Benım anlamadıgım asıl pkolularda yumurtlama az olmuyo mu? Asıl denk getirmek zor olmuyoPko luların yumurtlama testi pozitif oluyormuş hep. Onu diyor sanırım ama ben de pko luyum. Benim de öyle değil
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benım anlamadıgım asıl pkolularda yumurtlama az olmuyo mu? Asıl denk getirmek zor olmuyoPko luların yumurtlama testi pozitif oluyormuş hep. Onu diyor sanırım ama ben de pko luyum. Benim de öyle değil
Canım ben de gebelik testlerinde çizgiler gördüm. Çoook silik olsa da görünüyor bence. İnşallah vardır. Bu arada ben de pko luyum. Geçen ay 3 gün üst üste pik görünce test yaptım. Pozitifti. Senin de öyle olur inşallahNe bileyim bana öyle dedi.. yani cok yumurtlama olur hangisi tutar anlamazsın düzensiz yumurtlama olur dedi hep pik olurmuş .. sen ovulasyon kullanmış mıydın canım ?
Valla tam anlamadım ben de. Bilmiyorum. Pko lularda genelde Lh hormonu yüksek oluyormuş heralde. Onunla mı alakalı bilmiyorumBenım anlamadıgım asıl pkolularda yumurtlama az olmuyo mu? Asıl denk getirmek zor olmuyo
Bunları duydukça umut oluyor bana ama ilk kez ovulasyon deniyorum 16 Eylül de adet oldum testlere başladığımda hep silikti ama son iki haftadır yavaş yavaş koyulaşmaya başladı bir haftadır da hep pik ya da koyuCanım ben de gebelik testlerinde çizgiler gördüm. Çoook silik olsa da görünüyor bence. İnşallah vardır. Bu arada ben de pko luyum. Geçen ay 3 gün üst üste pik görünce test yaptım. Pozitifti. Senin de öyle olur inşallah
Ay iyi ki yapmadım hiç sürekli pik olsa sinirlerim bozulur bende diyodum eger bu ay hamilelik olmazsa yaparım diye ama öyle bısey varsa yapmıyımValla tam anlamadım ben de. Bilmiyorum. Pko lularda genelde Lh hormonu yüksek oluyormuş heralde. Onunla mı alakalı bilmiyorum
Evet canım öyleymiş tam da ve ikiz üçüz olma olasılığı cok yüksek dedi pkolularda testlerde de bişey yook gebelik yok dediValla tam anlamadım ben de. Bilmiyorum. Pko lularda genelde Lh hormonu yüksek oluyormuş heralde. Onunla mı alakalı bilmiyorum
Bende bu ay başladım ama bırakıcam sanırım aşırı stres oldumAy iyi ki yapmadım hiç sürekli pik olsa sinirlerim bozulur bende diyodum eger bu ay hamilelik olmazsa yaparım diye ama öyle bısey varsa yapmıyım
Bence kan verseniz çıkar sizin artık. Direk kan verip sonucu görmek en iyisiBunları duydukça umut oluyor bana ama ilk kez ovulasyon deniyorum 16 Eylül de adet oldum testlere başladığımda hep silikti ama son iki haftadır yavaş yavaş koyulaşmaya başladı bir haftadır da hep pik ya da koyu
Pazartesi erken saatte kan vereyim napayım.. artık çıkmazsa da rabbim büyükBence kan verseniz çıkar sizin artık. Direk kan verip sonucu görmek en iyisi![]()
Bence öyle bsey yok ama siz bilirsiniz yine de. Ben bu ay kimyasal gebelik geçirdim. Şu an hcg hormonum yüksek hala. Yoksa bi yumurtlama testi yapıp bakardım. Ama gelecek ay ben de yapacağım tekrardan. Ara ara yapıyorum ben de öyleAy iyi ki yapmadım hiç sürekli pik olsa sinirlerim bozulur bende diyodum eger bu ay hamilelik olmazsa yaparım diye ama öyle bısey varsa yapmıyım
Cumartesi özellerin acilinden alırlar kan testi bence. Yani beklemek istemezseniz diyePazartesi erken saatte kan vereyim napayım.. artık çıkmazsa da rabbim büyük![]()
Bırakma bende de çikolata kisti var fakat bugün net yumurtlamayı gördüm herkesin sürekli pozitif çıkıyor önemli olan iki çizginin çok net aynı olması yada t çizgisinin daha koyu olması bunun pkoyla alakası yok düzenli test saati sıvı alımını durdurma ve takip yeterli zaten pik görünce aradaki farkı anlarsın o çift çizgi dedikleri bak şöyle hepsi çift çizgi ama sonuncusu pik yani yumurtlama başlamışBende bu ay başladım ama bırakıcam sanırım aşırı stres oldum
Bende tam düzenli yapmadım belirti geldikçe aha yumurtluyorum dedim ve her seferinde de kıpkırmızı çıktıBence öyle bsey yok ama siz bilirsiniz yine de. Ben bu ay kimyasal gebelik geçirdim. Şu an hcg hormonum yüksek hala. Yoksa bi yumurtlama testi yapıp bakardım. Ama gelecek ay ben de yapacağım tekrardan. Ara ara yapıyorum ben de öyle![]()
Bu akşamki testimBırakma bende de çikolata kisti var fakat bugün net yumurtlamayı gördüm herkesin sürekli pozitif çıkıyor önemli olan iki çizginin çok net aynı olması yada t çizgisinin daha koyu olması bunun pkoyla alakası yok düzenli test saati sıvı alımını durdurma ve takip yeterli zaten pik görünce aradaki farkı anlarsın o çift çizgi dedikleri bak şöyle hepsi çift çizgi ama sonuncusu pik yani yumurtlama başlamış![]()
Ay aynı benim bu ay ki halim gibiBu akşamki testim![]()
Kadın öyle diyince eşime dedim ki kanka bu ay da olmadı bee oda dedi ki hacı yapma beeeAy aynı benim bu ay ki halim gibibenim de 3 gün üst üste böyle çıkmıştı. Sonra gebelik testi de pozitifti. Heyecanlandım sizin adınıza
![]()
imkanınız varsa eşinizin haberi olmadan kan testi yaptırıp sürpriz yapınKadın öyle diyince eşime dedim ki kanka bu ay da olmadı bee oda dedi ki hacı yapma beeeama cok üzüldü.. Allah’ıma dua ediyorum onun güzel kalbini duasını rabbim duysun canım başka bişey istemiyorum inanki..
![]()
Korkuyorum çok.. ilk önce bi idrar testi deniycemm yine sonra Allah’ın izniyle pazartesi sağlık ocağına gideyimimkanınız varsa eşinizin haberi olmadan kan testi yaptırıp sürpriz yapın![]()
Senin ki bu ay olmazsa gelecek ay düzenli bak ama bu ay var bence bebişKadın öyle diyince eşime dedim ki kanka bu ay da olmadı bee oda dedi ki hacı yapma beeeama cok üzüldü.. Allah’ıma dua ediyorum onun güzel kalbini duasını rabbim duysun canım başka bişey istemiyorum inanki..
![]()