Gebelik Testim Silik çizgi

Gencteacher

Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2017
28
10
18
31
İyi akşamlar sevgili üyeler. Acil yardımınıza ihtiyacım var. Benim adetim 10 gün gecikti 2 gündür test yapıyorum ve ikisinde de ikinci çizgi silik çıkıyor. Şancı çekiyorum arada bulandım oluyo. Acil yardım eder misiniz hamileyim sizce ?

Hayırlı olsun, gebelik var. Ama 10 gün gecikmeye göre daha koyu olmalıydı. Yarın kanda baktır mutlaka.

Göğüs uçlarım çok hassaslaştı. Dokunmayı bırakın hareket ederken bile ağrıyor. Sizce bunlar normal mi ?

Hamilesin geç döllenme olabilir o yüzden silik cikiyodur benimde öyleydi. Beklenmeyen bi durum muydu ?

Benim adetime 7 gün varken böyle idi çok şükür şuan hamişim Sende var hayırlı olsun şimdiden

Bulantın 10 gün gecikmeyle olmaz o psikolojik ama gebelik var gibi yalnız 10 gün gecikmeye koyu olması gerekir diye tahmin ediyorum geç döllenme bence o

Yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Çalıştığım için gün içinde gidemedim. Özelde Acilde de gebelik testi yapılmıyormuş. Yaptıramadım kan testi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…