- 18 Eylül 2024
- 8
- 2
- 24
- Konu Sahibi Zeynep karahan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nolur bişey yazın varmı acaba
İki üç dk sonra çıktıKaç dk içinde çıktı sonuç
Yok kuruma çizgisi değil o ayriyetten var şuanda kuruma çizgisiyle birlikte 3 tane çizgi var iki üç dakka oldu yapalı hemen böyle oldu nolur dua edinBen de gördüm kuruma çizgisi değilse
İnşallah vardır. Rabbim hepimize mutlu haberler almamızı nasip etsinYok kuruma çizgisi değil o ayriyetten var şuanda kuruma çizgisiyle birlikte 3 tane çizgi var iki üç dakka oldu yapalı hemen böyle oldu nolur dua edin
ÜZgünüm ama rengi sararmış kuruma gibi duruyor başka bir test mi yapsanız :)
İnşallahİnşallah vardır. Rabbim hepimize mutlu haberler almamızı nasip etsin
Evet sararmış çünkü sonradan çekmek aklıma geldi başta cekmedim başta da o çizgi vardı amaÜZgünüm ama rengi sararmış kuruma gibi duruyor başka bir test mi yapsanız :)
Bugün yaptım bunu da buda böyle silik kafam çok karıştı değerler yükselince de gebelik olmadığı halde ikinci çizgi çıkma şansı varmiNolur bişey yazın varmı acaba
Bi damla su damlat idrar damlattığın yere kuzum kuruma çizgisi ise gider çizgi normal çizgisi kalırBugün yaptım bunu da buda böyle silik kafam çok karıştı değerler yükselince de gebelik olmadığı halde ikinci çizgi çıkma şansı varmi
Damlattim gitmedi çizgi kalmaya devam etti ama ben gidip kan vermeye korkuyorum umudum o kadar kırıldı ki çok korkuyorumBi damla su damlat idrar damlattığın yere kuzum kuruma çizgisi ise gider çizgi normal çizgisi kalır
İnşallah vardır canim. Adetin gectimi peki kaç kere test yaptınDamlattim gitmedi çizgi kalmaya devam etti ama ben gidip kan vermeye korkuyorum umudum o kadar kırıldı ki çok korkuyorum
Sen benim başıma gelene baksana ben napcamı şaşırdım testi akşam yaptım hiç çizgi çıkmadı 5 10dk bekledim bozuk diye kaldırdım koydum şimdi bi baktım test böyle napim ben şimdi?Damlattim gitmedi çizgi kalmaya devam etti ama ben gidip kan vermeye korkuyorum umudum o kadar kırıldı ki çok korkuyorum
Hamilesin canım böyle yalancı çizgi mi olur inşallah vardırSen benim başıma gelene baksana ben napcamı şaşırdım testi akşam yaptım hiç çizgi çıkmadı 5 10dk bekledim bozuk diye kaldırdım koydum şimdi bi baktım test böyle napim ben şimdi?
Ama diğer testler niye negatifHamilesin canım böyle yalancı çizgi mi olur inşallah vardır
Diğer testini ben görmedim aynı markayla yapmanı öneririm her testin hassasiyeti farklı oluyor eğer adetine çok varsa erken gebelik ile yap benceAma diğer testler niye negatif
4 5gün var aynı marka testten 4tane yaptım 2pozitif 2 negatif çıktı beynim yandı iyiceDiğer testini ben görmedim aynı markayla yapmanı öneririm her testin hassasiyeti farklı oluyor eğer adetine çok varsa erken gebelik ile yap bence