- 21 Mayıs 2022
- 2.243
- 727
- 38
- 27
Batta 26 ekim olabilir karışti 2 3 aydir hepo zaman daha testler için çok erken canım ya, ay sonuna kadar bi bekle bakalım bat ne zaman
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Batta 26 ekim olabilir karışti 2 3 aydir hepo zaman daha testler için çok erken canım ya, ay sonuna kadar bi bekle bakalım bat ne zaman
Aynen daha test yapmiycam bekleyelim bakalm batievet bak burda görünüyor ama buna testin kendi çizgisi diyolar bende de var böyle ama valla seninki daha belirgin bilemedim cnm yaa en azından bir hafta daha bekle bence
sende yeni deniyosun heralde bende 2 3 aydır deniyorum döngüm allak bullak oldu önceden ne güzel düzenli düzensiz hep olurdum..Batta 26 ekim olabilir karışti 2 3 aydir hep
yaptıkça insanın kafası bulanıyo yaa benim 7 ekimde çatlama olmuştuu ona göre 21 ekimi bekliyorum bat tarihii bugün sabah akıntı geldi soluk pembe hafif kanamam var gittikçe geliyor tuvaletee bende anlamadımAynen daha test yapmiycam bekleyelim bakalm bati
Yok benim 1 buçuk yıl olacak deneyeli. Evlendigimizden beri korunmadims
sende yeni deniyosun heralde bende 2 3 aydır deniyorum döngüm allak bullak oldu önceden ne güzel düzenli düzensiz hep olurdum..
sende de mi pko belası varYok benim 1 buçuk yıl olacak deneyeli. Evlendigimizden beri korunmadim
Bende hic bisey yok ne akinti ne agri ne sizi. Amaan hayırlısıyaptıkça insanın kafası bulanıyo yaa benim 7 ekimde çatlama olmuştuu ona göre 21 ekimi bekliyorum bat tarihii bugün sabah akıntı geldi soluk pembe hafif kanamam var gittikçe geliyor tuvaletee bende anlamadım
Yo o da yoksende de mi pko belası var
aynen öyle kuzum coktaa şey etmemek lazım ya amaan..Bende hic bisey yok ne akinti ne agri ne sizi. Amaan hayırlısı
benimde öyle hormonlar ama işte görüntü pko olunca hiç farketmiyo yumurta fazlalığı da bela azlığı daa..Yo o da yokhormonlarimda iyi. Adet olursam hsg cektircem
Belkide esimde bi sıkıntı var bilmiyorum izin alamiyo o da bi türlü. Ben hsgyi bekliyorum yoksa cingar cikarticam hastaneye git diyeaynen öyle kuzum coktaa şey etmemek lazım ya amaan..
Amh 1,42 pko filan var demedi doktor hicbenimde öyle hormonlar ama işte görüntü pko olunca hiç farketmiyo yumurta fazlalığı da bela azlığı daa..
olabilir cnm belkide onda da olabilir haklısın biz daha 4.5aylık evliyiz bu ayda olmazsa bakalım nasipBelkide esimde bi sıkıntı var bilmiyorum izin alamiyo o da bi türlü. Ben hsgyi bekliyorum yoksa cingar cikarticam hastaneye git diye
bana da demedi bende geçmiş öykümde pko var dedim evet polikistik görünüm var ama bu sana engel değil demiştiAmh 1,42 pko filan var demedi doktor hic
Valla ne kadar erken o kadar iyi, en azindan önünü alıp tedavi olup bekleyin bi sıkıntınız da yoksaolabilir cnm belkide onda da olabilir haklısın biz daha 4.5aylık evliyiz bu ayda olmazsa bakalım nasip
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallahbana da demedi bende geçmiş öykümde pko var dedim evet polikistik görünüm var ama bu sana engel değil demişti
amin canım inşallaahh...Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Yumurtlamadan sonra sayılıyor canımMerhaba; kaset testler için yumurtalama üzerinden mi gün sayılıyor çatlama üzerinden mi deneyimli arkadaşlar yardımcı olur musunuz?