- 22 Ekim 2025
- 4
- 2
- 1
- 19
- Konu Sahibi ay09092134
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3 gün var adetime üst üste yaptım zaten 2 sinde de aynı sonuç verdiAdetiniz gecikti mi veya başka testimizi var mı yeniden yapın isterseniz emin olmak için
Vallahi bende sabah yaparım bidaha dedim heyecandan ikisinide yaptım hayırlısı canım benimMerhaba benimde adetime 4 gün var silik çıktı gibi bilmiyorum sabah ilk idrarla tekrar yenilicem
Evet çok heyecanlı oluyor bende düşünmekten uyuyamiyorumVallahi bende sabah yaparım bidaha dedim heyecandan ikisinide yaptım hayırlısı canım benim
Hakkımızda en hayırlısını Rabbim nasip etsin inşallahVallahi bende sabah yaparım bidaha dedim heyecandan ikisinide yaptım hayırlısı canım benim
Amin bacımHakkımızda en hayırlısını Rabbim nasip etsin inşallah
Hayırlısı olsun o zaman emin olamazsanız bir kan testi verin gönlünüzce olsun ☺3 gün var adetime üst üste yaptım zaten 2 sinde de aynı sonuç verdi
Ben kızımı aynı böyle öğrenmiştim var gibi yine de en garantisi kan testi hayırlı olsunnn
Ben kızımı aynı böyle öğrenmiştim var gibi yine de en garantisi kan testi hayırlı
Evet kan testi versem çıkar mı acaba yeni de olmuş olsaBen kızımı aynı böyle öğrenmiştim var gibi yine de en garantisi kan testi hayırlı olsunnn
Pozitif duruyor
Yani adete 3 gün var diyorsunuz beta kanda daha çabuk yükseliyor idrarda biraz daha geç fark edebiliyoruz emin olamıyorsanız ya adetinizin geçmesini bekleyin yada yarın sabah kan testi verin içiniz rahat etsinEvet kan testi versem çıkar mı acaba yeni de olmuş olsa
Var gibi duruyor silik çizgi bu test bazı kisilerdede yalancı pozitif göstermiş ama sizin günümüze var ve silik cikmis bence var ama yine kan testiyle dogrulayın derim en net bilgi olurMerhaba benimde adetime 4 gün var silik çıktı gibi bilmiyorum sabah ilk idrarla tekrar yenilicem