- 6 Temmuz 2025
- 41
- 11
- 3
- 27
- Konu Sahibi CrystalQueen
Biraz daha zaman sonra yapın tekrar isterseniz sizin de baya belli cizginizBeninde böLe ama sadece erken teste cikiyor![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biraz daha zaman sonra yapın tekrar isterseniz sizin de baya belli cizginizBeninde böLe ama sadece erken teste cikiyor![]()
Insallah vardir ikimizdedeBiraz daha zaman sonra yapın tekrar isterseniz sizin de baya belli cizginiz![]()
Evetttt inşaallah vardır sağlıkla sonuçlanırInsallah vardir ikimizdede![]()
Sen ciddi misin yaaaa yemin ederim çok üzüldüm ağlıyorum şuanBenim beta önce 61 2 gün sonra da 19 çıktı :/ hamile değilmişim kimyasal gebelik geçirmişim.
Bende bugün bir daha verdim yarın çıkacak sonuç çok üzüldüm çok kıyamam sana en kısa sürede rabbim nasip etsin yine inşBenim beta önce 61 2 gün sonra da 19 çıktı :/ hamile değilmişim kimyasal gebelik geçirmişim.
Ağrıların var mıydı regl in gecikmiş miydiBenim beta önce 61 2 gün sonra da 19 çıktı :/ hamile değilmişim kimyasal gebelik geçirmişim.
Regli tarihim 10 temmuz. Ben takip ettiğim için erken farketmiştim. Ağrım vs olmadı şuan ama gebelik belirtisi kasık sancılarım 2 gündür yok denecek kadar azdı.Ağrıların var mıydı regl in gecikmiş miydi
Canım merhaba bugün baktım sonucuma betam 107 den - 224 e yükselmişRegli tarihim 10 temmuz. Ben takip ettiğim için erken farketmiştim. Ağrım vs olmadı şuan ama gebelik belirtisi kasık sancılarım 2 gündür yok denecek kadar azdı.![]()
YaaaCanım merhaba bugün baktım sonucuma betam 107 den - 224 e yükselmişyarın yine kan vericem yükseliyor herhalde benim çok şükür Allah'ıma herkese hayırlısını versin inşaallah en içten dualarımla
İnşaallah canım umarım artmaya devam ederYaaaçok sevindim senin içiinnn
2 kat artmış zaten kese görünene kadar takip etmesen bile olur :) sağlıkla gelsin inşallah
![]()
1 kere 2 kat arttı mı devamı da gelirİnşaallah canım umarım artmaya devam ederAllah tez zamanda sanada nasip etsin
![]()