Gebelik testim silik çıktı

Zeyzey1111

Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2023
6
4
6
30
Arkadaşlar merhaba. Adetim 11 gün gecikti dün test yaptım ikinci çizgi silik çıktı. Bugün doktora gidip kan verdim negatif çıktı. Doktor iki gün sonra tekrar yap dedi ama şu an hamile miyim kafam karıştı.

Benimde ilk hamilelik testim silikti ve kan testim pozitifti. Hamilelik testlernin yanılma payı var ama kanın yok. Kanda negatifse hamile değilsindir. İçinr sinmediyse tekrar yaptır.

Kizlar merhaba reglim yaklasik bi 8 gun gecikti gecikme yasamadan once ve su aralar ara arar hemen gecmeyen bas agrisi ve biseyler yedikten sonra mide bulantısı yasiyorum afedersiniz istifra da ediyorum bu sabah kalktigim gibi midem bulandi test yapmaya cok korkuyorum gece de bas agrisi ve mide bulantisindan uyuyamadim acaba ihtimali var midir ? Bir de gebelige dair bi belirtim regle dair bi belirtim de yok akintidir göğüs hassasiyetidir bu yüzden kafam cok karışık 🥺

Arkadaşlar merhaba. Adetim 11 gün gecikti dün test yaptım ikinci çizgi silik çıktı. Bugün doktora gidip kan verdim negatif çıktı. Doktor iki gün sonra tekrar yap dedi ama şu an hamile miyim kafam karıştı.
Merhaba öncelikle tebrik ederim Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🌺 aynı durumdayım 31 inde kan verdim negatifti dün test yaptım silik çıktı yarın kan vericem tüm belirtiler var sizde ne gibi belirtiler vardı geç döllenme mi olmus

Amiinn inşallah 🙂 Kusura bakmayın ancak dönebildim. Evet geç döllenme olmuş bence sizin de öyle olabilir. Sadece adetim gecikmişti başka belirtim yoktu öğrendiğimde 5 haftalıktı ama 7. Haftadan sonra mide bulantılarım başladı ve hala devam ediyor şu an 12 haftalık oldu

Kizlar merhaba reglim yaklasik bi 8 gun gecikti gecikme yasamadan once ve su aralar ara arar hemen gecmeyen bas agrisi ve biseyler yedikten sonra mide bulantısı yasiyorum afedersiniz istifra da ediyorum bu sabah kalktigim gibi midem bulandi test yapmaya cok korkuyorum gece de bas agrisi ve mide bulantisindan uyuyamadim acaba ihtimali var midir ? Bir de gebelige dair bi belirtim regle dair bi belirtim de yok akintidir göğüs hassasiyetidir bu yüzden kafam cok karışık 🥺
Test yaptırdınız mı?

Back
X