyle karşılaştım sizce hamile olabilirmiyim
9DDD5CE4-5F77-4C75-859B-D36E783E3A06.webp

Merhaba,

Adet olmama 6 gün var ve 3 hafta kadar bir süredir göğüslerim şiş ve hassaslar kasık ağrılarım var yorgunluk hissi var bugün evde hamilelik testi yaptım aşağıdaki gibi silik bir çizgiyle karşılaştım sizce hamile olabilirmiyimEki Görüntüle 2553093
Acile gidip kan ver canm hayırlı olsun

Merhaba,

Adet olmama 6 gün var ve 3 hafta kadar bir süredir göğüslerim şiş ve hassaslar kasık ağrılarım var yorgunluk hissi var bugün evde hamilelik testi yaptım aşağıdaki gibi silik bir çizgiyle karşılaştım sizce hamile olabilirmiyimEki Görüntüle 2553093
Hadi hayirli olsun 2 yada 3 haftalik hamilesin saglikla dogsun kucagina alirsin insallah

Evet çizgi gözüküyor tebrikler hamilesiniz 🎊 acile gidip kan verin çıkan değerden kaç haftalık olduğu anlaşılır hayırlı olsun 😍

Merhaba,

Benim de böyle çıkmıştı 🧿 şu anda 11. Haftadayız ♥️

Ben sabah yaptım testi.ee bugunde pazar . Mecbur yarın sabah hastanede kan vercem .öğleden sonra çıkarmış sonuç. Beklemeyin.zaten silik çizgi çıkmış. Kan verip iki gün sonra bidaha kan verin değer iki kat artıyorsa sağlıklı bir gebeliktir..

Ben sabah yaptım testi.ee bugunde pazar . Mecbur yarın sabah hastanede kan vercem .öğleden sonra çıkarmış sonuç. Beklemeyin.zaten silik çizgi çıkmış. Kan verip iki gün sonra bidaha kan verin değer iki kat artıyorsa sağlıklı bir gebeliktir..
Bende bu sabah yaptım bakalım yarın gidicem bende kan tahlili yaptırmaya

Canım ben kan verdim beta hcg 48.69 çıktı 🥰

Back
X