Gebelik testim silik transferimin 7.gunu hamile miyim ilk tüp bebek denememiz 5.gün embriyosu 3 tane embiriyo transfer edildi 1.si kaliteli 2si orta

Doktor dedi 3 embriyon var 1 tanesi iyi kaliteli diğer ikisi orta kaliteli 3 ünü de transfer edelim yok 2 tane dersen diğer embriyon çöpe gider dedi dondurulacak kadar iyi değil dedi bizde düşündük 3 taneye karar verdik yani bilmiyorum 3 üde tutmaz dedim ben tutarsa 1 yada 2 tutar diye düşündük kısmet bakalım normalde 3 tane yasaklanmış benim yaşım 21 olmasına rağmen doktor transfer edelim dedi
Hangi hastane canım

Merhaba çizgi gorunuyor fakat neden üç embriyo transfer yaptırdınız normal de tek embriyo da bıle cogul gebelık olabılır ıkı yeterlı olurdu bana kalırsa uc ve üstü gebelıklerde bazı kadınlarda rısklı goruldugu ıcın malesef almak zorunda kalıyor doktorlar ınsallah başınıza boyle bır durum gelmez

Yarın kan tahlili verirseniz belli olur bence
Kan tahlili verdim bugun 9.gun 6.65 çıktı doktor çok yeni dedi sizce yükselir mi

Kan tahlili verdim bugun 9.gun 6.65 çıktı doktor çok yeni dedi sizce yükselir mi

1.20 ile beta sonuc alıp doktor 5 ve üzerini gebelık sayıyoruz dedı arkadasıma ve suan o arkadasım 28 haftalık hamıle rabbımden umut kesılmez canım.. bol bol vitamınlı seyler ye agır kaldırma yukarılara uzanma dua et rabbım istesin yeter kı

1.20 ile beta sonuc alıp doktor 5 ve üzerini gebelık sayıyoruz dedı arkadasıma ve suan o arkadasım 28 haftalık hamıle rabbımden umut kesılmez canım.. bol bol vitamınlı seyler ye agır kaldırma yukarılara uzanma dua et rabbım istesin yeter kı
Ay canım inşallah inşallah çok teşekkür ederim umarım yükselir ve tekrar yazarım buraya 🥰

Benim de bugün tam 1 haftam oldu bel ağrım var aşırı normal mi acaba

Back
X