Gebelik testim sizce bozuk mu yoksa negatif mi?

nurumik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2023
1.037
1.311
53
29
Arkadaşlar merhaba, bugün öğlen gebelik testi yaptım, geçen ay bir kimyasal gebelik geçirmiştim. Uygulamaya göre regl 4 gün gecikti ama kimyasaldan dolayı döndüm karışmış olabilir diye çok heveslenmedim. Yine de bugün test yaptım o da sanırım bozuk çıktı. Sizce? İlk defa başıma geldi.

Eklentiler

• IMG_9566.webp
    IMG_9566.webp
    71 KB · Görüntüleme: 291
  • IMG_9565.webp
    IMG_9565.webp
    101,4 KB · Görüntüleme: 308
Arkadaşlar merhaba, bugün öğlen gebelik testi yaptım, geçen ay bir kimyasal gebelik geçirmiştim. Uygulamaya göre regl 4 gün gecikti ama kimyasaldan dolayı döndüm karışmış olabilir diye çok heveslenmedim. Yine de bugün test yaptım o da sanırım bozuk çıktı. Sizce? İlk defa başıma geldi.
Ya bi gariplik var gibi testte. Bir daha tekrarlayın bence

İdrar az gelmiş olabilir. Bence de tekrarlamanızda fayda var

Test bozuk canım negatif olsa bile 1. Çizginin köyü halde çıkması lazım başka bir test dene

Ya bi gariplik var gibi testte. Bir daha tekrarlayın bence
Bende hala regl olmadım 7 gün oldu. Test yapıcam bu akşam inşşalah poziifi görürüm. 15 aralıkta çatlama görmüştüm. 20 aralıkta regl olacaktım ama ileri bi tarihe atıldıgını söyledi burdaki güzeller. Umarım regl olmam

Bu
Burdada paylaşırmısın canım hayırlısı olsun inşallah seninledir
Bende hala regl olmadım 7 gün oldu. Test yapıcam bu akşam inşşalah poziifi görürüm. 15 aralıkta çatlama görmüştüm. 20 aralıkta regl olacaktım ama ileri bi tarihe atıldıgını söyledi burdaki güzeller. Umarım regl olmam :KK43:

Bende hala regl olmadım 7 gün oldu. Test yapıcam bu akşam inşşalah poziifi görürüm. 15 aralıkta çatlama görmüştüm. 20 aralıkta regl olacaktım ama ileri bi tarihe atıldıgını söyledi burdaki güzeller. Umarım regl olmam :KK43:
Ben çatlama falan hiç takip etmiyorum. Eğer regl olursam ovülasyon testi alırım belki ama kafayı onunla da çok kurcalamak istemiyorum. Zamana bırakmak istiyorum biraz ama stres işte insan yapamıyor. İnşallah pozitifi görürsün canım amin

Bende hala regl olmadım 7 gün oldu. Test yapıcam bu akşam inşşalah poziifi görürüm. 15 aralıkta çatlama görmüştüm. 20 aralıkta regl olacaktım ama ileri bi tarihe atıldıgını söyledi burdaki güzeller. Umarım regl olmam
Tabi çatlamadan yaklaşık 14 gün sonra regl olunuyor

Selam , ben de aynı durumdaydım, gecikmenin 4. Gününde test negatifti , 10. Günde yine yaptım bu defa pozitif çıktı. Sizin ne oldu acaba? Ben de geçen ay kimyasal gebelik yaşamıştım sizin gibi ..

Selam , ben de aynı durumdaydım, gecikmenin 4. Gününde test negatifti , 10. Günde yine yaptım bu defa pozitif çıktı. Sizin ne oldu acaba? Ben de geçen ay kimyasal gebelik yaşamıştım sizin gibi ..
Kan testi verdiniz mi

Back
X