Peki o halde o zaman bekliyorumCnm daha çok var adete varsa bile çıkması imkansız yani

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki o halde o zaman bekliyorumCnm daha çok var adete varsa bile çıkması imkansız yani
Kasıklarımda sızı var iki gündür neden oluyor acaba hiç böyle bir şey yaşamadım yıllardırCnm daha çok var adete varsa bile çıkması imkansız yani
İns gebeliğin sızısıdrKasıklarımda sızı var iki gündür neden oluyor acaba hiç böyle bir şey yaşamadım yıllardır
İnşallah canım Allah razı olsunİns gebeliğin sızısıdr
Test yeniledigiizde atarsanız bana yorumlarimİnşallah canım Allah razı olsun
Merhaba kızlar
Benim 15 gün önce ilişkim oldu erken gebelik testi yaptığımda silik çizgi çıktı ertesi gün normal gebelik testi yaptığımda tek çizgi çıktı anlayamadım bunu yaşayan var mı ?
Merhaba, kullandığım testin açıklama yazısında 10. dakikadan sonra çıkan sonuçları dikkate almayınız yazıyor. Bir test daha yapmanızda fayda var gibi.Benim testime de bakar mısınız. Adetime 3 gün var ilk yarım.saatte çıkmadı bu sonuç daha sonra çıktı
İlk on dakika önemli bu testlerdeBenim testime de bakar mısınız. Adetime 3 gün var ilk yarım.saatte çıkmadı bu sonuç daha sonra çıktı
Evet ama daha önce yaptığımda çizgi hiç yoktu iz bile.. insan umutlaniyorMerhaba, kullandığım testin açıklama yazısında 10. dakikadan sonra çıkan sonuçları dikkate almayınız yazıyor. Bir test daha yapmanızda fayda var gibi.
Öyle evet ama bı kızım var onuda bu şekil öğrenmiştim. Negatif di çöpe attım bı kaç saat sonra gözüme çarptı iki çizgi olmuş . Buda belki öyledir dedim. Hayırlısıİlk on dakika önemli bu testlerde
Kan testi verin isterseniz zaten adetinizde de üç gün kalmış . Böyle var mı acaba düşüncesi çok zorÖyle evet ama bı kızım var onuda bu şekil öğrenmiştim. Negatif di çöpe attım bı kaç saat sonra gözüme çarptı iki çizgi olmuş . Buda belki öyledir dedim. Hayırlısı
Hayırlısı umarım vardırKan testi verin isterseniz zaten adetinizde de üç gün kalmış . Böyle var mı acaba düşüncesi çok zor