Gebelik testim silik cıktı

nzltzn

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2023
16
9
1
31
16.02.2023 de adet günüm Adet günüme daha 5 gün var kaset test yaptım yapar yapmaz sılık çıktı oncekı ay yaptığımda negatifti hiç silik bile yoktu. Kızlar hamılemıyım? Kasık agrım filanda var ama adet belirtisimi bılemedim.fotodn tam bellı degıl normald biraz dha belirgin halde kırmızıya dönük

Eklentiler

• IMG_20230212_213801.webp
    IMG_20230212_213801.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 149
16.02.2023 de adet günüm Adet günüme daha 5 gün var kaset test yaptım yapar yapmaz sılık çıktı oncekı ay yaptığımda negatifti hiç silik bile yoktu. Kızlar hamılemıyım? Kasık agrım filanda var ama adet belirtisimi bılemedim.fotodn tam bellı degıl normald biraz dha belirgin halde kırmızıya dönük
Bende gördüm canım ama 5 gün var çok erken yapmışsınız ondan dolayı net çıkmamış . Sağlık ocağı yakınsa sabah bir kan testi ver dilersen sonuca göre hastaneye gidersin

Bence de var. Bende o kadar yaptım negatiflerde çizgi belirtisi bile asla yoktu sizin var bence

Arkadaşlar zaten yazmış ama görünce yazmak istedim bence var ama çok erken arkadaşlara katılıyorum adetin geçmesini beklersen net olur canım şimdi kan versen bile çok düşük çıkar üzülürsün niye böyle diye daha varmış adete ohoo yükselirde ve koyulaşırda inşallah çizgiler adete kadar🥰🙏🏼

Bende gördüm canım ama 5 gün var çok erken yapmışsınız ondan dolayı net çıkmamış . Sağlık ocağı yakınsa sabah bir kan testi ver dilersen sonuca göre hastaneye gidersin
Bende oyle dusunuyorum canım biraz dha bekleyım dıorm ona gore kan testi yaptırayım hayırlısı bakalım

Var bencede hayırlsı olsun, adet gününüzde vermeniz daha doğru olur hatta geçince bile, en azından yükselmiş olur dahada 🙏🏻💗

Var bencede hayırlsı olsun, adet gününüzde vermeniz daha doğru olur hatta geçince bile, en azından yükselmiş olur dahada 🙏🏻💗
Tsk ederim valla içim rahatladı biraz sız yazınca ne hissedecemi bıle bılemedim valla net olmayınca bişeyler.ilk hamılelım gibi heyecan yaptım.nasıpse 2.ci olacak bu yaz bi boş gebelık yasadım kımseye yasatmasın psıkolojım alt üst olmustu sımdı yenıden sevınıyorm.

Bence de var. Bende o kadar yaptım negatiflerde çizgi belirtisi bile asla yoktu sizin var bence
Arkadaşlar zaten yazmış ama görünce yazmak istedim bence var ama çok erken arkadaşlara katılıyorum adetin geçmesini beklersen net olur canım şimdi kan versen bile çok düşük çıkar üzülürsün niye böyle diye daha varmış adete ohoo yükselirde ve koyulaşırda inşallah çizgiler adete kadar🥰🙏🏼
Bende öyle düşünuyorum kızlar sağolun yorum larınız için. Bekleyim gorelım yazcam zaten güzel haber alırsam🥰

gebelık belırtılerınız neydı acaaba adetten kaç gun once anladınız
Valla adet günüm gelmeden önce gogusde agrı kasıkda agrım oldu adet belirtisi gibide oluyo tam idrak edemıosun 3 günde sabah uyandımda belıme anlık bi sancı girdi . Salatalık cok kotü koktu tüm belirtileri yasadım yanı

bugun benım normalde adetımın ılk gunu olmadı ama henuz ve 1 hafta once asırı bır bas dönmesı yasadım ve daha once adet sancıcı gıbı bır gun ooldu yanı sankı adet olucakmısım gıbı acaba dedm yerleşme agrısımıydı

Back
X