- 6 Temmuz 2025
- 41
- 11
- 3
- 27
- Konu Sahibi CrystalQueen
Elbette mutlaka yazacağımBizede haber et canim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Elbette mutlaka yazacağımBizede haber et canim![]()
Bugün mü yapçaksınız yoksa yarın sabah mı ?Ayy sizin de aynı çıkmış ben emin olmak için bir test daha yapacağım valla almaya gidiyorum sizde yapın bence![]()
Tekrar bir test alıp onunla da yaptım az önce yine Pembe silik çizgi çıktıBugün mü yapçaksınız yoksa yarın sabah mı ?
İnşallah daha belirgin olur![]()
Miratech bence iyi test ben gebeligimi öğrendim kan vermiştim yinde eczaneden aldım doğru sonuç verdi banaMiratech markası![]()
Miratech bence iyi test ben gebeligimi öğrendim kan vermiştim yinde eczaneden aldım doğru sonuç verdi
Çok sağolun içimi rahatlatıyorsunuz valla inşaallah bende doğru sonuçlar alırımMiratech bence iyi test ben gebeligimi öğrendim kan vermiştim yinde eczaneden aldım doğru sonuç verdi bana
Tekrar bir test alıp onunla da yaptım az önce yine Pembe silik çizgi çıktıyarın tekrar bir yaparım sonra kan vermeye giderim artık boşa umutlanmıyoruzdur inşaallah Allah nasip eder
![]()
Ben direkt doktora randevu aldım yarın için :) hastane sağlık ocağından daha yakın çünkü :) inşallah kanda da güzel bir değer çıkar ve yükselirTekrar bir test alıp onunla da yaptım az önce yine Pembe silik çizgi çıktıyarın tekrar bir yaparım sonra kan vermeye giderim artık boşa umutlanmıyoruzdur inşaallah Allah nasip eder
![]()
Geç döllenme olabilir. Ben de 4 gün kala öğrendim döngülerim 32 günde bir ortalama. Direkt yarın kan verin bitsin acaba şüphesiKızlar selam ben de bu sabah predictor early ile yaptım test. 5. dkkada pembe silik çizgi çıktı. Bata 4 gün var. Bakabilir misiniz benim testime de?![]()
İnşaallah sizler de rabbim nasip etsin haklısınız bende baya gördüm testlerin gazabına uğramayız umarımPembe çizgi silik bile olsa gebelik var diye okudum her yerde, inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız![]()
![]()
Testiniz pozitif predictor early güvenilir.bir test. Kan verip netleştirebilirsinizKızlar selam ben de bu sabah predictor early ile yaptım test. 5. dkkada pembe silik çizgi çıktı. Bata 4 gün var. Bakabilir misiniz benim testime de?![]()
Miratech bence iyi test ben gebeligimi öğrendim kan vermiştim yinde eczaneden aldım doğru sonuç verdi banaMiratech markası![]()
Ne demek canım sende sağol inşallah gönlünden geçen olurÇok sağolun içimi rahatlatıyorsunuz valla inşaallah bende doğru sonuçlar alırım![]()
Kızlar merhaba size birsey sormak istiyorum bu arada bebekleriniz inşallah vardır güzel haberler alırsınızMiratech bence iyi test ben gebeligimi öğrendim kan vermiştim yinde eczaneden aldım doğru sonuç verdi bana
Ne demek canım sende sağol inşallah gönlünden geçen olur![]()
Merhaba herkese göre değişiyor galiba belirtileri benim de mide yanmam oldu ve sürekli kasılmam var karnım da hep şiş ama göğüslerim de hiç hassasiyet olmadı benimde bekleyin regl tarihinizi sonra test yapın gecikirse bence, bende kan verdim bugün yarın haberini bekliyorum inşaallahKızlar merhaba size birsey sormak istiyorum bu arada bebekleriniz inşallah vardır güzel haberler alırsınız
Bende hamilelik bekliyorum son bir gün kaldı adetime normalde ben adet olmadan 10 gün önce felan ağrılarım olurdu özellikle goguslerimde bu sefer hiç bir ağrım olmadı ve mide yanmam oluyor sürekli sizce hamilelik belirtisi olabilir mi bu
Yani canım sana evet diyemem sonra olmazsa üzülürsün mide yanması oluyor gebelikte bende 6 haftalık hamileyim ama hiç mide yanması olmadı ama şöyle bir şey var her gebelik farklıdır her bünye farklıdır 3 evladım var 3 gebeliğim birbirinden farklıydi yani şimdi burda mide yanması kesin gebelik diye yorumlamak da doğru değil gebelik değil diye yorumlamak da doğru değil bak sana tavsiyem zaten 1 gün kalmış yakınında eczane varsa peridictor erarly,awox, laboquick erken gebelik testleri varsa al birini test yap erken gebelik testleri 6 gün öncesine kadar sonuç veriyor ben bu gebeligimi awox ile öğrendim sonra aynı gün kan verince beta 10.35 çıktı umarım gönlünden geçen olurKızlar merhaba size birsey sormak istiyorum bu arada bebekleriniz inşallah vardır güzel haberler alırsınız
Bende hamilelik bekliyorum son bir gün kaldı adetime normalde ben adet olmadan 10 gün önce felan ağrılarım olurdu özellikle goguslerimde bu sefer hiç bir ağrım olmadı ve mide yanmam oluyor sürekli sizce hamilelik belirtisi olabilir mi bu
Adetim 2 gün geçti predictor early bu sabah yaptım bu şekilde var mı ki korkuyorum kanda negatifi görmeye bu arada hemen çıktıBenim de 5 dk içinde bu şekilde çıktı. Başka test yapmama gerek var mı ki :/
Eki Görüntüle 3613972
Teşekkür ederim canım cevabin için işte normalde istisnasiz her adetimden önce ağrı çekince bian aklıma düştü bekleyeceğim bende bakalım inşallah güzel haber alırsın hamilesindir insallahMerhaba herkese göre değişiyor galiba belirtileri benim de mide yanmam oldu ve sürekli kasılmam var karnım da hep şiş ama göğüslerim de hiç hassasiyet olmadı benimde bekleyin regl tarihinizi sonra test yapın gecikirse bence, bende kan verdim bugün yarın haberini bekliyorum inşaallah![]()
Ben tekrar test alırken dün Eczacı Kadın benim testime baktı illaki bilgisi vardır diye düşündüm ve kadın gebelik var var dedi bugün de kan verdim silik olunca olabiliyormuş ama bugün kan verdiğim doktor da bazen hatalı oluyor testler dedi 4 test yaptım hepsi bu şekildeydi sonuca Bakıcaz artık hayırlısı olur inşaallah herkes içinAdetim 2 gün geçti predictor early bu sabah yaptım bu şekilde var mı ki korkuyorum kanda negatifi görmeye bu arada hemen çıktı
Ne olursa olsun gerçeği öğrenmek gerek test ver yarın canım sende ve benim gibi bekleAdetim 2 gün geçti predictor early bu sabah yaptım bu şekilde var mı ki korkuyorum kanda negatifi görmeye bu arada hemen çıktı
Teşekkür ederim cevabın için aynen canim her hamilelikte farklı olur belirtiler ben en iyisi adetimin geçmesini bekleyim yurt dışında yaşıyorum o yüzden burada gebelik testi markaları değişik farklı anlamıyorum sende sağsaglim bebeğini kucağına alırsın inşallah rabbim sana bagislasinYani canım sana evet diyemem sonra olmazsa üzülürsün mide yanması oluyor gebelikte bende 6 haftalık hamileyim ama hiç mide yanması olmadı ama şöyle bir şey var her gebelik farklıdır her bünye farklıdır 3 evladım var 3 gebeliğim birbirinden farklıydi yani şimdi burda mide yanması kesin gebelik diye yorumlamak da doğru değil gebelik değil diye yorumlamak da doğru değil bak sana tavsiyem zaten 1 gün kalmış yakınında eczane varsa peridictor erarly,awox, laboquick erken gebelik testleri varsa al birini test yap erken gebelik testleri 6 gün öncesine kadar sonuç veriyor ben bu gebeligimi awox ile öğrendim sonra aynı gün kan verince beta 10.35 çıktı umarım gönlünden geçen olur![]()