Gebelik testimde çizgi var mı yok mu?

• Konu Sahibi Konu Sahibi bcnk6
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ayy allahın işi canım o zman geç döllenme olmuş öyle mi
Hayır canım geç döllenme değil ilk kan testini yumurtlamadan 8 gün sonra yaptım erken olduğu için çıkmamış adete daha 5 gün vardı o zaman. 2. Kan testi yumurtlamadan 11 gün sonra adete 2 gün kala o zaman çıktı. 1 gün önceside idrarda pozitifti yine. Yani yumurtlamadan sonra en az 10 gün beklemek gerekiyor.

Idrarda boyle cikti cnm sali gidicem iste
Baksana t daha koyu sanırım gerçekten 128 bin. Üstüne görmediğine eminsin geçen ay kimyasal yaşadım diyosun. Çoğul gebelik mi acaba haberdar et beni de mutlaka.

Hayır canım geç döllenme değil ilk kan testini yumurtlamadan 8 gün sonra yaptım erken olduğu için çıkmamış adete daha 5 gün vardı o zaman. 2. Kan testi yumurtlamadan 11 gün sonra adete 2 gün kala o zaman çıktı. 1 gün önceside idrarda pozitifti yine. Yani yumurtlamadan sonra en az 10 gün beklemek gerekiyor.
Anladım canım öğrendiğim iyi oldu 🙂 sağlıcakla kucağına al inşallah

Baksana t daha koyu sanırım gerçekten 128 bin. Üstüne görmediğine eminsin geçen ay kimyasal yaşadım diyosun. Çoğul gebelik mi acaba haberdar et beni de mutlaka.
6 bafta 4 gunlik hamileymisim gene degerim bakildi 20 bin ustu cikti kalp atisida duyuldu

Evet canım 19 gün gecikmeni unutmuşum. Sağlıkla kucağına al inşallah

merhabalar hanimlar ovulasyonda pik in 15. gunundeyim ama regl olmadim test yaptim t cizgjsi goruntudeki gibi taa bilmem nerde cikti bu ne simdi anlamadim negatifmi

Eklentiler

• Screenshot_20200430_092015_com.android.gallery3d.webp
    Screenshot_20200430_092015_com.android.gallery3d.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 36
merhabalar hanimlar ovulasyonda pik in 15. gunundeyim ama regl olmadim test yaptim t cizgjsi goruntudeki gibi taa bilmem nerde cikti bu ne simdi anlamadim negatifmi
Hemen çıktıysa var demektir. Kan ver netleşsin.

Back
X