Gebelik testim

Bende pko filan yok. Hatta doktor muayene etmesek bilinmez bile her kadinda olan bisey o dedi adetle sokulur gider dedi
Evet pko olmayanlardada olabiliyor zararsiz kistlerden sekeri azalt yeme icme olarak hamurdan uzak dur kistler onlardan beslenip büyüp cogaliyor resmen ondan besleniyorlar yaratik gibi 🤣

Gerekirse kullanirsin demek gebelik olusmazsa ve adet yine olamazsan kullan demek :) adet olamayip gebe kalmak istiyenlere veriliyor bide düsük tehlikesi olanlara bu diyer sökücüler gibi degil bu cok iyi kullan mutlaka. Denemedigm sökücü yoktu bitek bu söktü beni biliyormusun ve ben almanyadan kalkip istanbula geldim sirf onu alabilmek icin burdakiler bana vermedi sacma sapan korunma haplari veriyolardi. Bence degerin iyi 1,42 ile hamile kalinabilir kafana takma hsg cekil ilaclarini al inositol ve omega3 kullan bence yumurtalari gelistriyor.
Insallah bu ay gebeyimdir yada saldır suldur adet olurum usandim artik en azindan hsg çektireyim belki ondan sonra da bi sansim olur 3 ay icinde gebe kalan cok olmus hsgden sonra tabi esimde gidecek izin alamadi bi türlü belki de onda sorun yada ikimizinde sebepsiz, bebisin zamani var belkide hayırlısı olsun inşallah

Evet pko olmayanlardada olabiliyor zararsiz kistlerden sekeri azalt yeme icme olarak hamurdan uzak dur kistler onlardan beslenip büyüp cogaliyor resmen ondan besleniyorlar yaratik gibi 🤣
Valla bu aralar cok yemek yemeye başladım doymak bilmiyorum belki kullandigm ilaclardandir . Yediriyoda yediriyo namussuz 😂

Duphaston 1 kutusu yarin bitiyor 8 10 gun bekleyim zaten tahmini bat 27 ekim civarı vs. En azindan o zamana kadar beklesem adet olmazsam test yaparim gebeliğim yoksa da duphaston a tekrar baslasam olur mu acaba

Valla bu aralar cok yemek yemeye başladım doymak bilmiyorum belki kullandigm ilaclardandir . Yediriyoda yediriyo namussuz 😂

Duphaston 1 kutusu yarin bitiyor 8 10 gun bekleyim zaten tahmini bat 27 ekim civarı vs. En azindan o zamana kadar beklesem adet olmazsam test yaparim gebeliğim yoksa da duphaston a tekrar baslasam olur mu acaba
Aynen öyle canim her adet olmadgnda kontrol et zaten test ile :) ins olur bana da yazarsn canim

Aynen öyle canim her adet olmadgnda kontrol et zaten test ile :) ins olur bana da yazarsn canim
Ben bebe time testi yaptim. İlk dakikalarda 2 cizgi beyaz gibi gözüktü ışık altinda normalde böyle olmuyodu. Aradan 1 2 saat gecti ve sonuc bu . Hic böyle bi kuruma cizgisi yasamadim daha doğrusu boyle cizgiyi hic gormedim hep tek cizgi gördüm cope attim kururken bile bembeyaz sadece tek cizgi vardi.

Eklentiler

• 20221015_164208.webp
    20221015_164208.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 40
  • 20221015_164201.webp
    20221015_164201.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 41
  • 20221015_164158.webp
    20221015_164158.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 35
  • 20221015_164150.webp
    20221015_164150.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 40
Insallah bu ay gebeyimdir yada saldır suldur adet olurum usandim artik en azindan hsg çektireyim belki ondan sonra da bi sansim olur 3 ay icinde gebe kalan cok olmus hsgden sonra tabi esimde gidecek izin alamadi bi türlü belki de onda sorun yada ikimizinde sebepsiz, bebisin zamani var belkide hayırlısı olsun inşallah
Hayirlisi canim bende öyle o durumdaym yurrt disinda hsg yok yada kimse beni yollamak isteniyo doktorlardan bende istanbula gelcem cektirmek icin raporuda gider almancaya cevirtirim cok oyaladilar beni burda

Hayirlisi canim bende öyle o durumdaym yurrt disinda hsg yok yada kimse beni yollamak isteniyo doktorlardan bende istanbula gelcem cektirmek icin raporuda gider almancaya cevirtirim cok oyaladilar beni burda
Hakkimizda hayırlısı olsun rabbim yardimcimiz olsun uste testimi attim bakar mısın

Ben bebe time testi yaptim. İlk dakikalarda 2 cizgi beyaz gibi gözüktü ışık altinda normalde böyle olmuyodu. Aradan 1 2 saat gecti ve sonuc bu . Hic böyle bi kuruma cizgisi yasamadim daha doğrusu boyle cizgiyi hic gormedim hep tek cizgi gördüm cope attim kururken bile bembeyaz sadece tek cizgi vardi.
Bunu bugün mü yaptınız?

Benim testim de durdugu yerde silik oluyo ya predıctor yapmadım belki adet olmam geçince yapcamm 😀😀😀😀

Kizlar konuyla alakasiz, sabah test yaptim bebe time kaset test ilk 5 icinde ışiga tutunca sanki bi cizgi varmis gibiydi beyazdı anlayamadim gebelik midir
Canım tekrar dene her şey olabilir valla bende yaptım bir saat sonradan geliyo çizgi günün geçmediyse geçince yap

Canım bu pozitif annecim ben burdayım diyor 😀😀🥰

Canım 1-2 saat sonra çıktığı için yorum yapamıyorum. Bide adetine daha 10 gün var daha sanırım bence bi 5 gün daha bekle. Çünkü ben adetime 5 gün kala ilk 10 dakikada çıkan silik bir çizgi ile öğrendim. Muhtemelen 5 gün dayanamazsın bari bidaki yapacağın testi ilk idrarla sabah yap ve ilk 10 15 dakikada çizgi cıkması lazım ona dikkat et inşallah hamişsindir🥰

Canım 1-2 saat sonra çıktığı için yorum yapamıyorum. Bide adetine daha 10 gün var daha sanırım bence bi 5 gün daha bekle. Çünkü ben adetime 5 gün kala ilk 10 dakikada çıkan silik bir çizgi ile öğrendim. Muhtemelen 5 gün dayanamazsın bari bidaki yapacağın testi ilk idrarla sabah yap ve ilk 10 15 dakikada çizgi cıkması lazım ona dikkat et inşallah hamişsindir🥰
Insallah canim ya ilk defa kuruma cizgisini boyle gördüm normalde bembeyaz sadece tek cizgi olurdu

Hemen çıkmadı mı sonuç? Ben hiç böyle kuruma çizgisi görmedim
Yok hemen çıkmadı. Ilk 2 3 dk da ışığın altindan baktim beyaz cizgi yeri gözüktü. Pembe silik filan değil beyazdi cizgi yeriydi. Sonra amaan bundada yok deyip attim. Aradan zaman geçti baktığımda böyleydi. Normalde asla böyle olmazdi ( kac defa test yaptim negatifti geri merakima yenik dusup baktigimda bembeyaz sadece tek cizgi oluyodu ayni marka testte) ilk defa böyle olunca emin olamadim yoktur dedim ama bi ümit yeniden yapcam ama regl gecsin diye bekliyorum suan.

Bu arada böyle olan testler su tutuluyomus filan . Su tuttum dagilmadi cizgi bide bastira bastıra yıkadm filan yok yani duruyodu

Back
X