Gebelik testimde kanda negatiften pozitife döndü :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi me12
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

me12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2023
17
13
3
27
Kizlar öncelikle merhaba. Çok heyecanlıyım çünkü az önce beta HCG 155 ile hamile olduğumu ogrendim. Bundan yaklaşık 1 hafta önce ise kan testi verdiğimde 0 çıkmıştı. Ben hamile olduğuma hep inandım çünkü belirtilerim çok fazlaydı. Kuyruk sokumu ağrısı üzerine oturamayacak kadardı ve gogsum çok şişmişti. Benim gibi kanda 0 görenler hemen umutsuzluğa kapılmasın. Biraz aceleci olmayı bırakmak gerekiyor. Adetimin ilk günü kanda ve idrarda öğrendim :)

Allah kucağınıza almayı nasip etsin insAllah🩷 Darısı da bizlere olsun ♡

Hayırlı olsun🧿 sağlıkla kucağınıza alın inşallah.

Hayırlısı olsun inşaallah benim de neredeyse yumurtlamadan beri göğsümde hassasiyet var günüm yaklaştıkca daha da dokunulmaz hale geliyor adet ağrısı gibi ağrım ve sırt ağrım da var. Bat dan 6 gün önce kan verdim 1.23 çıktı bir umut belki pozitife döner diye bekliyorum bakalım

Hayırlısı olsun inşaallah benim de neredeyse yumurtlamadan beri göğsümde hassasiyet var günüm yaklaştıkca daha da dokunulmaz hale geliyor adet ağrısı gibi ağrım ve sırt ağrım da var. Bat dan 6 gün önce kan verdim 1.23 çıktı bir umut belki pozitife döner diye bekliyorum bakalım
İnşallah döner benim 0 dan döndü 🤭

İnşallah döner benim 0 dan döndü 🤭
Allah kucağımızı boş burakmasın :)
Hayırlı olsun🧿 sağlıkla kucağınıza alın inşallah.
Amin amin inşallah 🌸

Merhaba kızlar adetim 7 gün olacak gecikiyor bir haftadan fazla oldu felaket şekilde kuyruk sokumunda ağrı var ne uzana biliyorum ne otura biliyorum göğüs uçları kararmış göğüsüm şişmis bide kahverengi kısımda sivilce gibi idrar testi yapıyorum önce negatif yarım saat sonra hafif silik çıkıyor mide bulantısı yok ama ne yesem ağzıma geliyor sizce varmıdır gebelik ?

Back
X