Gebelik testim silik çıktı

Lotus28

Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2021
74
74
18
31
Merhaba öncelikle 19 gün önce yumurtlama iğnesi yapıldı 3 gündür de kasıklarımda çok kötü ağrı vardı bugün test yaptım silik çıktı. Evliliğim boyunca yaptığım testlerde hiç böyle görmemiştim. Hem heyecanlıyız hem ne yapacağımızı bilmiyoruz. Sizlerde böyle çizgi görüp olumlu sonuç alan oldu mu

Eklentiler

• IMG-20220103-WA0001.webp
    6 KB · Görüntüleme: 122
Çok yeni bir gebelik bende bu şekilde öğrenmiştim kan verin

Ben oglumu böyle silik çizgi ile ögrendim kan verdigim zaman degerim 55 çıkmıştı kan verin hastaneye gidip

Hayırlı olsun. :) kan verin ve iki günde bir hcg takibini yaptırın.

0-5 referans aralığı vardır zaten, bunun dışında bir değer saptandiginda takibi yapılır. Iki günde bir 2 kat civarı düzenli bir artış varsa sağlıklı bir gebelik demektir.
Çok üzgünüm yurt dışında yaşıyoruz burda yapılan testlere pek güven olmuyor eşimin testlerinde de bunu görmüşlüğümüz oldu... verdim kan tahlilini 1 saat sonra aldım 2 çıktı resmen yıkıldım. Neden böyle silik çıktı test bu testlerinde doğruluğu %90 diyorlardı...

Direkt kan sonucuna negatif yazmışlardı biz değer görmek istiyoruz deyince hala kanınız burda duruyor bidaha yapalım siz 1 saat sonra gelin alın dedikten sonra 2 sonucunu aldık. Öyle bişey mümkünmüdür? İlk defa duydum bunu. 1 tüp aldılar zaten arasından 3 saat geçti nasıl kullandılar aklım almıyor

Idrar testlerinin doğruluğu yüzde yüz değil ama sizin gittiğiniz labaratuar saçma sapan iş yapmış yarın başka yere yeniden kan verin bence
Benim testim bu şekilde çıkmıştı pozitifti

Idrar testlerinin doğruluğu yüzde yüz değil ama sizin gittiğiniz labaratuar saçma sapan iş yapmış yarın başka yere yeniden kan verin bence
Benim testim bu şekilde çıkmıştı pozitifti
Bende gerçekten anlamıyorum. Kan alırken de damarımı çok kötü zedeledi mosmor şuan kolum... eşim azospermdi 0 di canlı sperm sayısı ilaçlardan sonra gittik 2milyon 400 çıktı bidaha istedi doktor aynı yere gittik test verdi eşim 0 çıktı inanamadık itiraz ettik daha 1 ay önce sonuç böyleydi diye tekrar yaptılar 2milyon 900 çıktı bu seferde. Hep aynı yanlışı yapıyor burası. Ama eğer ki gerçekten bi hamileliğim varsa ve onların yüzünden bu strese girdiysem şikayet edeceğim o hastaneyi bulunduğum yer de başka laboratuvar yok maalesef

Yaaa inşallah öylediiir peki hemen vermem mi uygun olur yoksa biraz bekleyip hazır hissedince mi gideyim birde bu dönemde neye dikkat etmem gerekiyor. Benim olursa ilk annelik tecrübem olacak ne yapmalıyım şu dönemde
Ne zaman istersen verebilirsn canım. Ağır işler yapmamaya çalış sağlıkla gelsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…