Gebelik testim

😂 kiz yine istesene metformini zarari olmaz heralde kiloda vermismiydin metformin ile?
ay ne bileyimm artık kullanmana gerek yok demişti.. :D bide bende sinir uyuşması gibi bişe yaptı başım dönüyodu sürekli son zamanlarda doz fazla gelmiştir dedi düşüktü benim matofin 500 mg dı cok değildi.. ama bana iyi gelmiyo yavrum o yüzden içemiyorum ama tekrar endokrine bi görüneyim diyorum bi ara..
Avokadoyu bende duydum denedim ama leeşş bi tadı var sanki yaa :D

Avakado yee tamami kizlar gören herkes avakado yesin 3 sene hic yumurtlama göremedim sonra avakado cok yogun yedigim zamanlar felaket bir agri ve akinti ile yumurtlama gördüm klomensiz döllenmedi gebelik olmadi oda ayri pkodan ama kesin ve net yarari var her gördgm yerede yaziyorum kesinlikle tam bir folat yani folik asit bombasi🤣 saka degil gercek!!
kız ben zaten tavuk gibi sürekli pik bide avokado ile hamile kalırsam 7iz doğrururum artık :D

kız ben zaten tavuk gibi sürekli pik bide avokado ile hamile kalırsam 7iz doğrururum artık :KK70:
🤣 ben senden süphelendim git bidaha gebelik testi yap bizede at cok merak ettim ciddi diyorum allah gönlüne göre versin .. LH hormonu yüksek olunca pkoda hep pik yapiyor ama ikisi ayni koyuluktami ona bakmak lazim bence ye avakado insallah bi dizine cocugn olur 😆

ay ne bileyimm artık kullanmana gerek yok demişti.. :KK70: bide bende sinir uyuşması gibi bişe yaptı başım dönüyodu sürekli son zamanlarda doz fazla gelmiştir dedi düşüktü benim matofin 500 mg dı cok değildi.. ama bana iyi gelmiyo yavrum o yüzden içemiyorum ama tekrar endokrine bi görüneyim diyorum bi ara..
Avokadoyu bende duydum denedim ama leeşş bi tadı var sanki yaa :KK70:
250 mg baslarsin nolcak bana 1600lük mg verdi almanyadaym yazdilar walla affetmiyolar 🤣 ama tabi dikat etmek lazim allah korusun.🧿 endokrine git tabi kaclik kullaniyosunn tiroid ilacini? Buarada avakadoyu beyaz peynir ile karistir yada limon ve tuz ile ez cok güzel oluyor wasa kitir ekmege sür ye bol limonlu ben walla ezip kasik kasik yiyodum zorliyodum kendimi yine aldim denicem napam🤣 suratimi eksite eksite yiyodum bende🤌

🤣 ben senden süphelendim git bidaha gebelik testi yap bizede at cok merak ettim ciddi diyorum allah gönlüne göre versin .. LH hormonu yüksek olunca pkoda hep pik yapiyor ama ikisi ayni koyuluktami ona bakmak lazim bence ye avakado insallah bi dizine cocugn olur 😆
Bak hep bu şekil 😁😁

Eklentiler

• 9412BB02-38A2-4637-8BCF-71B4788D5DE9.webp
    9412BB02-38A2-4637-8BCF-71B4788D5DE9.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 37
  • F850D592-4344-499B-9A45-8872CEE75DB2.webp
    F850D592-4344-499B-9A45-8872CEE75DB2.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 34
  • 26C812FC-9B30-4995-816F-989BE2D366EE.webp
    26C812FC-9B30-4995-816F-989BE2D366EE.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 36
250 mg baslarsin nolcak bana 1600lük mg verdi almanyadaym yazdilar walla affetmiyolar 🤣 ama tabi dikat etmek lazim allah korusun.🧿 endokrine git tabi kaclik kullaniyosunn tiroid ilacini? Buarada avakadoyu beyaz peynir ile karistir yada limon ve tuz ile ez cok güzel oluyor wasa kitir ekmege sür ye bol limonlu ben walla ezip kasik kasik yiyodum zorliyodum kendimi yine aldim denicem napam🤣 suratimi eksite eksite yiyodum bende🤌
Kııız bende troid yok ki kullanmıyorum hiç bi ilaç 😀😀

Predictor erken sonuç ve oncomed kaset test verdi 😄
Canım sen hamilesin benimde böyle olmuştu aynı kadın benim silik çizgimede yok demişti sonra gittim kan verdim kaç tane test yaptım hep silik çıkıyordu kör değilim yani görüyordum çizgiyi ve sonuç pozitifti adetime 5 gün kala öğrenmiş oldum

Canım sen hamilesin benimde böyle olmuştu aynı kadın benim silik çizgimede yok demişti sonra gittim kan verdim kaç tane test yaptım hep silik çıkıyordu kör değilim yani görüyordum çizgiyi ve sonuç pozitifti adetime 5 gün kala öğrenmiş oldum
Yaa ciddi olamazsın.. 🥺🥺umarım öyledir ben yine de kendimi kandırmayayım test aldım yarın ilk idrarla yapayım diyorum ama kesin dayanamıcam..

Ben şimdi eczaneye gidiyorum iş yerimin sininde nöbetçi eczane olması peki 😆😆hangi testten alayımmm
Birde o lh testlerinin içinde ayrıca 6 tane hcg testi hediye geliyordu sana gelmedimi o test çok hassas gebelik varsa çıkıyor o testte hemen. Ben aynı gün 3 tane yapmıştım 3 ündede silik çizgi çıktı 😂 kadın yok dedi arkadaşım hamilesin git kan ver dedi sabah bidaha test yaptım yine silik çizgi o sinirle soluğu özel hastanenin acilinde aldım sabah 7 de 😅😅😅

Yaa ciddi olamazsın.. 🥺🥺umarım öyledir ben yine de kendimi kandırmayayım test aldım yarın ilk idrarla yapayım diyorum ama kesin dayanamıcam..
Keşke test alacağına direk gidip kan verseydin valla yine silik çizgi çıkar insanın içine kurt düşüyor kesin çözüm kan vermek

Birde o lh testlerinin içinde ayrıca 6 tane hcg testi hediye geliyordu sana gelmedimi o test çok hassas gebelik varsa çıkıyor o testte hemen. Ben aynı gün 3 tane yapmıştım 3 ündede silik çizgi çıktı 😂 kadın yok dedi arkadaşım hamilesin git kan ver dedi sabah bidaha test yaptım yine silik çizgi o sinirle soluğu özel hastanenin acilinde aldım sabah 7 de 😅😅😅
Ya kıyamammm 😀😀ben o testleri aldığımda 16 eylüldü kuzum lekelenmem vardı yerleşme sandım yaptım hepsini hahahaha cıkmadı tabii bişey sonra adetim başladı 😁😁

Keşke test alacağına direk gidip kan verseydin valla yine silik çizgi çıkar insanın içine kurt düşüyor kesin çözüm kan vermek
Valla zaten iki test 110 tl girdim çıkamadım da .. tekrar silik çıkarsa valla bi daha kan veririm.. ama o kadına yazıcam eğer pozitif olursa 😅😅

Bak adetime 5 gün kala böyle silik pozitif ti

Eklentiler

• IMG_20220908_080813.webp
    IMG_20220908_080813.webp
    20 KB · Görüntüleme: 45
Valla zaten iki test 110 tl girdim çıkamadım da .. tekrar silik çıkarsa valla bi daha kan veririm.. ama o kadına yazıcam eğer pozitif olursa 😅😅
Ben yazdım hamileymişim diye bana dediki bizim testlerimiz çok hassas 10 betayı bile ölçüyor bazısıda gidip kan veriyor sonra sonç negatif çıkıyor bu yüzden risk almıyorum artık tamamen koyu görmediğim sürece😏

Ya kıyamammm 😀😀ben o testleri aldığımda 16 eylüldü kuzum lekelenmem vardı yerleşme sandım yaptım hepsini hahahaha cıkmadı tabii bişey sonra adetim başladı 😁😁
Ah ah boşa gitmiş testler şimdi olaydı iyiydi 😂😂

Ben yazdım hamileymişim diye bana dediki bizim testlerimiz çok hassas 10 betayı bile ölçüyor bazısıda gidip kan veriyor sonra sonç negatif çıkıyor bu yüzden risk almıyorum artık tamamen koyu görmediğim sürece😏
Yaaa ahahahaha 😂😂😂bana da dedi senin bunlar pik ama sende pko varmış bişe diyemem o zaman enn koyuyu yakalaman lazım dedi cok yumurtlaman oluyo demekki hangisini yakalatsan dedi 😅😅

Canım seninki daha belirgin.. bende belli belirsiz ama daha önce cok test yaptım hiç kaset testte böyle olmamıştı
Yok ya o doğru ışık yakalamış halim bak direk çektiğimde telefonla böyleydi

Eklentiler

• IMG_20220908_074707.webp
    IMG_20220908_074707.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 42
Back
X