Gebelik Testim Silik Çizgi Lütfen Bakar Mısınız?

Bugün mü yapçaksınız yoksa yarın sabah mı ?
İnşallah daha belirgin olur 😍
Tekrar bir test alıp onunla da yaptım az önce yine Pembe silik çizgi çıktı 🙈 yarın tekrar bir yaparım sonra kan vermeye giderim artık boşa umutlanmıyoruzdur inşaallah Allah nasip eder ❤️

Kızlar selam ben de bu sabah predictor early ile yaptım test. 5. dkkada pembe silik çizgi çıktı. Bata 4 gün var. Bakabilir misiniz benim testime de?:KK200:

Eklentiler

• WhatsApp Image 2025-07-06 at 11.08.05.webp
    WhatsApp Image 2025-07-06 at 11.08.05.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 82
  • WhatsApp Image 2025-07-06 at 14.50.46 (1).webp
    WhatsApp Image 2025-07-06 at 14.50.46 (1).webp
    28,2 KB · Görüntüleme: 56
  • WhatsApp Image 2025-07-06 at 14.50.46.webp
    WhatsApp Image 2025-07-06 at 14.50.46.webp
    70,8 KB · Görüntüleme: 95
Tekrar bir test alıp onunla da yaptım az önce yine Pembe silik çizgi çıktı 🙈 yarın tekrar bir yaparım sonra kan vermeye giderim artık boşa umutlanmıyoruzdur inşaallah Allah nasip eder ❤️

Pembe çizgi silik bile olsa gebelik var diye okudum her yerde, inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız :KK200: :KK200:

Ben direkt doktora randevu aldım yarın için :) hastane sağlık ocağından daha yakın çünkü :) inşallah kanda da güzel bir değer çıkar ve yükselir 🙏

Kızlar selam ben de bu sabah predictor early ile yaptım test. 5. dkkada pembe silik çizgi çıktı. Bata 4 gün var. Bakabilir misiniz benim testime de?:KK200:
Geç döllenme olabilir. Ben de 4 gün kala öğrendim döngülerim 32 günde bir ortalama. Direkt yarın kan verin bitsin acaba şüphesi 😇

Miratech bence iyi test ben gebeligimi öğrendim kan vermiştim yinde eczaneden aldım doğru sonuç verdi bana
Ne demek canım sende sağol inşallah gönlünden geçen olur 🌸
Kızlar merhaba size birsey sormak istiyorum bu arada bebekleriniz inşallah vardır güzel haberler alırsınız
Bende hamilelik bekliyorum son bir gün kaldı adetime normalde ben adet olmadan 10 gün önce felan ağrılarım olurdu özellikle goguslerimde bu sefer hiç bir ağrım olmadı ve mide yanmam oluyor sürekli sizce hamilelik belirtisi olabilir mi bu

Kızlar merhaba size birsey sormak istiyorum bu arada bebekleriniz inşallah vardır güzel haberler alırsınız
Bende hamilelik bekliyorum son bir gün kaldı adetime normalde ben adet olmadan 10 gün önce felan ağrılarım olurdu özellikle goguslerimde bu sefer hiç bir ağrım olmadı ve mide yanmam oluyor sürekli sizce hamilelik belirtisi olabilir mi bu
Merhaba herkese göre değişiyor galiba belirtileri benim de mide yanmam oldu ve sürekli kasılmam var karnım da hep şiş ama göğüslerim de hiç hassasiyet olmadı benimde bekleyin regl tarihinizi sonra test yapın gecikirse bence, bende kan verdim bugün yarın haberini bekliyorum inşaallah 🌸🙏🏻

Yani canım sana evet diyemem sonra olmazsa üzülürsün mide yanması oluyor gebelikte bende 6 haftalık hamileyim ama hiç mide yanması olmadı ama şöyle bir şey var her gebelik farklıdır her bünye farklıdır 3 evladım var 3 gebeliğim birbirinden farklıydi yani şimdi burda mide yanması kesin gebelik diye yorumlamak da doğru değil gebelik değil diye yorumlamak da doğru değil bak sana tavsiyem zaten 1 gün kalmış yakınında eczane varsa peridictor erarly,awox, laboquick erken gebelik testleri varsa al birini test yap erken gebelik testleri 6 gün öncesine kadar sonuç veriyor ben bu gebeligimi awox ile öğrendim sonra aynı gün kan verince beta 10.35 çıktı umarım gönlünden geçen olur 🌸

Merhaba herkese göre değişiyor galiba belirtileri benim de mide yanmam oldu ve sürekli kasılmam var karnım da hep şiş ama göğüslerim de hiç hassasiyet olmadı benimde bekleyin regl tarihinizi sonra test yapın gecikirse bence, bende kan verdim bugün yarın haberini bekliyorum inşaallah 🌸🙏🏻
Teşekkür ederim canım cevabin için işte normalde istisnasiz her adetimden önce ağrı çekince bian aklıma düştü bekleyeceğim bende bakalım inşallah güzel haber alırsın hamilesindir insallah🥰🤲🤲

Adetim 2 gün geçti predictor early bu sabah yaptım bu şekilde var mı ki korkuyorum kanda negatifi görmeye bu arada hemen çıktı
Ben tekrar test alırken dün Eczacı Kadın benim testime baktı illaki bilgisi vardır diye düşündüm ve kadın gebelik var var dedi bugün de kan verdim silik olunca olabiliyormuş ama bugün kan verdiğim doktor da bazen hatalı oluyor testler dedi 4 test yaptım hepsi bu şekildeydi sonuca Bakıcaz artık hayırlısı olur inşaallah herkes için 🌸

Yani canım sana evet diyemem sonra olmazsa üzülürsün mide yanması oluyor gebelikte bende 6 haftalık hamileyim ama hiç mide yanması olmadı ama şöyle bir şey var her gebelik farklıdır her bünye farklıdır 3 evladım var 3 gebeliğim birbirinden farklıydi yani şimdi burda mide yanması kesin gebelik diye yorumlamak da doğru değil gebelik değil diye yorumlamak da doğru değil bak sana tavsiyem zaten 1 gün kalmış yakınında eczane varsa peridictor erarly,awox, laboquick erken gebelik testleri varsa al birini test yap erken gebelik testleri 6 gün öncesine kadar sonuç veriyor ben bu gebeligimi awox ile öğrendim sonra aynı gün kan verince beta 10.35 çıktı umarım gönlünden geçen olur 🌸
Teşekkür ederim cevabın için aynen canim her hamilelikte farklı olur belirtiler ben en iyisi adetimin geçmesini bekleyim yurt dışında yaşıyorum o yüzden burada gebelik testi markaları değişik farklı anlamıyorum sende sağsaglim bebeğini kucağına alırsın inşallah rabbim sana bagislasin🥰🥰🥰

Back
X