Gebelik testim sizce bozuk mu yoksa negatif mi?

Vermedim . Yani idrar testi kopkoyu iki çizgi çıktı dün ve bugün . Bu defa akışına bırakacağım sanırım
Kaç senedir korunmuyorsunuz? Bir de çatlatma vs yaptınız mı

3 ay , ilk ay 31. Günde adet oldum , ikinci ay kimyasal gebelik yaşadım 5. Haftada sonlandı şimdi de bu ay böyle oldu .. yaşım 40 ama ilk defa
Hayırlısı olsun hakkınızda sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim

Selam , ben de aynı durumdaydım, gecikmenin 4. Gününde test negatifti , 10. Günde yine yaptım bu defa pozitif çıktı. Sizin ne oldu acaba? Ben de geçen ay kimyasal gebelik yaşamıştım sizin gibi ..
Testime bakar mısınız

Eklentiler

• IMG_20231231_221159.webp
    IMG_20231231_221159.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 61
Kaç dakika sonra çıktı? Sanki biraz kuruma çizgisine benziyor gibi
Hiç bilmiyorum sabah yaptım ilk beş dk bişey görmedim sonra uyumuşum 2-3 saat sonra uyandım baktım böyleydi hatta canlı olarak biraz daha pembemsi duruyordu kamerada beyaz duruyor acaba gebelik olabilir mi bu testten 4 tane vardı üçünü kullandım saatler sonra kontrol etmeme rağmen hiç çizgi görmedim acaba çok çok yeni de o yüzden mi böyle çikti ki olabilir mi böyle bişey

Hiç bilmiyorum sabah yaptım ilk beş dk bişey görmedim sonra uyumuşum 2-3 saat sonra uyandım baktım böyleydi hatta canlı olarak biraz daha pembemsi duruyordu kamerada beyaz duruyor acaba gebelik olabilir mi bu testten 4 tane vardı üçünü kullandım saatler sonra kontrol etmeme rağmen hiç çizgi görmedim acaba çok çok yeni de o yüzden mi böyle çikti ki olabilir mi böyle bişey
Emin olmak için testi tekrarlaman lazım canım. Kaç gün var bata

Selam , ben de aynı durumdaydım, gecikmenin 4. Gününde test negatifti , 10. Günde yine yaptım bu defa pozitif çıktı. Sizin ne oldu acaba? Ben de geçen ay kimyasal gebelik yaşamıştım sizin gibi ..
Ben regl oldum ne yazık ki. Kan testi verin isterseniz daha garanti olur, inşallah bebiişiniz vardır

Back
X