Bence tekrarlayın cünkü silik olan kısımda kesiklik var gibiGebelik testim böyle çıktı hamile miyim yardımcı olabilir misiniz
Yerleşme kanaması derler böyle bir kanamaya ama umutlandırmakta istemem tekrar erken gebelik testi yapın bencemeraba benim sıkıntım da biraz konuyla alakalı banada yardımcı olabilir misiniz reglime 6 gün kala beta HCG 2.39 çıktı daha öncesinde de 3 gün arayla iki tane gebelik testinde ikinci çizgi silik çıktı reglime de iki gün olmasına rağmen açık tonlarda kanamam var SAT 25 Kasım regl olmam tarihte 23 Kasım ama dün akşamdan beridir açık tonlarda kanamam var afedersiniz ped doldurmayack kadar tecrübeli olan var mı bu şekilde hamilelik belirtisi olan
erken gebelik testi yapsam çıkar mı yoksa direk kan testinde mi çıkar eğer varsaYerleşme kanaması derler böyle bir kanamaya ama umutlandırmakta istemem tekrar erken gebelik testi yapın bence
1 hafta önce de yapmıştım o da silik gibiydi bu daha belirgin oldu ama bilemedim bendeValla hayalet cizgi var emin olmak icin bir test daha alin bence
Valla hayalet cizgi var emin olmak icin bir test daha alin bence
Yalniz bu testte kontrol c cizgisi silik kalmis t cizgisinin yaninda. T cizgisi gebelik varsa cikar zaten. Bence testi farkli bi markayla yenileyin.Gebelik testim böyle çıktı hamile miyim yardımcı olabilir misiniz
Kontrol çizgisinin silik olması normal değil. Testi tekrarlayın ya da kan verin.Gebelik testim böyle çıktı hamile miyim yardımcı olabilir misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?