Gebelik testim

sevgitek

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2019
3.059
1.408
133
Kızlar 3 ay önce bebeğimin kalbi durduğu için hapla düşük yaptım.
En son 21 eylülde adet gördüm. Ondan önce 15 ağustosta görmüştüm. Adetim 1-2 gün gecikince test yaptım. Negatif çıkmıştı. İşte sonra 21 eylülde adet oldum.
3 gün önce kasıklarımda bi sızı olduğu için acaba yumurtlama mı var diye test yaptım. Pik çıktı. Dün yaptım yine pik. Bugün çatladı mı diye yaptım. Yine pik çıktı ve bugün tuvalette peçeteye koyu kahve çok çok az lekelenmeler geldi. Ben de şüphelenip az önce gebelik testi yaptım. Sizce sonuç ne ve nasıl olabilir ?

Eklentiler

• C3E57FD9-63E1-43BD-ABB0-E7543F43AAAE.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 308

Tebrik ederim pozitif

Canım bu gebelik testiyse eğer pozitif görünüyor hamilesin yani elinde başka marka test varsa onla da sağlama yap istersen

Tebrikler bebiş var benimde böyle olmuştu Bi test daha yapın bizde böyle yapmıştık heyecandan 4 test yapmıştık 4 gün arayla ilk negatifti sonra silik çift çizgi sonra erken gebelik testinde pozitif tekrar tebrikler

Kürtaj sonrası beta değerinizi ölçtürdünüz mü acaba? Sıfırlandığını gördünüz mü? Çünkü bazen regli olsanızda sıfırlanması 2-3 ay olabiliyormuş. Aynı süreçten geçtiğim için biliyorum. Sonrasında üzülmemeniz için bilgi vermek istedim.

Çok teşekkür ederim. İnşallah kucağıma alırım bu sefer

Kürtaj değil ilaçla düşük yaptım. 16-17 eylülde yaptığım testler negatifti. Bu pozitif. Yine de olabilir mi böyle bsey? Korktum doktor falan baktığında bi parça falan kalmamış dedi ama

Adetiniz kaç gün var

Ben olsam hemen kan verir artışı takip ederdim.
Adet bitimi hemen yumurtlasan döllenme yerleşme derken 8. 9. günde idrar testinde çıkması nadir yaşanacak bir durum.
Ya test hatalı ya da çok erken yumurtlama oldu ve gebelik pozitif sonuç verdi.

Kaç günde bir adet oluyorsunuz o da önemli Yumurtalama döneminde bir çok kişinin olmuş
İşte adetlerim düzensiz. 25-35 günde falan oluyorum. Bi de benim yumurtlama için de çok erken. Bende hep 19-20 gün falan yumurtlama olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…