- 1 Haziran 2022
- 7
- 0
- 1
- 27
- Konu Sahibi gulbaharel
Merhabalar regli dönemin 2 gün geçti dün erken gebelik testi yaptım ama silik çıktı sizce bişey var mı lütfen yardımcı olun kasıklarımda Ağrı’da oluyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Testler negatif.Merhabalar regli dönemin 2 gün geçti dün erken gebelik testi yaptım ama silik çıktı sizce bişey var mı lütfen yardımcı olun kasıklarımda Ağrı’da oluyor
Hamilesin bencee cok net cikmis git kan verrrrKızlar 2 gün daha bekledim bu gün şimdi yaptım testimi sizce hamilemiyim lütfen bişey diyin![]()
Valla ben beklemek istemedim özelde 50 lira kan testi 1 saate cikiyo.saglik ocağı zaten bu saatte kan almaz.ya devlete git ya ozeleYarın versem olur mu hastanede mi vereyim sağlıkocafındamı
Size en kolay neresi oluyorsa oraya verin devamli oraya gidersiniz cunku betayi farkli yerlerde baktirinca degisebiliyormus degerYarın versem olur mu hastanede mi vereyim sağlıkocafındamı
Acilede verebilirsiniz akşam ben dayanamayip acile gitmistimBulunduğum şehirde özel hasta yok 2 saat uzaklıkta bir yerde var yarın o zaman devlete gideyim
Kızlar gören var mı? 3 gün var regle,ilk idrarla yapmadım sizce var mı
Merhabalar regli dönemin 2 gün geçti dün erken gebelik testi yaptım ama silik çıktı sizce bişey var mı lütfen yardımcı olun kasıklarımda Ağrı’da oluyor