- 10 Ocak 2021
- 1.226
- 961
- 73
- 34
- Konu Sahibi Aysenurokur
Neden 6.gun test yapiyorsunuz çok erken daha bence gününüzü bekleyin varsa bile 6.gun çıkmaz inşaallah vardırBana cevap verecek kimse yokmuumudum yokmu yoksa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden 6.gun test yapiyorsunuz çok erken daha bence gününüzü bekleyin varsa bile 6.gun çıkmaz inşaallah vardırBana cevap verecek kimse yokmuumudum yokmu yoksa
Oglumdada erken yapmıştım cok silik olsana çıkmıştı ama bunda çıkmayınca umudum biraz kırıldı sankiNeden 6.gun test yapiyorsunuz çok erken daha bence gününüzü bekleyin varsa bile 6.gun çıkmaz inşaallah vardır
Kaçıncı gün emriyosu acabaOglumdada erken yapmıştım cok silik olsana çıkmıştı ama bunda çıkmayınca umudum biraz kırıldı sanki
Kaçıncı gün emriyosu acaba
Yarın kan tahlili verirseniz belli olur bence5.gun 3 tane birinci kalite transfer edildi
Doktorum kesinlikle 12 gün öncesinde yapma diyor açıkçası cesaretimde yok yapmayaYarın kan tahlili verirseniz belli olur bence
Hangi hastane canımDoktor dedi 3 embriyon var 1 tanesi iyi kaliteli diğer ikisi orta kaliteli 3 ünü de transfer edelim yok 2 tane dersen diğer embriyon çöpe gider dedi dondurulacak kadar iyi değil dedi bizde düşündük 3 taneye karar verdik yani bilmiyorum 3 üde tutmaz dedim ben tutarsa 1 yada 2 tutar diye düşündük kısmet bakalım normalde 3 tane yasaklanmış benim yaşım 21 olmasına rağmen doktor transfer edelim dedi
3 gün kalmış vardır inşaallah bana daha 1 hafta var bugün 5.gunum bakalım nasıl sabretcemDoktorum kesinlikle 12 gün öncesinde yapma diyor açıkçası cesaretimde yok yapmaya
Tedavinin en zor en stresli kısmı beklemek senin kaçıncı gün embriyosu3 gün kalmış vardır inşaallah bana daha 1 hafta var bugün 5.gunum bakalım nasıl sabretcem
3.gun emriyosuTedavinin en zor en stresli kısmı beklemek senin kaçıncı gün embriyosu
Hayirli olsun insallah güzel sonuçlar aliriz hepimiz3.gun emriyosu
Aminnn inşaallah canımHayirli olsun insallah güzel sonuçlar aliriz hepimiz
Merhaba çizgi gorunuyor fakat neden üç embriyo transfer yaptırdınız normal de tek embriyo da bıle cogul gebelık olabılır ıkı yeterlı olurdu bana kalırsa uc ve üstü gebelıklerde bazı kadınlarda rısklı goruldugu ıcın malesef almak zorunda kalıyor doktorlar ınsallah başınıza boyle bır durum gelmez
Kan tahlili verdim bugun 9.gun 6.65 çıktı doktor çok yeni dedi sizce yükselir miYarın kan tahlili verirseniz belli olur bence
Kan verdik bugün 9.gun 6.65 çıktı doktor çok yeni dedi sizce yükselir miİnşallah rabbim emeklerinizin karşılığını versin dualarım sizinle
Kan tahlili verdim bugun 9.gun 6.65 çıktı doktor çok yeni dedi sizce yükselir mi
Ay canım inşallah inşallah çok teşekkür ederim umarım yükselir ve tekrar yazarım buraya1.20 ile beta sonuc alıp doktor 5 ve üzerini gebelık sayıyoruz dedı arkadasıma ve suan o arkadasım 28 haftalık hamıle rabbımden umut kesılmez canım.. bol bol vitamınlı seyler ye agır kaldırma yukarılara uzanma dua et rabbım istesin yeter kı
Benim de bugün tam 1 haftam oldu bel ağrım var aşırı normal mi acaba1.20 ile beta sonuc alıp doktor 5 ve üzerini gebelık sayıyoruz dedı arkadasıma ve suan o arkadasım 28 haftalık hamıle rabbımden umut kesılmez canım.. bol bol vitamınlı seyler ye agır kaldırma yukarılara uzanma dua et rabbım istesin yeter kı
Benimde bel ağrım çok fazla bugün 9.gunum ve kan sonucum 6.65 çıktı umarım yükselirBenim de bugün tam 1 haftam oldu bel ağrım var aşırı normal mi acaba
Benim 7. Günüm daha kaçıncı gün emriyosu ben yapsam da çıkmaz 3. Gün emriyosu olduğu için sizin kaçıncı gün emriyosuBenimde bel ağrım çok fazla bugün 9.gunum ve kan sonucum 6.65 çıktı umarım yükselir