Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belkide kaset testin ölçtüğü beta seviyesi kadar yükselmemiştir canım erken gebelikte bile silik çıkmış çünkü. 2 günde bir tekrarlayıp koyulaşmaya bakabilirsin.Merhaba kızlar
Benim 15 gün önce ilişkim oldu erken gebelik testi yaptığımda silik çizgi çıktı ertesi gün normal gebelik testi yaptığımda tek çizgi çıktı anlayamadım bunu yaşayan var mı ?
Kan testi versem çıkar mı canımBelkide kaset testin ölçtüğü beta seviyesi kadar yükselmemiştir canım erken gebelikte bile silik çıkmış çünkü. 2 günde bir tekrarlayıp koyulaşmaya bakabilirsin.
Testinin fotosu varsa atar mısın markası neydi ? Eğer çok silikse o yüzden çıkmamıştır kasette ama kanda düşükte olsa 10-15 gibi bi değer çıkarKan testi versem çıkar mı canım
Testinin fotosu varsa atar mısın markası neydi ? Eğer çok silikse o yüzden çıkmamıştır kasette ama kanda düşükte olsa 10-15 gibi bi değer çıkar
İlk 5-10 dkda çıktıysa bence var bebek canım
Canım âdetime 11 gün var daha ama bugun de kasıklarım da ağrı vardı bütün gün boyuncaİlk 5-10 dkda çıktıysa bence var bebek canım
Cnm gebelik var gibi erken gebelik testi önce çıkarıyor testini yeniledin mi
Canm test parlamış kapatıp tekrar atar misinbenimde tek çizgi çıktı ama içinde silik ççizgi var ne anlama geliyor .
Hayır canım tekrarlamadım kan testi veriyim her şey net olsun diyorum sence ?Cnm gebelik var gibi erken gebelik testi önce çıkarıyor testini yeniledin mi
Silik çizgi hamileliğin yeni oldugunu belirtiyor diye biliyorum işte bende erken gebelik testinde iki çizgim çıktı ama normal gebelik testinde çıkmadıbenimde tek çizgi çıktı ama içinde silik ççizgi var ne anlama geliyor .
Adetinize 11 gün varsa hiç bir test 6 günden önce çıkıcağını bildirmiyor.Yumurtlamanız bile daha 3 gün önce olduğunu varsayarsak rahme yeni ulaşmıştır sperm.Bi hafta sonra test yapmanızı öneririm henüz baya erken.Canım âdetime 11 gün var daha ama bugun de kasıklarım da ağrı vardı bütün gün boyunca
Ama benim testin içini açınca görüldü tek çizgiden de uzak birazSilik çizgi hamileliğin yeni oldugunu belirtiyor diye biliyorum işte bende erken gebelik testinde iki çizgim çıktı ama normal gebelik testinde çıkmadı
Biraz bekleyip kan testi verebilirsin için rahat olurAma benim testin içini açınca görüldü tek çizgiden de uzak biraz
Kaç gün var adete bnce yarın testi tekrarlaHayır canım tekrarlamadım kan testi veriyim her şey net olsun diyorum sence ?
9 gün var âdetime ne yapacağımı bilemiyorum çok dua ettim inşallah tutarKaç gün var adete bnce yarın testi tekrarla
Cnm daha çok var adete varsa bile çıkması imkansız yani9 gün var âdetime ne yapacağımı bilemiyorum çok dua ettim inşallah tutar